Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (305. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.088.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bununla ilgili bir açıklama video vs var mı hocam ? Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Valhalla olmasa şu oyunun son günlerine gelmişken beklemek işkence olacaktı. İyi ki Valhalla geldi de güzel güzel meşgul oluyoruz.

• 10 gün daha dayanabilmek için Mass effect leri yeniden yükledim 1 haftadır falan oynuyorum. Son 10 güne giriyoruz artık hiç bir oyunu böyle beklemedik gerçekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Valhalla olmasa şu oyunun son günlerine gelmişken beklemek işkence olacaktı. İyi ki Valhalla geldi de güzel güzel meşgul oluyoruz.

Valhalla vallaha iyi geldi....

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Dante kullanıcısına yanıt

O da bir yere kadar götürdü beni. 85 saatim var %65'deyim daha, girdiğim zaman uzun süre oynayamıyorum artık. Oyun aşırı basit zaten her şey en zorda ama yine tatmin etmiyor, loot ve yan görev desen çoğu yeri temizleyerek ilerliyordum ama o da baydı at üstünde git aynı şeyleri yap topla falan. Sırf Cyberpunk'a kadar oyalasın diye devam ediyorum, Cyberpunk ertelenmese almayacaktım zaten valhallayı. Erteleyip hem moral bozdular hem de bana para kaybettirdi hain cdpr. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

O da bir yere kadar götürdü beni. 85 saatim var %65'deyim daha, girdiğim zaman uzun süre oynayamıyorum artık. Oyun aşırı basit zaten her şey en zorda ama yine tatmin etmiyor, loot ve yan görev desen çoğu yeri temizleyerek ilerliyordum ama o da baydı at üstünde git aynı şeyleri yap topla falan. Sırf Cyberpunk'a kadar oyalasın diye devam ediyorum, Cyberpunk ertelenmese almayacaktım zaten valhallayı. Erteleyip hem moral bozdular hem de bana para kaybettirdi hain cdpr.  

Evet oyun kolay Odyssey de öyleydi zaten. İşte mantık aynı zaten. Keşfetme duygusu aman loot duygusu aman şunu yap bunu yap olayları. Eventler filan güzel merak edilir kılıyor yine en azından. Grafikleri güzel dünyayı keşfetmesi vs. 50 saat olmuş benim daha yüze 30 her şeyi yapa yapa gitmekten. Ama memnunum ya beklenti orta seviyedeydi zaten. Tam CP gelene kadar takılmalık oyun yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Kasım 2020; 23:29:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Foreign.

Arkadaşlar oyun çıktıktan sonra Steam'dee fiyatının artması olabilir mi? Ps4 sahibi olduğum zamanlarda bu dert vardı. Daha yeni bilgisayar ortamına geçtim. Hiç böyle bir şeyler karşılaştınız mı ?

Takip ettiğim bi kaç oyunda daha önce bu yaşandı. Metro Exodus mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stadia için Gameplay Trailer yayınlamışlar.

• Bu arada oyunun çıkış saati bizde gece 3 olacak galiba redditte öyle yazmışlar. İngiltere saatine göre GMT 12 de çıkaracaklarmış.
  • Kaldı 10.

• Dante kullanıcısına yanıt

valhalla'yı bilmiyorum fakat odyssey kolay demek biraz abartı değil mi hocam? oyun, nightmare zorlukta ve düşman level'ı oyuncuyla eşit ayarlanınca resmen kan alıyor.

• Bu oyunu 1 yıl önceden gaza gelip ön sipariş verdik ama merak ediyorum da karakterimizi görmeden havada süzülüyormuş gibi yürümek gerçekten hoşumuza gidecek mi? Şehir içinde belki ama şehir dışında geniş arazide yürüdüğümü koştuğumu hissedebilecek miyim? Pek sanmıyorum.

Tabi bu yorumum sadece boş gezdiğimiz anlarla ilgili.

Stadia gameplay videosunu beğendim. Gayet gaza getirici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 30 Kasım 2020; 2:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

valhalla'yı bilmiyorum fakat odyssey kolay demek biraz abartı değil mi hocam? oyun, nightmare zorlukta ve düşman level'ı oyuncuyla eşit ayarlanınca resmen kan alıyor.

Butun yan gorevleri yapa yapa ve bolgeleri toplaya toplaya ilerledim ben yani yuzde 100 bitirmistim en sonunda. Boyle olunca skill ekipman ne varsa cosuyor karakter. Nightmare filan bir hidden blade e bakiyordu artik oyunun yarisindan itibaren. Zaten level scale acarsaniz max 1 veya 2 level yuksek oluyordu dusmanlar.

Valhalla'da da hic fark yok yani daha zor ya da daha kolay degil tamamen ayni. Bir kac boss zorladi simdilik sadece. Bosslar belki odysseyden zor diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Kasım 2020; 3:5:20 >
  • Çıkış tarihi evirdi çevirdi döndü dolaştı taşınacağım haftaya denk geldi.Yeni eve internet bağlanacakta ben oyunu indireceğimde oooo.

• Arkadaşlar oyunun fiyatı çıktıktan sonra artar mı acaba? zar zor 200 tl biriktirdim. Şu eve hapis olduğumuz zamanlarda malum zar zor birikiyor kazanılıyor. Yani oyun bekleneni vermezse param boşa gitsin istemiyorum. şöyle 1-2 oynanış videosu izlemek filan istiyorum yani 12-13 aralık gibi alırım büyük ihtimalle eğer istediğim gibiyse. Tek çekindiğim şey ön siparişten sonra fiyatı arttırıp 300-350 tl filan yapmaları. Sizce artar mı bir açıklama yaptılar mı?

• Bunu kimse bilemez.

• Bende aldım. Beğenmezsem iade edeceğim. 2 hafta içinde 2 saat oynamayı geçmezsen iade ediliyor. Ancak bir arkadaş steame para puan olarak geldi yazmış. Araştırmak lazım
  • Artması muhtemel, eğer sorun olmayacaksa yeni bir steam hesabı açar ondan alırsınız. Beğenmediğinizde hesabı tek oyunla beraber satarsınız. Oyunu bitirirseniz ya da sıkılırsanız da aynısını yapabilirsiniz. Fiyat artarsa aldığınız fiyattan fazlasına bile satabilirsiniz, fiyat artmazsa %20-%30 zarar eder satarsınız.

• Hocam artarsa bile yapacağın şeyi biliyorsun bunlar çok düşünülmesi gereken büyük dertler değil. İmkanın yoksa kimse zorla al diyemez zaten öyle bir hakkı yok kimsenin.

Dert edilecek bir sürü şey varken bu ülkede bunlarla kafanızı kurcalamayın derim :)

• sertacr88 kullanıcısına yanıt

Biliyorum cogu zaman da o seyi yaptim da boyle cyberpunk temasini oldum olasi sevmisimdir filmler diziler vs. Adamlar Turkce eklemisler oyuna bir de ustune bize ozel fiyat bir de dedigim gibi sevdigim tema olunca beklemeden oynayayim bir an once diye dusundum ama fos cikarsa iste :)

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.