< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Tüh ben de bir şey geliyor sandım. Bu arada oyunu tekrar yükledim, 5.defa falan bitireceğim galiba. 1-2 de mod yüklüyorum, hatta bi ara VR da deneyeceğim. Oyuna hala yurtdışında bile forumlarda orada burada çöp falan diyenler var. Çok gülüyorum. Oyunun şu atmosferi, cyberpunk ortamı hiç bir oyunda yok. Etrafta takılıyorum, sağa sola giriyorum, her türlü yan görevi falan yapmaya çalışıyorum resmen oyun bitmesin diye. Yani tür sevilmiyorsa olabilir zevk renk meselesi de, oyun net çöp değil yani, çöp diyen çarpılır |
Aynen bu oyuna çöp filan diyen ne bileyim ya oyundan anlamıyordur yada gerçekten çok farklı bi zevki filan vardır. Dlc yi almıştım geçtiğimiz aylarda vallahi sırf oyun bitmesin diye oynamıyorum. Şehirde dolaşıp çete öldürüyorum her yere girdim çıktım bu keyfi verecek başka da bi oyun yok benim için. Yani adamlar 20 tane dlc daha çıkarsalar 20 sinide alırım yani o derece hastasıyım. Manyaklık yapmasınlar yahu bırakmasınlar bu oyunu aman diyeyim. |
Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
|
Cyberpunk 2077 için 2.31 yaması PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Mac ve Nintendo Switch 2'de yayınlanıyor! Bu güncelleme, AutoDrive yükseltmesi ve Fotoğraf Modu ayarlamalarını içeriyor. Ayrıca, oyuncuların karşılaştığı yaygın sorunları da ele alıyor. Ayrıntılar için değişikliklerin tam listesine buradan göz atın: ![]() Patch 2.31 https://www.cyberpunk.net/en/news/51794/patch-2-31 |
Güncelleme büyük ihtimalle AMD sürücülerinde yaşanan ufak tefek sorunlardan olabilir. Bu arada tam oyuna FSR4 için ek bir mod gibi bir şey kurmuştum, adamlar 2 gün önce 4 desteği getirdi... Akşam gidip sileceğim o modu Ben tekrardan başladım, bazı yerlere yürüyerek gidiyorum, arabada etrafı hiç göremiyormuşum, inceleye inceleye gidiyorum. Yol üzerinde bir şey görürsem bulaşıyorum falan... Artık bu şekilde oynuyorum. Ana göreve gidemiyorum haritada. Yok grafiti bul, yok yan görev yap, yok sayko öldür, NCPD görevi şu bu, 5 tane şey yapıyorum gidene kadar. Oyunu daha da uzun sürede bitireceğim sanırım. |
Her detaya bakarak oynama isteği bu oyunda hiç gelmedi bana o derinlikte hissettirmiyor. Mesela Rdr2 zaten yavaş olan bir oyun ama her oynayışımda dahada yavaş oynuyorum şimdi 6.kez başlasam çok daha yavaş oynarım. Bence en büyük sebep oyun çıktığında npc lerin olduğu durum. Bunu görmek oyunun açık dünyasını öldürdü sıfırladı bende. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şöyle oyunları yüzlerce saat oynayıp (konsol diliyle) platinleyememek insana çok koyuyor be. (Steam'de) Toplam 57 başarımdan 52 tanesi bitmiş listede son 5 için "gizli başarım" diyor, ee tamam gizliyse gizli anladık da yani en azından ne başarımıdır bunu bilelim yapalım işte fulleyelim hepsini ama olmuyor. Youtube'da internet'de o son 5 tane gizli başarım için hiç bir bilgi yok bunları elde edenler bir görüntü bir bilgi isim bile paylaşmamış sanki nükleer kod barındırıyor mübarek ne gizli başarımıysa... Sadece C2077'de değil The Witcher 3, Dying Light, Fallout, Skyrim tarzı (özellikle singleplayer konulu) oyunlarda da 300-500 saat geçiriyorsun nedense tüm başarımları %100'leyemiyorsun kalıyor öyle. |
|
Görebiliyoruz da nereden görebiliyoruz onu bilemedim, Steam C2077 başarımlar listesinden bakıyorum açık olanlar zaten belli en altda 5 tane gizli başarımlar (ne yapılırsa hangi isimli başarım kazanılacağı bilgisi anlamında) zaten hiç birşey belirtmemiş sadece gizli başarım diyor o kadar. Bunu sadece C2077 için demiyorum, başka oyunlarda da gizli başarım deyip açıklamasını ismini başlığını göstermeyen başarım listeli oyunlar var. Mesela oyunun ismini yazıp ingilizce veya türkçe olarak "gizli başarımlar" diye arattığında ne C2077 ne de başka oyunlar için bu gizli başarımları alanların açıklamasını bilgi verenini bulamadım hiç. Steam: achievement / başarım |