Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (309. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.087.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim en çok korktugum noktaya deginmişler. Şehrin genel atmosferi ve npc sayısı. 23:25'te bahsediyorlar bazen biryerden bir yere giderken milleti ittire kaktıra gitmek zorunda kalmışlar çok fazla kalabalık oldugu için.

• 24 mbpt geforce now için yeter mi

• King floyd kullanıcısına yanıt

aslında witcher 3 gibi düşünülebilir. mesela vizima'ya, velen'e ve skellige'ye ana görevlerde ilerlemeden gidemiyorduk. o yüzden kötü bir haber değil bu dediğiniz gibi

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

İstediğin zevki alamazsın bu sistemle. İnternet hızın iyiyse Geforce Now kullan.

• sernor S kullanıcısına yanıt

Ben 16 mbps ile iyi kalitede oynayabiliyorum. Keskin bir görüntü yok ama yeterli seviyedeydi. Siz daha iyi şartlarda oynayabilirsiniz. Hız kadar önemli olan stabil hız almak. Dalgalı bir bağlantıda sıkıntı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 1 Aralık 2020; 0:48:2 >
  • Ön yükleme hakkında kesin bir bilgi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda bir arkadaş olumsuz özelliklerini güzelce özetlemiş iyi olan yanlarını yazmaya gerek yok zaten bilinen şeyler fakat bunların birkaçına karşı çıkacağım.

Oyuna online mod geleceği için açık dünya,karekter özelleştirme,üçüncü şahıs görüşü online mod çıkana kadar gelir ya da online mod ile birlikte gelir.

Araç özelleştirmenin ve dinamiklerin gelişiceğine eminim gta 5 buna en güzel örneklerden biri sürekli güncellenen bir araç içeriğine sahip.

Keanu reisin öyle oyunculuğu ve seslendirmesi çok iyi olan bir oyuncu değil zaten.

Bunlara takılmayın en kötü DLC ve Online kısım gelince düzeltirler daha güzel hale gelir.

• Johnny'nin manitasına yanaşamazsın dostum çünkü ölü ama diyorsan sanal falan fark etmez o senin bileceğin iş Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  . Yanlış hatırlamıyorsam eğer Johnny'nin manitayı öldürüyorlar. Kadın netrunner normalde kendisi bir yazılım geliştiriyordu devasa japon şirketi bunun yazılımını bunun üstünde kullanıp sonrasında da bedenini öldürüyordu. Yazılımın olayı da bir nevi zihnindekileri verileştirip dijitale aktarmaktı. Çok uzun zaman oldu eksik veya yanlış hatırlıyorsam eğer bilen düzeltsin.

Johnny'de bir anda ortadan kayboluyor. Ölüp ölmediği belli değil. Belki manitası gibi zihni aktarılmış da olabilir ya da bedenen yaşıyor da olabilir. Açıkçası senaryodan umutluyum ben. Başarılı bir iş ortaya koyarlar umarım.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Red 2, gta 5, witcheri sorunsuz zevk alarak oynuyorum bunda da çok sıkıntı yaşamam bence ya korkutma şimdi insanı 😀
  • Valla haritada özgürce dolasamiyo olmak gerçekse ben dahil çoğu insan isyan eder bence. Mesela gta v de de bazi binalara sadece görev esnasında girebiliyorduk o bile beni rahatsiz etmisti. Ya da rdr2 de belli başlı binalara görev dışında girilmiyordu. Hayır bir de içini modellemişsin zaten niye sürekli girip cikmaya müsaade etmiyorsun anlamiyorum.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt

Katılıyorum.

GTA5 ilk çıktığında çimenlerin içinden hissizce geçebiliyordunuz şimdi bir çalının içinden geçtiğinizde araba falso alıyor. İlk günlerde arabaların farları tek noktadan aydınlatıyordu aradan koskoca 2 yıl sonra gerçek çift far aydınlatma noktası oldu araçlarda. Ben biraz ruh hastalığı düzeyinde detaycıyımdır ve şimdi bu yazılanlara hiç takılmadım.

Herkes kendi deneyimiini kendi oluşturucak başkalarının yorumları ile oyun oynamamalı.

Yıllarca geliştirilmeye devam edecek olan bir oyun bu unutmamak lazım. GTA5 gibi..

• Gta5 kıyaslamalarını anlamadım. Sürekli güncelleme gelse ne olacak ki? Gta gibi sürekli oynanabilecek bir oyun olacağını düşünmüyorum. En fazla 3 - 4 kez oynayıp bırakılacak bir oyun olacak. Gta online gibi olacağını da düşünmüyorum, şehir müsait değil bence. Deathmatch vs olur diye düşünüyorum.
    Açık dünya olayında ise başta gidemiyorsak kapalı yerlere ama açıldıktan sonra istediğimiz zaman gidebiliyorsak sorun yok ama iyice lineer olursa hayal kırıklığı olur maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim can sungurdan duyduğumda ilk 6 saat lineer bir oynanış, ardından seni hiçbir yardım olmadan oyun dünyasına salıp serbest bıraktıklarıydı. Hangisine inanalım şimdi Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Kimsenin yorumuna kâle almayın oyun çıktığında her şeyi kendiniz görün milletin yorumuna bakarsak yandık bu forumda RDR 2 yi gömeni de gördük bu şahaserden mahrum kalırdık bu yorumları ciddiye alsaydık. Önemli olan senin beğenmen gerisi boş.

• 8 inde ön yükleme olacak diyorlar.

• Gtacı pubgci csci tayfa yine sayfayı işgal etmiş oyunu gömüyor
    Bakın arkadaşlar güzel bir dille anlatıyorum bu oyun hardcore rpg olacağı için bir çoğunuz alışamayacak sevemeyecek oyunu
    Hayatında rpg oynamayıp gta gibi bir oyun çıkacağını düşünüyorsanız çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksınız
    Firma zaten kendisini üç oyunla kanıtlamış her bir oyunda üstüne koyarak devam etmiş
    Oyunlarına kopya koruma koymayacak kadar kendisine güveniyor
    Halen bu neyin eleştirisi bekleyin oyun bir çıksın çok değil bir hafta kaldı eskiden oyunlar çıktığında insanlar eleştiri yapardı şimdi çıkmadan yapıyor
    Bu oyunu daha çıkmadan gömmen yerin dibine sokman sana ne kazandırıyor
    Aksine birşey kazandırmıyor forum insanının nefretini kazanıyorsun
    Bu yazdıklarım oyunu orjinal deneyimleyecek kişiler içindi korsan deneyimleyecek kişilerin zaten konuşmaya hakkı yok diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yok oyunu yerin dibine sokmak değil derdimiz. Reklamini yaparken devasa bir open world dunyada ozgurce dolasabileceksiniz deyip de lineer bir oynanış sunacaksa buna isyan etmeyecek kimse yoktur diye düşünüyorum. Bastan denilseydi ki bu oyun open world değil belli mekanlara gorev icabı girip cikacaksiniz o gorev bitince bir daha girme çıkma yok deseydi bu kadar isyan cikmazdi bence. Ama su da var. Deneyimleyen kisiler oyunu bitirmedi sonucta belki de yuzde 10 luk bir kısmını oynadi. Bu kadarcik tecrübe ile oyunun genelini yorumlamak yanlış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 1 Aralık 2020; 13:37:40 >
  • Türkçe altyazı olmayacak değil mi ? Net bir bilgiye ulaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sceme965 kullanıcısına yanıt
    Türkçe altyazı olacak hocam. Net bilgi.
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.