Güzel olması tek temennim valhalladan sonra ne yapıcam yoksa. |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (320. sayfa)

-
-
tövbe bismillah
kadınlarda vajinayı nasıl gösterecekler acaba merak ettim şimdi malum pubg de iç çamaşırdan cameltoe gözüküyor diye zorla update getirtten azılı bir feminist tayfa var.
-
Doktor bu ne?
Millet bu oyunu Twitch'te, Youtube'da canlı yayında oynayacak
-
Vay babaan kemüne :D
-
Düşman başına. Harbi Twitch'te nasıl oynanacak bu oyun?
Edit: Sansür açıp kapatabilme seçeneği eklemiş olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVSEQ01.DAT -- 4 Aralık 2020; 0:46:46 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0NiBu oyuna gelecek modları hayal edemiyorum
-
Acaba soğukta büzüşüy... Neyse
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0NiRockstar, Hideo Kojima falan fasa fiso abi. Bu kadar cesur bir oyun şirketi ben daha hayatımda görmedim ve görebileceğimi de sanmıyorum.
CD Projekt napıyon abicim sen ahahahaha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
onca yıl geçtide su bi son günler geçmiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0NiOyun daha çıkmadan Brazzers patch gelmiş
-
Evet oyunun sıkı takipçileri; biraz bonus ile oyunu alayım diyordum da. Araştırınca Multiplayer olmadığı yazıyor.
Hatta ileride çıkacak multiplayer bu oyundan bağımsız şekilde satılacak yazıyor.
Sadece Single Player ise oyunun indirime girmesini bekleyip o zaman alayım diyorum(Hatta direkt multiplayerını).
Var mı multiplayer hakkında kesin bir bilgi ?
-
ön incelemeler neden yok halen arkadaşlar ... özellikle enisin yorumunu merak ediyorum ... o herifin beğendiği oyunlar benide sarıyor🙂 ona göre önsipariş yapacağım fakat sanırım ambargo kalkmadı henüz -
Ekşi'de duyurudan günümüze kadar süreci özetlemişler:
-
onlara 9 aralık öğlen saat 2 de oynayabilecekler biz 10 aralık gece saat 3te oynayabileceğiz
-
Entry bana ait
Keyifli okumalar herkese
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım şu an erken erişim kodu yollananlar oynayabiliyorlar, ki bu gördüğümüz 'sızıntı' videolar ve ekran görüntüleri muhtemelen yayıncılara ve youtuber'lara gönderilen erken erişim kodlarıyla oynanan oyunlara ait. Erken erişim kodu gönderilenlerden 9 Aralık tarihine kadar gameplay videosu paylaşmamaları ve canlı yayın açmamaları istemişler. (yani ambargo uygulamışlar) Hesaplamalarım doğruysa, 9 Aralık TSİ ile 14:00'da ambargo bitiyor ve Twitch, Youtube gibi platformlarda oynayanları izleyebileceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 4 Aralık 2020; 7:32:1 > -
Atarsa altı haftaya evde cyberpunk :D Yıllar sonra şafak sayıyoruz :)
-
Ya ben oyunu hala satın almadım :D Oyun çıktığında zamlanırmı acaba ? Bir çakallık yapıp çıktığı gün kuponla alırız diyordum ama elimizde patlamasın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X