Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
30 Misafir (18 Mobil) - 12 Masaüstü18 Mobil
5 sn
19.028
Cevap
199
Favori
1.096.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher 3 den yola çıkacak olursak öyle bir oyunu bile çok uygun bir fiyattan çıkarmış bir firma.
    Ancak o anki ortam şartları ile şimdiki zaman aynı değil.Ama yinede bende bu oyunun çok uçuk bir fiyattan çıkacağını sanmıyorum.
  • Sli gtx 2080 ti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD Projekt RED diye yazılır, ADAM diye okunur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Bu mesaj silindi.
    Normal ama hocam artık kaliteli oyunlar ortalama 4-5 senede geliştiriliyor, ve bu süre daha da uzayabiliyor. Cyberpunk'ın ise geliştirilmeye başlaması bu süreyi karşılıyor ama ekip 2016 dan sonra tam anlamıyla bu oyunu geliştirmeye başladığı yani, oyunun 2020 hatta 2021 gibi bir tarihte çıkması tamamen normal, yani sırf yeni nesle de çıksın diye kasıtlı olarak oyunu 2020'de çıkaracakları düşüncesi bana göre yanlış bir düşünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Ekim Kasım gibi çıkar inşallah. E3'de şov yapıcaklarsa şovdan hemen sonra ön sipariş açılır. Acaba tahmini kaç olur 209 lira ile mi açılır ön sipariş?
    2020 kasım ayında belki çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidetaka Miyazaki

Normal ama hocam artık kaliteli oyunlar ortalama 4-5 senede geliştiriliyor, ve bu süre daha da uzayabiliyor. Cyberpunk'ın ise geliştirilmeye başlaması bu süreyi karşılıyor ama ekip 2016 dan sonra tam anlamıyla bu oyunu geliştirmeye başladığı yani, oyunun 2020 hatta 2021 gibi bir tarihte çıkması tamamen normal, yani sırf yeni nesle de çıksın diye kasıtlı olarak oyunu 2020'de çıkaracakları düşüncesi bana göre yanlış bir düşünce.

Alıntıları Göster
    2013 den beridir geliştiriliyor. rockstar gibi firma bu süreye çok rahat gta gibi 2 oyun sığdırır. kaldı ki cdpr de toy bir firma değil.

bir ara oyun bitti oynanabilecek aşamada diyordu çoğu kişi. bilemiyorum.

bence artık ya satışın artması için yeni nesil konsolları bekliyorlar, yada panikleyip opsiyon olarak tps kamerası koydular onun animasyonu ile vs uğraşıyorlar.

kaldı ki zaten daha önce e3 görmüşsün önümüzdeki aylarda tekrar göreceksin. bitmemiş oyunu niye zırt pırt e3 soksunlar ki ? oyun bence de bitmiş veya bitmeye yakındır diye düşünüyorum.

zaten bilkom da 2019 da çıkacak demişti. herhalde bir bilgileri vardır ki demişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 8 Mart 2019; 17:1:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

2013 den beridir geliştiriliyor. rockstar gibi firma bu süreye çok rahat gta gibi 2 oyun sığdırır. kaldı ki cdpr de toy bir firma değil.

bir ara oyun bitti oynanabilecek aşamada diyordu çoğu kişi. bilemiyorum.

bence artık ya satışın artması için yeni nesil konsolları bekliyorlar, yada panikleyip opsiyon olarak tps kamerası koydular onun animasyonu ile vs uğraşıyorlar.

kaldı ki zaten daha önce e3 görmüşsün önümüzdeki aylarda tekrar göreceksin. bitmemiş oyunu niye zırt pırt e3 soksunlar ki ? oyun bence de bitmiş veya bitmeye yakındır diye düşünüyorum.

zaten bilkom da 2019 da çıkacak demişti. herhalde bir bilgileri vardır ki demişlerdir.

Alıntıları Göster
    O dediğin Rockstar rdr2 yi 7 8 yıl çalışıp çıkardı.

İyi oyun görmek istiyorsak 4 5 sene beklemek mecburi bu firmaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok çok nadir çıkacak olan oyun beklerim, o oyun bu oyun ama ben çıkış tarihi olarak 2020 diyorum. Keşke hem fps hem de tps seçeneği olsa, bu oyunun tadı tps olarak çıkar diye düşünüyorum.
  • RDR 2 kadar detaylı ve teknik anlamda iyi olan bir oyun yapmak istiyoruz dediler. Kendi deyimlerine göre oyun, The Witcher 3 DLC'leri tamamlanınca odak noktası olmuş, bu da 2016 yılına denk geliyor. Yazın oyunun baştan sona oynanabileceği söylenmişti anlaşılan hataları minumum düzeye indirmeye ve detayları olabilecek en üst düzeye çıkarmaya çalışıyorlar. The Witcher 3'ü iki kez ertelediler, aynısını Cyberpunk 2077'de de yaşamak istemiyorlardır. Pek video paylaşma taraftarı da değiller çünkü The Witcher 3 sonrası gereğinden fazla yapılan downgrade muhabbeti belli ki canlarını sıkmış, 48 dakikalık demoyu bile takipçiler çok baskı yaptı diye paylaştılar. Demo çok iyi görünüyordu fakat videoda defalarca bu nihai sürüm değil, değişebilir deniyordu. Bu sefer çok temkinliler, The Witcher 3'ün 2 defa ertelenmesi ve çıkışı sonrası yapılan downgrade muhabbetlerinin tekrar yaşanmamasını istedikleri belli. Temkinli hareket etmeleri güzel ve doğru bence, acele ve eksiklere sahip bir oyunu bu sene çıkaracaklarına, önümüzdeki sene hatalarından arındırılmış ve olabildiğince detayla doldurulmuş bir oyun çıkarmaları daha güzel olur.

• Valla sağlam olsun geç çıksın benim için fark etmez. Zaten 2020'de sağlam yapımlar çıkıcak. Aşağa yukarı çoğu kişi neyin ne zaman çıkacağını az çok kestirebiliyordur. Evet oyun TPS olsaydı harika olurdu ama adamların bir bildiği var ki FPS yapıyorlar. Araba sürerken TPS bakış açışı olarak gördüğümüz zaman orada dedim ki aha işte Blade Runner...

Büyük ihtimal E3 2019'da Microsoft konferansında sağlam bir trailer gelecek oyun içi ve oyun hakkında geniş kapsamlı bir şeyler açıklanacak gibi görünüyor ki artık zamanı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 8 Mart 2019; 21:34:26 >
  • Oyunun çıkmasına daha çok var gibi görünüyor. Dünyayı büyütmek istiyorlarmış. Yürüyerek çok uzun sürede gezilecek dünya araçla 10 dakikalık bir sürede bitiyormuş bunun nedeni dünyanın dik bir mimari olarak tasarlanmasıymış. 48 dakikalık videodan sonra oyunculardan beklediklerinden çok daha büyük bir geri dönüş almışlar. Bu yüzden galiba oyunu daha fazla büyütme kararı almışlar.

Oyunun çok çok büyük olacağı daha önce yapımcılar tarafından söylenmişti. Anlaşılan o ki oyunu çok daha büyütecekler. Tahminimce şehir dışı alanlar ekleyecekler, araçla gezme süresini arttırmak için. Bence gerek yoktu. Türkçe dil desteği ile birlikte güzel bir hikaye sunsalardı ben Cyberpunk konseptli bir oyunu havada kapar oynardım zaten. Ama oyunu daha fazla büyütmek istiyorlarsa buna da itiraz edemem.

Ama üzgünüm. Oyunun 2019 yılında çıkacağına çok inandırmıştım kendimi. Bu yıl E3 yılında bir çıkış tarihi vereceklerinden neredeyse eminim ama bu 2019 olmayacak.

• 209 ön sipariş yapsınlar direk alalım ^^
  • Oyunu merak ediyorum ama yeni çıkan oyunlar seviyesine yakın seviyede fiyat uygulanırsa büyük olasılıkla almayacağım. Gecen sene 150 TL den oyunlar satılırken bu sene fiyatlar inanılmaz şişmiş. Yeni çıkan oyunlara konan 400 TL nedir. Kimse dolar kuru filan demesin kur ile açıklanacak bir durum değil. Yurt dışında aynı oyun 60 dolarken Türkiye Steam üzerinden 400 TL satılması akıl karı değil çünkü güncel kur uygulandığında fiyat en fazla 326 TL çıkar

Örneğin Devil May Cry 5 60 dolar ama Steam Türkiye fiyatı 399 dolar. Güncel kurun üzerine fiyat uygulandığı apaçık ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Oyunu merak ediyorum ama yeni çıkan oyunlar seviyesine yakın seviyede fiyat uygulanırsa büyük olasılıkla almayacağım. Gecen sene 150 TL den oyunlar satılırken bu sene fiyatlar inanılmaz şişmiş. Yeni çıkan oyunlara konan 400 TL nedir. Kimse dolar kuru filan demesin kur ile açıklanacak bir durum değil. Yurt dışında aynı oyun 60 dolarken Türkiye Steam üzerinden 400 TL satılması akıl karı değil çünkü güncel kur uygulandığında fiyat en fazla 326 TL çıkar

Örneğin Devil May Cry 5 60 dolar ama Steam Türkiye fiyatı 399 dolar. Güncel kurun üzerine fiyat uygulandığı apaçık ortada.
    Cevabı belli

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

CDPR dağıtıcı olarak yine Bilkom'u seçmiş o yüzden fahiş fiyat göreceğimizi sanmıyorum. Oyun en azından o yönden sevindirir yoksa görünen haliyle pek beklentim kalmadı.

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Onu tahmin ediyorum da dolar kuru 5.44 iken 6.65 den hesaplatmak neyin kafası onu cidden merak ediyorum. Kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama umarım Aral bir gün batar.
  • İlk fragmanda yer alan ablamızın oyunda olacağını öğrendim. Bizzat kendisinden, eğer beni kandırmıyorsa oyunda olacakmış.
    Ayrıca bu konu hakkında sadece kulaktan dolma fikirlerim var ama galiba oyunun FRP versiyonunda zaten oyun içinde olan ve bize sürekli görevler veren gizemli bir karaktermiş kendileri.

Bunun dışında oyunun Türkçe çıkmasını çok istiyorum. Bu konu hakkında ne yapılabilir bilmiyorum ama Türkçe çıksın bu oyun. Zaten 2019 yılında oyunların hala Türkçe çıkmaması ve bizi yamalara muhtaç bırakmaları çok saçma bana göre. Türkçe çıksın fiyatı önemli değil net ön sipariş vereceğim. Türkçe çıkmaz ise de ön sipariş vermem çıkan oyun tahmin ettiğim kadar iyi olursa alırım hemen. Tek derdim Türkçe olması. Yoksa cyberpunk temalı bir RPG oyununu hiç bir detayı atlamadan anlayabilecek İngilizce yok zaten bende. Oyunlardaki her detayı keşfetmeye adanmış biri olarak Türkçe çıkmazsa çok üzüleceğim.

• Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

2019'da gelebileceğine dair Oyungezer bir haber yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

2019 çok zor ihtimal.2020 ilk veya 2.ci çeyrek anca gelir.2019 da gelse keşke.witcher3 den sonra açlığı anca bu oyun bastıracaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

e3 açıklanır 2019 kasım-aralık da gelir, 2020 e sarkmaz bu oyun.

• gecende yayınladıkları videoda oyun daha bitmekten cok uzak falan demislerdi gerci
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.