Şu şarkının full halini dinlemeyi o kadar çok istiyorum ki Cyberpunk 2077 Gameplay Reveal — 48-minute walkthrough (09:05) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RageofTurk -- 4 Aralık 2020; 9:53:59 > |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (321. sayfa)

-
-
Hangi kuponla alacaksınız hocam? -
Şu saaten sonra gameplay izlemem. Zaten tüm süre boyunca bi ana fragmanı izledim o kadar... heyecanı oyuna saklıyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Niİşkence ederken koparmak vb. olduğunu hayal edenler var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Büyük ihtimalle Epic kuponuyla satın alacak, arkadaş.Benimde arkadaşım oyun çıktıktan sonra yayıncılardan ilk izlenimlerini izleyip.Ona göre karar verip almayı düşünüyor.Şahsen ben oyunu 2012 den beri beklediğim için artık sabırlı değilim.
-
Epic kuponlarının geçerliliği 1 Kasıma kadardı hocam. :) -
İNdirip deneyip oynayabilirsin. Destek olmak istersen de oyunu satın alırsın.
-
Bu oyun basına dağıtılmadı mı? Neden inceleme gelmiyor? Neden Hype yapamıyoruz? Şuanda aşırı iyi yorumları okumam ve elimin titremesi gerekiyordu.
-
Bir önceki sayfada John Sheppard nickli arkadaş durumu belirtmiş hocam.
-
Kendiniz oynayacaksanız hiçbir videoyu izlemeyin görmeyin, ne gerek var. -
çıktıktan 12 saat sonra malum yere düşer diyenler var fakat ben en az 20 gün filan 50kbs ile ineceği için çoğu kişi indiremez diyorum :D yani malum yerden oynayacaklar en az 15-20 gün beklemek durumunda sanırım.
-
Beklenen gunler geldi catti -
Preload TR saatiyle kaçta açılıyordu?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0NiLinkte herhangi bir video yok
-
8 aralik gece 12 den sonra indirme açiliyorquote:
Orijinalden alıntı: theschueyPreload TR saatiyle kaçta açılıyordu?
9 aralik gecesi saat 3 te oynama açiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
12 dakikalık karakter oluşturma videosu
https://siasky.net/AACvXk5_Cgf2D5nG4qKt8K4CwKuoC2Y9lUGw38f3u5k1Bw
-
quote:
Orijinalden alıntı: magicansVideo yan çekilmiş neden ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X