Şimdi Ara

CS neden hala oynanıyor? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her pc kaldırabilir bu 1.si 2.si de oynanabilirlik açısından en başarılı oyundur(bence)
  • Bütün CS ahalisi buraya toplanmış

Konuyla ilgili bişey söylemek gerekirse kendi düşüncelerle gerçekleri karıştıran birine cevap vermem. Bir oyun seviliyorsa oynananır. Belli çekiciliği, özellikleir varsa sevilir...
  • Bazı arkadaşlar sanki piyasadaki bütün fps oyunlarını multi modda oynamış gibi ''CS deki taktik hiç bir oyunda yok'' demişler.İyice abarttınız sizde.Hiç Swat yada rainbow oynadınızmı çok merak ediyorum.
  • hahaha cahillik der
    ben stresimi bu oyun sayesinde atıyorum
    işyerinde hergün onun bunun çenesi yetiyor insana
  • Cod-Cs kıyaslamasına gerek yok .

Cs multi player tabanlı olarak yaygınlaştı .

Cod serisi ise single player olarak sevdirdi ama daha sonra özellikle cod2 ile başladı pro gaming turnuvalar vs. ama bundada cod modları değişti

mesela cod 4 te

herhangi bir serverda oynadığınız palm mod veya herhangi başkası , turnuvalarda kullanılmaz mesela perkleri kullanamazsınız onun ismide

hatırladığım kadarıyla pro moddur . Yani gerçekçiliği bir kenara bırakmak lazım pro gaming işin içine girdi mi taktikler konuşur ister 2d olsun

ister 3d . Ama prof. anlamda düşünmeyen biri için Cod daha cazip gelecektir görüntü tatmin edecektir çünkü cs ye göre .
  • sade ve stres atmak için veya kafanı dağıtmak için birebir(cs)
    ama unreal 3 aldım karışık
  • yahu yapmayın etmeyin. Cs ye kötü oyun felan diyenler insaflı olsun biraz, kendilerini komik duruma düşürürler.

Ben Cs yi sadece herkes oynadığı için gıcık kaptığımdan oynamadım (Genel yaşam felsefemle alakalı bir durum ), kardeşim deli gibi bu oynuyor senelerdir. Pro seviyesindeler, turnuvalarda felan takılıyordu. Zamanında şampiyonlukları, evde kupa ve madalyaları var. Hala aralıksız her akşam kendi serverlarinda arkadaşlari ile toplanip rakipleriyle maç yaparlar.

Ondan takip ettiğim kadarıyla öyle küçümsenecek basit bir oyun değil. Uzmanlaşmak için birey olmak yetmiyor, takım halinde kusursuz bir uyum sergilemeniz lazim, Benim bildiğim cs camiasi aynı firmadan çıkmış cs source u bile benimsemediğine göre varın siz düşünün bu eski oyunun nasıl bir potansiyel içerdiğini.

Araştırma yapılsın (belkide yapılmıştır), hala dünyada oynanan online oyunlar içinde zirveyi zorluyordur, gelmiş geçmiş yapılmış en sağlam multiplayer oyunlardan da biridir. Seneler sonra hala yeni çıkmış gibi oynanıyorsa vardır bir hikmet diyerek susmak gerekir derim

• en iyi taktik oyunlarından birisidir.eger gercekten prof isen oyunda baska oyun oynamazsın emin ol
  • 3 senedir oynamıyorum keşke eskisi gibi arkadaşlarla cafeye gidip oynasak. ben bu oyun kadar hiçbir oyundan zevk almadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH | equ*

Bu konu neden bu kadar uzadı anlamadım.Sen kimsinkide Cs ye dandik oyun diyorsun .Cs 10 yılını doldurmuş şuan dünyada en çok oynanan ve arkasında milyon playeri olan bir oyundur.Sizin oyun denen kelimeden kastınız yüksek grafik motoruna sahip 5-10 Gb harddisk yer kaplayan sistemin açtı diye mutlu oldugun oyunlar mı .Cs bu bakımdan bıle 1 numara.Bak Manager da grafık mı var Multıyı kac kez oynadın Ses mı var Akıcılık mı var . Ama bagımlılık yapar kupa aldıgında sevınır son dakıka golu yedıgınde uzulursun..Cs de oyun degıl oyundan cok yasam stılıdır.Son mermınle attıgın HS nın tadına varamazsın..2 hp kalıp da eli çevirdiğinde herkezın helal supersın yazdıgında yuzundekı mutluluk paha bıcılemez..Olay tamamıyle budur .

Hislerime tercüman olmuşsun. Hala makinemde CM 01/02 + CS 1.6 var. Kim ne derse desin ikisinden de çok büyük zevk alıyorum. Quake 2 yi landan oynamamış Half Life death match yapmamış Quake 3 bayrak kapmaca yada uzayda kapışmamış küçük bebelere CS tabikide dandik gelecektir. Ne kadar laf anlatsakta bişey değişmez. Hani derler ya 60 lar dönemi 70 ler dönemi 80 ler dönemi diye! biz Half Life, Quake dönemini dolu dolu yaşamış insanlarız. Bizim için grafik hikaye Forever Cs forever CM 01/02

• quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

Fanatizm burada da baş gösterdi demek. Yukarıda COD gibi multi oyunların konusundan sevildiği söylenmiş de güldüm geçtim cidden. COD4'teki gibi multiplay alt yapı varsa CS'de (yok ki gösteresiniz) hiç COD multiplay oynamamışsınızdır. Ayrıca gerçekçilik bakımından COD, CS'nin eline rahatça su döker.

Ben geçen gün COD multiplayer oynadım gerçekçilik bakımından beni tatmin etmedi sanki Counter Strike daha iyi gibi.

Hey allahım yaa 10 senelik oyunla 1 senelik oyunun grafiğini, oynanabilirliğini karşılaştırıyosunuz yaa daha ne diyim size. Neyse biz eski topraklarız ne kadar anlatsakta değişmez bişeyler. Ama unutmayın grafik herşey değildir

• Multiplayer dendimi aklima gelen ilk oyundur CS. Ayrica diger ulkelerde hala steam ile zevkle oynanan bir oyun. 2006 yazinda 20 dolar verip orjinalini aldim steam ile benden 1000 km uzaktaki arkadasla sabahin 3-4 une kadar CS oynadigimi bilirim ben. Bazilari grafik icin oyun oynar bazilarida zevk icin
  • Tek gelime gidin kumda oynayın siz daha biz cs ile mutluyuz.Ve sizin şimdi beğendiğiniz bütün oyunlardanda daha güzel ve zevkli bir oyundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoldieR_TR

Ve sizin şimdi beğendiğiniz bütün oyunlardanda daha güzel ve zevkli bir oyundur.

Hocam yapma allah aşkına ya,cs den başka hangi oyunları oynadın merak ediyorum...
  • Online olarak crysis oynadım knight die hattinden fazla salak bir oyun oynadım.cod 4 oynadım ama hiç biri bana cs kadar zevk vermedi.
  • İnsanların Yeni Çıkan Oyunlardan Haberleri Olmadığı İçin?
  • Counter-Strike oyununun oynanma sebebi: pratik ve kolay ögrenilebilmesidir yoksa cod serisi gibi multiplayer savaş oyunları warken kim cs oynasın..
  • ya allah aşkına bi gidin adamlar cod multisini beğenmemiş..gidin bi cod 2 multi ya da cod 4 multi oynayın da görün multi neymiş..şimdi gelicekler bana sen o ortamı bilmezsin cs için sıra bekledik biz filan diyecekler..biliyorum..ben de oynadım cs hem de kaç yıl..ama çağa ayak uydurun azıcık..aynı tür yeni oyunlar çıktı hem grafik hem oynanış üstünlüğü olan..bu kadar csci olmanızın bana göre sebebi başka oyunları oynayamamanız..10 senelik oyunla 1 senelik oyunun grafiğini karşılaştıracağız tabi..madem en kral oyun cs diyorsunuz tabiki karşılaştırız..bi de 6-7 yaşında cafede cs oynayan çocukları düşününce
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet-545

Counter-Strike oyununun oynanma sebebi: pratik ve kolay ögrenilebilmesidir yoksa cod serisi gibi multiplayer savaş oyunları warken kim cs oynasın..

Kesinlikle katılıyorum ve her bilgisayarda rahat rahat oynandığı içindir. Örneğin Cod 2 de 25-30 fps alan birisi csde rahatlıkla 120'yi geçebilir.

Değiştirme: Kelime düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 22 Mart 2009; 19:34:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet-545

Counter-Strike oyununun oynanma sebebi: pratik ve kolay ögrenilebilmesidir yoksa cod serisi gibi multiplayer savaş oyunları warken kim cs oynasın..

Kesinlikle katılıyorum ve her bilgisayarda rahat rahat oynandığı içindir. Örneğin Cod 2 de 25-30 fps alan birisi csde rahatlıkla 120'yi geçebilir.

Değiştirme: Kelime düzeltme.

Ama cafelerde de oynanıyor...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.