Şimdi Ara

CS neden hala oynanıyor? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cedric King

quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Bu oyun sayesinde internet kafeler 5 yıl daha pc yenilemez

kafelerde yasak değil mi?

Malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Kuzenim Counter oynarken izlemiştim oyunu iyice KO'ya çevirmişler adam öldürdükçe level falan atlıyordun oda yetmezmiş gibi Iceworld haritasında 60 kişi vardı
    Sözde Tactical Shooter
    Bir de unutmadan 5 sn'yede bir senin ben a**** s*** gibi kelimeler geçiyordu ekrandan...
    İşte Türk işte zeka

düzgün şekilde düzgün kişilerle oynamayan senin kuzenin, oynamayı bilmiyolar diye oyunu suçlayamazsın

• quote:

Orjinalden alıntı: the_manyah

quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Kuzenim Counter oynarken izlemiştim oyunu iyice KO'ya çevirmişler adam öldürdükçe level falan atlıyordun oda yetmezmiş gibi Iceworld haritasında 60 kişi vardı
    Sözde Tactical Shooter
    Bir de unutmadan 5 sn'yede bir senin ben a**** s*** gibi kelimeler geçiyordu ekrandan...
    İşte Türk işte zeka

düzgün şekilde düzgün kişilerle oynamayan senin kuzenin, oynamayı bilmiyolar diye oyunu suçlayamazsın

Evet bi aralar $0$ Clan vardı 1 kere bile küfür duymadım orda.Sonra IP yi unuttum falan gitti öyle

• internette bi dolasın videoları izleyin isterseniz beyler
    yurt dısında maclar oylesine oynanmıyor 10 000 dolara v.s maclar var dünyanın en ünlü takımları var sk 3d aaa ve gibi ve bunların sponsorları da cok bilindik isimler
    cs diyip gecmeyin herkez cs oynayabilir ama herkez pro olamaz.
  • biz millet olarak didişmeyi çekişmeyi çok severiz, cs gibi bir çok Türk'ün bir araya geldiği oyunlarda küfürleşme normal.
    şuradaki 4 sayfaya bakarsanız basit bir forumda bile bir araya geldiğimizde hakaretler savurmadan duramadığımızı görürsünüz.
    sırf bu özelliğimiz yüzünden online oynayacağım her oyunu ya tanıdığım kişilerle (WoW'dan Warhammer online'dan vs vs...) oynarım ya da prestijli ve sıkı kuralları olan serverları tercih ederim.
    arkadaşlar biraz sakin, sonuç itibari ile bir oyun konusunu tartışıyorsunuz. insanlığı ileri götürecek bir mesele üzerinde mutabakat sağlamaya çalışmıyorsunuz. aman sakin!
  • Sate arkadaşım doğru söylemiş herkez cs oynaya bilir ama herkez pro olmaz.
    Pro olabilmek için extra güç sarfetmelisin.Dünyanın en iyi oyuncularına bakın adamlar ne kadar para kazanmışlar bu oyunlardan son zamanlarda duyduğum kadarı ile warcraft 3 oynayan koreli bir arkadaş bir takımdan diğerine transfer etmek için 360 bin € ödemişler.Ne kadar para olduğunu siz hesaplayın artık sponsorlarıda ayrı tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoldieR_TR

Sate arkadaşım doğru söylemiş herkez cs oynaya bilir ama herkez pro olmaz.
    Pro olabilmek için extra güç sarfetmelisin.Dünyanın en iyi oyuncularına bakın adamlar ne kadar para kazanmışlar bu oyunlardan son zamanlarda duyduğum kadarı ile warcraft 3 oynayan koreli bir arkadaş bir takımdan diğerine transfer etmek için 360 bin € ödemişler.Ne kadar para olduğunu siz hesaplayın artık sponsorlarıda ayrı tabiki.

Oyuncular arasında bu kadar büyük para dönüyormu yaa.. ((:
  • bu oyunu ben en az 6 kişi olursa hadi okey yerine cs cevirek derlerse oynuyorum birbirimize karşı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: thausael

biz millet olarak didişmeyi çekişmeyi çok severiz, cs gibi bir çok Türk'ün bir araya geldiği oyunlarda küfürleşme normal.
    şuradaki 4 sayfaya bakarsanız basit bir forumda bile bir araya geldiğimizde hakaretler savurmadan duramadığımızı görürsünüz.
    sırf bu özelliğimiz yüzünden online oynayacağım her oyunu ya tanıdığım kişilerle (WoW'dan Warhammer online'dan vs vs...) oynarım ya da prestijli ve sıkı kuralları olan serverları tercih ederim.
    arkadaşlar biraz sakin, sonuç itibari ile bir oyun konusunu tartışıyorsunuz. insanlığı ileri götürecek bir mesele üzerinde mutabakat sağlamaya çalışmıyorsunuz. aman sakin!

• kolay olması zeka gerektirmemesi
  • Arkadaşlar valla bence yanlış düşünüyorsunuz şahsen ben hertür oyunu oynuyorum bnm pc de cyrsiste var cs de mesela online cs ortamda çok zevkli bir oyun bazıları cs oynayanlar oyun oynamayı bilmezmiş gb konuşmuş o yüzden bu yazıyı yazma gereğinde bulundum
  • Bazıları zeka gerektirmemesi, kolay olması demiş. Tamam kolay, zeka gerektirmiyor ancak rastgele oyuncu olmak için zeka gerekmezken iyi oyuncu olmak için zeka gerekiyor.

Call of duty için zeka gerekiyor mu? Al eline silahı, rakibi vur. Tanınmış olsa herkes cs oynadığı gibi COD oynar. World of goo oynayın çok zeka isteyen oyun arıyorsanız veya play chess'den satranç oynayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thausael

biz millet olarak didişmeyi çekişmeyi çok severiz, cs gibi bir çok Türk'ün bir araya geldiği oyunlarda küfürleşme normal.

Çok haklısın.

• quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orjinalden alıntı: Baneful

Kardeşim, Csyi 7 senedir oynuyorum ve oynamaya devam edicem. Böyle bi oyun daha bulamazsın bu oyun dünyaca ünlü bi oyun herkes oynuyo. Cs yi bilmeyenler cs hakkında saçma sapan düşüncelere sahipler. Oynamayı öğrendikden sonra böyle konuşmazsınız csnin diğer oyunlardan farkı sigara gibi bağımlılık yapması Bu oyunda üstüme yoktur Bu oyuna kimse "saçmasapan" kelimesini kullanmasın. Bu oyun bi çok oyundan büyük bir oyuncu kitlesine sahip!

Bize ne senin oyunda ne kadar iyi olduğundan.Çok birşeyine yarıyormuş gibi.

cs i oynayan bi çok insan var ve hala hata yapıp öle biliyorlar yani biri ben bu oyunda ustayım diyorsa çok iddaalı konuşuyor demektir. clan mı kursak ya

• yabancılar deli gibi oynuyor ve gayette başarılılar demek ki biz oynamayı bilmiyoruz.yabancılar harbi başarılı ama.
  • Şu an Cs 1.6 oyuncusuyum ve DH serverında oynuyorum. Seviyeli ve mutlu, eğlenceli bir ortam var. Herkes tanıyor birbirini. Dh Counter Strike bölümüne girerseniz insanların birbirleriyle anlaştıklarını görürsünüz. Zaten bölümde en fazla 20-25 kişi var adam gibi. Herkes kendince tanıyor birilerini. Samimi dostluklar var. Ayrıca oyun karşılıklı insanlarla oynandığı için zor. Karşıda profesyonel ise sizin şansınız zor. Bu yüzden insanlar oyunculuğunu geliştiriyor. Şahsen Donanımhaber'de de çok iyi profesyonel oyuncular mevcut. Yani kısacası oyun yerine serverlara yakının. Nerede oynadığınıza bağlı. Saygılar..
  • cs eskimez
  • Sanırım bir alışkanlık. Şöyle ki; yeni sistem topladım, gayet güzel oyunlar yükledim Gta 4, Mirror's Edge gibi. Sonra belki sıkılırım diye Cs'yi yükledim. Gerçi hiç oynamadım yüklediğimden beri. Cs eskimeyen bir oyun, can sıkıntısına birebir (tabi adam gibi serverlarda, seviyeli oyuncularla oynanadığında).

Kendini bir anda sevdirip, bir anda nefret ettiren başka oyun yoktur sanırım. Örneğin; Çok güzel oynuyorsunuz, gaza geliyorsunuz, çok iyi frag yapmışsınız, buraya kadar oyuna bir daha aşık oluyorsunuz sanki, çıkıyor biri hile diyor. İşte o anda ne konsantrasyon kalıyor, ne oynama hevesi. O kişi bir anda nefret ettiriyor oyundan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lty1

Sanırım bir alışkanlık. Şöyle ki; yeni sistem topladım, gayet güzel oyunlar yükledim Gta 4, Mirror's Edge gibi. Sonra belki sıkılırım diye Cs'yi yükledim. Gerçi hiç oynamadım yüklediğimden beri. Cs eskimeyen bir oyun, can sıkıntısına birebir (tabi adam gibi serverlarda, seviyeli oyuncularla oynanadığında).

Kendini bir anda sevdirip, bir anda nefret ettiren başka oyun yoktur sanırım. Örneğin; Çok güzel oynuyorsunuz, gaza geliyorsunuz, çok iyi frag yapmışsınız, buraya kadar oyuna bir daha aşık oluyorsunuz sanki, çıkıyor biri hile diyor. İşte o anda ne konsantrasyon kalıyor, ne oynama hevesi. O kişi bir anda nefret ettiriyor oyundan.

hahaha bu hile sözü güreşe doymayan insanlığımızın taaa ilk çağlardan beri yenilince kendini mutlu etmesini sağlamıştır. AOE oynadığım günlerde milleti tokatlayıp dururdum, ne ittifaklar kurulmadı benim için, ne entrikalar çevrildi ancak yıkamamışlardı beni sonra çaresini buldular "hile yapıyorsun" dediler. hiç uzatmayıp dedim "koyun bilgisayarımın başına birini görelim" koydukları kişi de akıllı bir yandan bilgi sızdıracak, neyse oyun öyle çok bilgi sızdırabileceği kadar sürmedi, dush yaptım
    eh be kardeşim sen dush yiyiyorsan ben neden hile kullanmaya tenezzül edeyim.

aynı olayı homeworld'da da yaşadım. bunun tavla versiyonu da 'zar tutuyorsun'dur.

• Kolay ögrenilebilir olması heralde baska ne olcak ...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.