![]() Preload pazartesi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 3 Aralık 2020; 20:32:36 > |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (319. sayfa)

-
-
-
Bu oyun basınına kodlar gitmedi mi ? Önden oynayanlar nasıl bulmuş acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: OMEGALULPreload pazartesi.
Konum değişsek iner mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarı arkaplanı gördükçe hafakanlar basıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 3 Aralık 2020; 21:10:35 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 3 Aralık 2020; 21:21:55 > -
Kaldı 7.
-
ilk gün patch i 43gb olacakmıs.
-
1 hafta ev, 1 hafta iş düzenine geçtik. Haftaya evdeyim bu kadar güzel mi denk gelir be
Hocam zaten tüm dünyada aynı saatte, oradakiler denk gelen yerel saatler -
Gtx1060 ile sorun yaşamam inşallah. Son 1 hafta.
-
Msi ge75 rtx2060 i7 9750 ile rtx açabilecek miyim merak ediyorum ama biraz zor duruyor sanki.
Bu yalanlandı hocam yetkililer tarafından. Daha kesin bir şey yok.
-
Hocam sızıntıları paylaşırken spoiler içine almalısın. Ben bırakıyorum konuyu takibi ama çok küfür yer böyle açık açık sızıntı paylaşanlar aklında olsun. Oyun mapini falan da paylaşmışsın açık bir şekilde
-
5600 xt Li bir sistemim ve series s konsolum var. Hangisine alsam bilemedim.
Direkt PC.
-
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster33Hocam sızıntıları paylaşırken spoiler içine almalısın. Ben bırakıyorum konuyu takibi ama çok küfür yer böyle açık açık sızıntı paylaşanlar aklında olsun. Oyun mapini falan da paylaşmışsın açık bir şekilde
Haritayla tek bir resim nasıl spoiler olur bilemedim
Hikaye ve oynayışla ilgili sızıntı olursa zaten spoiler butonuyla paylaşılır
-
Sende mutlu olursun değil mi ubisoft adam :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes bugün 7 diyor da bana göre 6. ben öyle sayiyorum. aksjdj.. çarşamba günü çikacak sayiyorum cunku oyunum
.ne de olsa carsamba aksam 10'da oynayacagim. o yuzden tam 6 gun 0 saat 0 dk kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 3 Aralık 2020; 23:56:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X