Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (309. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.859
Cevap
210
Favori
1.058.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır işsizim c2077 beni en az 2 ay oyalar diye ümit ediyorum zaman da geçmiyor son 10...

  • Konuya yazılanları okudukça benim de heyecanım artıyor, gelse de oynasam diye içim içimi yiyor.


    Fazla takılmamak lazım buralarda

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    8 gb ram 1050 gtx 3 gb ekran kartı ne yapar acaba bu younda ?:)

  • insta hesaplarındaki 10 aralık yazısı kalkmış deniliyor baktım yoktu


    https://www.instagram.com/cyberpunkgame/channel/


    bir daha ertelersen firmayı kapatıp defolup gidin artık

  • Ortalık çok fena karışacak. Previewerlar konuşmaya başlamış. GTA tadında bir şey bekleyenler oturup bir köşeye ağlayabilir.


    Açık dünya yapısı LA Noir tarzında. Bir dünya var ama sen o dünyada %100 özgür değilsin. Daha çok part-part, ana görevin süreklediği, open-event dediğimiz bir sistem mevcut.


    Her binaya girmek falan yok, quest bazlı genellikle binalara girme olayı, daha çok open event denilen şekilde dizayn edilmiş girip çıkabileceğiniz yerler, yani barizler. Öyle her yere gireyim çıkayım yok.


    Araçların fiziği o kadar iyi değil, bir aracın hasar alması, yıkılması, yanması oldukça zor ve şehir kazalara, diğer npc'lere çarpmalara falan tepkisiz.


    Yakın dövüş mekanikleri oyunun en zayıf yanlarından. (CDPR'da itiraf etmişti, yakın dövüşten memnun değiliz diye)


    16 saatlik oynanışta, kendimizi dışarıdan sadece 2-3 defa görmüşüz. Bu kadar özelleştirme niye diye sorarlar adama. Esprisi dönüyor, tırnak ve el özelleştirmelerine dikkat edin gerisi boş deniyor.


    Lifepath seçimleri çoğunlukla diyalogları etkiliyor, yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok. Belirli quest ve dönemeçler elbette etkileniyor ama en belirgin fark diyaloglarda, genel oynanışı değiştiren bir şey yok.


    Keanu ağabeyimizin seslendirmesi bayağı ortalama bulunmuş. Ana karakterlerin seslendirmeleri, Johny karakterinin seslendirmesini 3'e 5'e katlıyor. Reeves'in oyunculuğuna biraz laf atılmış, ki çok stoik donuk bir karakter, katılmamak elde değil. Burada intikam arayan kıpır kıpır bir ölü Rock yıldızını canlandırması istenmiş, pek olmuşa benzemiyor.


    Bir birini tekrar eden, hatta aynı anda aynı yerde aynı animasyonları yapan kopya NPC'ler çokça var.


    Bu nesilde çok daha iyi görseller görüldüğünden bahsedilmiş. Öyle dünyamıza takla attıracak bir görsellik yok. (belliydi)


    En çok altı çizilen demeçlerden birisi: oyun kesinlikle open world, free roam, action, tam gaz fps falan değil. En temelinde hala diyalog bazlı ağır ağır ilerleyen bir RPG.


    Çatışma dinamikleri oyun açılıp ilerleyene kadar çok ilgi çekici, eğlenceli değil. İleride bayağı açılıyor ama.


    Özet: Yeni peygamberi müjdeleyen, kıyameti durduran, insanlığı bir ileri seviyeye götüren bir oyun yok karşımızda. En önemli faktör, beklentileri ayağa yere basan argümanlar üzerine kurmak. Oyun kusursuz değil.


    Kaynak: Gamespot, IGN, Alanah söyleşisi.


    Not: Özellikle olumsuz noktaları yazdım ki, beklentiler ona göre ayarlansın. Yoksa 1 saatlik söyleşide oyuna sövmüyorlar, en olgun AAA oyunlardan birisi olduğu söyleniyor, ki geneli itibari ile yine top noktalara oynayacak. Ancak bu oyun yeni Mesih gibi gören, fütüristtik GTA diyen bir kitle var, onların gözlerini açmak adına yorumları derledim.













    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 1 Aralık 2020; 0:0:15 >




  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

    10 Aralık yazısı hiç yoktu zaten.

  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Açık dünya part part mı? Deus ex tarzı bir şeyse bu büyük hayal kırıklığı olur işte.

  • Açık dünya part part ise yıkıldım ya diğer maddeler zerre umrumda değil ama ben arabaya binip tüm haritayı en dip noktasına kadar gezecektim çok kötü oldu bunu duymam şöyle bir haritayı niye komple açık dünya yapmazsın ki of of

  • quote:

    Orijinalden alıntı: King floyd

    Açık dünya part part mı? Deus ex tarzı bir şeyse bu büyük hayal kırıklığı olur işte.

    Deus EX kadar lineer değil hocam tabi ki... ancak içinde bulunduğunuz konumda o lokasyonun heyecanlı olabilmesi, yapılacak işlerin olması falan yine ağır derecede ana senaryoya bağlı. Biraz ana senaryo sizi bir oraya bir buraya götürüyor.


    Deus EX değil de, çokça LA Noir örneği verildi. Girilebilecek binalar falan özellikle, çoğunlukla Quest bazlı. Evet varlar ama siz ulaşamıyorsunuz oyun tetikletene kadar.

  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    3rd person görünüş pcde mod ile gelir.

    önsiparişi geçtim artık. oyun beğenilmezse iade ederim Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Tamamdır şimdi anladım. Aslında bu iyi bir şey. AC Odyssey kadar büyük bir dünyası olmayan bir oyun olduğunu düşünürsek tüm haritanın emrimize amade olması ve özellikle görevlerden önce oraları gezip görmemiz görev yaparken o mekanın etkileyiciliğini azaltabilirdi.

  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Benim en çok korktugum noktaya deginmişler. Şehrin genel atmosferi ve npc sayısı. 23:25'te bahsediyorlar bazen biryerden bir yere giderken milleti ittire kaktıra gitmek zorunda kalmışlar çok fazla kalabalık oldugu için.

  • 24 mbpt geforce now için yeter mi

  • King floyd kullanıcısına yanıt

    aslında witcher 3 gibi düşünülebilir. mesela vizima'ya, velen'e ve skellige'ye ana görevlerde ilerlemeden gidemiyorduk. o yüzden kötü bir haber değil bu dediğiniz gibi

  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

    İstediğin zevki alamazsın bu sistemle. İnternet hızın iyiyse Geforce Now kullan.

  • sernor S kullanıcısına yanıt

    Ben 16 mbps ile iyi kalitede oynayabiliyorum. Keskin bir görüntü yok ama yeterli seviyedeydi. Siz daha iyi şartlarda oynayabilirsiniz. Hız kadar önemli olan stabil hız almak. Dalgalı bir bağlantıda sıkıntı olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 1 Aralık 2020; 0:48:2 >
  • Ön yükleme hakkında kesin bir bilgi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda bir arkadaş olumsuz özelliklerini güzelce özetlemiş iyi olan yanlarını yazmaya gerek yok zaten bilinen şeyler fakat bunların birkaçına karşı çıkacağım.


    Oyuna online mod geleceği için açık dünya,karekter özelleştirme,üçüncü şahıs görüşü online mod çıkana kadar gelir ya da online mod ile birlikte gelir.


    Araç özelleştirmenin ve dinamiklerin gelişiceğine eminim gta 5 buna en güzel örneklerden biri sürekli güncellenen bir araç içeriğine sahip.


    Keanu reisin öyle oyunculuğu ve seslendirmesi çok iyi olan bir oyuncu değil zaten.


    Bunlara takılmayın en kötü DLC ve Online kısım gelince düzeltirler daha güzel hale gelir.

  • Johnny'nin manitasına yanaşamazsın dostum çünkü ölü ama diyorsan sanal falan fark etmez o senin bileceğin iş Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  . Yanlış hatırlamıyorsam eğer Johnny'nin manitayı öldürüyorlar. Kadın netrunner normalde kendisi bir yazılım geliştiriyordu devasa japon şirketi bunun yazılımını bunun üstünde kullanıp sonrasında da bedenini öldürüyordu. Yazılımın olayı da bir nevi zihnindekileri verileştirip dijitale aktarmaktı. Çok uzun zaman oldu eksik veya yanlış hatırlıyorsam eğer bilen düzeltsin.


    Johnny'de bir anda ortadan kayboluyor. Ölüp ölmediği belli değil. Belki manitası gibi zihni aktarılmış da olabilir ya da bedenen yaşıyor da olabilir. Açıkçası senaryodan umutluyum ben. Başarılı bir iş ortaya koyarlar umarım.

  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.