Oyunun Türkçeleştirmesini kim yapıyor 23 studios mu? İnşallah anlamsız saçma cümleler okumayız |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (307. sayfa)

-
-
Evet 23 studios yapıyor hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
steam da 10 aralık gözüküyor
-
Şu sarı renk bende PTSD uyandırıyor artık görünce kalp atışlarım hızlanıyor. Bütün erteleme haberlerini o sarı renk background ile yaptılar korkuyorum 10 gün kalmışken yine sapsarı bir açıklama görmeye...
-
Var mıydı ki? Twitter hesabında da yok diye ağladı herkes sonra hemen koydular 10 aralık bannerını. Sorunlu da olsa bu oyun çıkacak o tarihte, başka çareleri kalmadı.
-
Evet vardı hatta şuan twitter'da da yok. -
-
Kapağı görmemişim açıklamayı kastediyordum ben -
Sorunlu çıkacaksa çıkmasın 6 ay daha ertelensin hiç sorun değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar
Bu mesaj silindi.Bak bu ilgi çekmek için güzel bir yol işte. Bunlarla gel canını yiyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dördüncü günün şafağında da doğuya bakarsın artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai HelDördüncü günün şafağında da doğuya bakarsın artık.
Kendimi videoya çekmeyi düşünüyorum. 3 gün uyumadan Cyberpunk bitirme challenge. İzlenir mi sizce?
-
3 gün uyumadan oynayan sensin, neden izleyelim? Uykumuz gelince yatar uyuruz biz.
Öyle vefalı seyirci bu devirde çok zor. 90'lar zamanında vardı, hey gidi 90'lar. Hatta Cen ve Kerdem beylerin bir programı vardı, 24 saatti galiba. Onu izleyen çok arkadaşım vardı, seyrelip atmosfere karıştılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel3 gün uyumadan oynayan sensin, neden izleyelim? Uykumuz gelince yatar uyuruz biz.
Öyle vefalı seyirci bu devirde çok zor. 90'lar zamanında vardı, hey gidi 90'lar. Hatta Cen ve Kerdem beylerin bir programı vardı, 24 saatti galiba. Onu izleyen çok arkadaşım vardı, seyrelip atmosfere karıştılar.
Hocam siz ilk karakteriniz ne yapacaksınız? Ben Nomad olarak başlayıp şehrin dışından kırsaldan bi' kere bitirmek istiyorum oyunu. Sonrasında Street Kid veya Corp, bu ikisinin sırasını belirlemedim henüz. Nomad karakterim erkek olacak. Anadoludan İstanbula göç eden yiğit delikanlı gibi oynayacağım. Street Kid karakterimi tramessi yapıcam. Malum street kid olcak. Corp da kadın olacak ama ona henüz nasıl bir şey yapsam karar veremedim.
-
Her şeyden önce insan olmak lâzım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai HelHer şeyden önce insan olmak lâzım.
Hocam dur çok fena hypelıyım.
-
Benim de avucum kaşınmaya başladı. Hastalık belirtisi olmasın?
-
çok hevesliyim bu oyun için ama muhtemelen tatmin edici akıcılıkla oynayamayacağım.
i5 6400 + rx 470 4 gb + 16 GB ram var acaba medium texture kalanları low - med karışık yapsam 60 fps alabilir miyim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X