Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.087.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun Türkçeleştirmesini kim yapıyor 23 studios mu? İnşallah anlamsız saçma cümleler okumayız

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Evet 23 studios yapıyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagram hesabından 10 aralık tarihi kaldırılmış yine ertelenmez umarım.Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • steam da 10 aralık gözüküyor

• Şu sarı renk bende PTSD uyandırıyor artık görünce kalp atışlarım hızlanıyor. Bütün erteleme haberlerini o sarı renk background ile yaptılar korkuyorum 10 gün kalmışken yine sapsarı bir açıklama görmeye...

• Fotinix kullanıcısına yanıt

Var mıydı ki? Twitter hesabında da yok diye ağladı herkes sonra hemen koydular 10 aralık bannerını. Sorunlu da olsa bu oyun çıkacak o tarihte, başka çareleri kalmadı.

• webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Evet vardı hatta şuan twitter'da da yok.
  • Fotinix kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Var işte yukarıda. Hep böyleydi zaten.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Kapağı görmemişim açıklamayı kastediyordum ben
  • Sorunlu çıkacaksa çıkmasın 6 ay daha ertelensin hiç sorun değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Bu mesaj silindi.

Bak bu ilgi çekmek için güzel bir yol işte. Bunlarla gel canını yiyelim. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 30 Kasım 2020; 18:17:42 >
  • Dördüncü günün şafağında da doğuya bakarsın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Dördüncü günün şafağında da doğuya bakarsın artık.

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Kendimi videoya çekmeyi düşünüyorum. 3 gün uyumadan Cyberpunk bitirme challenge. İzlenir mi sizce? Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• 3 gün uyumadan oynayan sensin, neden izleyelim? Uykumuz gelince yatar uyuruz biz.

Öyle vefalı seyirci bu devirde çok zor. 90'lar zamanında vardı, hey gidi 90'lar. Hatta Cen ve Kerdem beylerin bir programı vardı, 24 saatti galiba. Onu izleyen çok arkadaşım vardı, seyrelip atmosfere karıştılar.

• quote:

3 gün uyumadan oynayan sensin, neden izleyelim? Uykumuz gelince yatar uyuruz biz.

Öyle vefalı seyirci bu devirde çok zor. 90'lar zamanında vardı, hey gidi 90'lar. Hatta Cen ve Kerdem beylerin bir programı vardı, 24 saatti galiba. Onu izleyen çok arkadaşım vardı, seyrelip atmosfere karıştılar.

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Hocam siz ilk karakteriniz ne yapacaksınız? Ben Nomad olarak başlayıp şehrin dışından kırsaldan bi' kere bitirmek istiyorum oyunu. Sonrasında Street Kid veya Corp, bu ikisinin sırasını belirlemedim henüz. Nomad karakterim erkek olacak. Anadoludan İstanbula göç eden yiğit delikanlı gibi oynayacağım. Street Kid karakterimi tramessi yapıcam. Malum street kid olcak. Corp da kadın olacak ama ona henüz nasıl bir şey yapsam karar veremedim.

• Her şeyden önce insan olmak lâzım.

• quote:

Her şeyden önce insan olmak lâzım.

Hocam dur çok fena hypelıyım. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Benim de avucum kaşınmaya başladı. Hastalık belirtisi olmasın?

• çok hevesliyim bu oyun için ama muhtemelen tatmin edici akıcılıkla oynayamayacağım.

i5 6400 + rx 470 4 gb + 16 GB ram var acaba medium texture kalanları low - med karışık yapsam 60 fps alabilir miyim..

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.