Şimdi Ara

CS neden hala oynanıyor? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay diyen arkadaşlara iki cift lafım var bi girinde oynayın bakalım kolaymı
    kolay olan sadece oyunu mantıgı al eline silahı mermiyi bas karşındakine ama oyunda yz(yapay zeka)ile degilde gerçek bir
    insanla karşı karşıyasınız fps oynuyan her oyuncu cunter çok rahatlıkla oynar ama sadece oynar abartmıyorum 5-6 yıldır
    oynamıyorum ama adex te az oynamadım cunter kaliteli serverlarda bütün online oyunlardan güzeldir hele gitcen bi kafeye
    6-8 arkadaş çift sayı yazıyorum haksızlık olmasınoynuycan lan dan cunter ne cod kalır ne moh

• Kolaylığından ziyade günümüz oyunlarında grafik dışında beni kendilerine çeken birşey yok:)Yani örnek veriyorum crysis oynadım,bitirdim,güzel vakit geçirdim ama bi sonraki oynayışımda sıkılarak oynamaktansa oynamam dedim sildim.Yine örnek veriyim Mafia!Bu oyunu 3-4 sene önce defalarca bitirmeme rağmen halâ oynayasım gelir arada bir tekrardan kurar oynarım.Hiç bi zaman sıkılmadım çünkü hikayesi beni kendine bağlıyor:)Tabi bu kişisel birşey.

Cs'ye gelince,Arkadaşlarımın büyük bi çoğunluğunun crysis gibi pc zorlayıcı oyunları oynayabileceği sistemleri yok.Cs server'larına girerler arada bi KO Oynarlar vs Online oyunlar yani.Bazen bende oynarım Cs.Şahsen hamachi üzerinden arkadaşlarla karşılıklı oynamak kadar zevk veren bi oyun oynamadım henüz(Mafia Gibi Oyunlar Hariç)O yüzden şu an pc formatladığımda ilk yüklediklerim arasında cs serileri oluyor,tabi birde hamachi:)

• Multiplayer olarak en rahat oynanabilen oyun olduğu için oynanıyor. Diğer oyunlarda insanlar birçok hata patch vs vs ile uğraşırken cs de pek böyle bir problem olmuyor. Birde şimdi sxe var hileyi engelliyor çok büyük oranda.
  • Millettin kolaylıktan kastı cafede oynadıkları gibi aman bomba kurma aman rehine kurtarma ama söte yapma demeleri sadece adam vuruyorsun bitio işte.
    Olay bundan ibaret değil ark önemli olan orda takım olmak takım ruhunu yakalamak ve sana verilen görevi en layik şekilde yerine getirmek.
    Terörlerin görevi bomba kurmak ct görevi kurdurmamak şayet kurdu ise o bombayı etkisiz hala getirmek.
    Bu oyunda strateji zeka çok önemli sizi dediğiniz gibide basit bir oyun değil bu.Gidinde bir clan macı yapın bakıyım nasıl oluyormuş kolaymı zormu o zaman görürüm sizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoldieR_TR

Millettin kolaylıktan kastı cafede oynadıkları gibi aman bomba kurma aman rehine kurtarma ama söte yapma demeleri sadece adam vuruyorsun bitio işte.
    Olay bundan ibaret değil ark önemli olan orda takım olmak takım ruhunu yakalamak ve sana verilen görevi en layik şekilde yerine getirmek.
    Terörlerin görevi bomba kurmak ct görevi kurdurmamak şayet kurdu ise o bombayı etkisiz hala getirmek.
    Bu oyunda strateji zeka çok önemli sizi dediğiniz gibide basit bir oyun değil bu.Gidinde bir clan macı yapın bakıyım nasıl oluyormuş kolaymı zormu o zaman görürüm sizi.

Publicde cs oynayanların %80inin clan,maç vs gibi şeylerle işi olmadığına göre gayit basit bir oynu.

• o zaman publicde kalmaya devam etsinler bu oyun'da kolay bir oyun demesinler.
  • Bu başlık hala burdamı ya her bakışımda arka tarafımla gülüyorum

Sonra derler neden TR'de E-Sportlar gelişmiyorlar diye al sana nedeni
  • Arkadaşımın birine bir ara sormuştum CS, COD'dan iyi dedi ve kendi kendime nasıl bir dünyada yaşıyoruz diye sordum cevabını bulamadım. Bilen varsa söylesin.
  • Counter Strike oyununu cahiller oynuyor diyen arkadaşlar sanırım herkezi kendileri gibi görüyor ... Bazıları zeka gerektirmiyor diyor ... ki kesinlikle saçma ... CoD gibi oradan buradan binaların tepelerinden sopa ile vurulup fırlatılan el bombaları yok cs de Kişi başı 3 er bombadan +60 bomba fırlıyor havaya aynı anda ... Pata küte kim kime ... CS ile CoD karşılaştırılmaz ... CoD biraz daha "arcade" düşer CS'nin yanında. Senaryosuna ve grafiklerine bişey demiyorum. CS den güzel olabilir ama oyun olarak öyle değil. Öyle olsaydı steam satışlarında CS neden hâla açık ara farkla COD serisine fark atsın ... Eskiden bende oynuyordum ... Kulaklık ve mikrofon ... Var mı ötesi Birgün arkadaşlarla oynarken takım halinde D1 de oynuyoruz. Tünele yattık Hepimizin elinde bomba var Baktım ayak sesleri geliyor ve tünele girdiler. Adamlar gözükmeden benim söylememle takım bombaları bi fırlattık ki off O duyguyu yaşamanız lazım ... CS ile ilgili bir anımı anlatayım ... CSS'de D2 bölümünde oynuyoruz ... Daha ilk elimiz para yok ... 30 kişi civarı oyuncu var ... Bizim takımda herkez öldü. Bir tek ben kaldım ve karşıda tam 6 kişi var Elimde de DE var Bombayı aldım ve B'ye kurmaya giderken arka taraftan kapıdan çıktım ... Baktım karşıdan geliyor 3-4 kişi ... Sallaya sallaya atladım çukura Ama ne sallamışım ki 2 HS var ... Çukura tekrar girdim baktım mermi bitmiş ... Çektim bıçağı bekliyorum çukurda... Kafamı çıkarsam öldürecekler. Derken kapının oradan tepeden biri çukura atlarken bıçağı vurup adamın silahını aldım ... Çukurdan yavaşça kafamı çıkartayım dedim gelen var mı diye derken adamları görünce sıkmaya başladım. 1 kişiyi orada öldürmemle ölmem bir oldu ... Sonuçta öldüm ve eli kaybettik ama o anki aldığım hazı hiç bir oyunda alamadım Ne CoD ne de başka bir oyun ... Ayrıca CS oyununu bu kadar çok tutulmasının en önemli sebeplerinden biri ise istediğiniz herşeyi istediğiniz gibi değiştirebiliyor olmanız ... Ben oyundaki bomba patlama efektlerinden tutunda silahların uçundan çıkan mermilere kadar, karakterlerin tiplerini, silahları, rehineleri, bölümlerdeki ağaçları, çöp kutularını, bina kaplamalarından tutun da adamlara mermi isabet ettiğinde çıkan kan'a kadar, ekrandaki sağlık mermi para gibi göstergelerin renklerinden tutun fontuna kadar değiştirmiştim. Yaklaşık 2gb boyutunda yama oluşturmuştum ...

• quote:

Orjinalden alıntı: SoldieR_TR

o zaman publicde kalmaya devam etsinler bu oyun'da kolay bir oyun demesinler.

Tamamda niye senin bu kadar zoruna gidiyor kolay olması? Yaptığın işi çok ciddiye almandan dolayımı?

Cs neredeyse en kaliteli oyunlardan birtanesi. Oyun ile oyuncuları birbirine karıştırıyorsunuz siz. Kaliteli insanlarla oynarsanız farkı görürsünüz. Oyun ne kadar çok iyi olursa seviyede okdr düşüyor herkez oynamaya başlıyor çünkü. Serverlarda nerdeyse küfür edilmeyen bir round bile geçmiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru3acava -- 19 Nisan 2009; 18:54:35 >
  • neden olcakki millette iyi sistem yok p4 le call of duty 4 ya da 5 mi oynasin :D agp ekran kartiyla fx5500 le ne oynancak baska
  • beleşte ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

CoD gibi oradan buradan binaların tepelerinden sopa ile vurulup fırlatılan el bombaları yok cs de

Evet tabi,Cs de ki gibi değil tabi...

Coddaki oyuncuların yeri dinleme yeteneği yok çünkü 2 km ötedeki adamın ayak sesleri geliyor ne hikmetse...
  • 28 yaşındayım ilk çıktığında çok oynadım sonra ara verdim bu ara tekrar kurup oynamaya başladım Türk serverlerında zevkli olmuyo yabancı serverlarda oynuyorum.Bu oyun başka hiç bi oyuna benzemez arkadaşlar boşa kafa yormayın neden hala oynanıyo diye sigara gibi bişe bu bırakması çok zor
    Not : En sevdiğim oyun diablo 2 sonra CS+ (Half Life 1-2 eps..) sonra cod serisi........
  • Oyunun mantığı oldukça basit. Silah düşman Tak. Sonsuz bir döngü amaç düşmanı öldürmek.
    Her internet kafede bulabilirsiniz ve millet bunlar oynuyor biz de bir bakalım diyor.
    Arkadaşlarla gittiğimizde hepimizin ortak olarak bildiği tek oyun CS. e haliyle bunu oynuyoruz. Tutup da Dota
    öğrencek halimiz yok(internet kafedeki bir saat içerisinde).
    Uzun süredir oynamıyorum oynamayı da düşünmüyorum daha kaliteli oyunlar var.
    Zevk meselesi bu işler kimisi COD sever kimisi Metin2.
  • ben cs ye yeni başladım sayılır.dh serverda oynuyorum.yalnız çabuk ölüyorum daha doğrusu çok fazla adam öldüremiyorum.sizce bu normal mi.acaba cs oynama yeteneği yok mu bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkishpower$

Oyunun mantığı oldukça basit. Silah düşman Tak. Sonsuz bir döngü amaç düşmanı öldürmek.
    Her internet kafede bulabilirsiniz ve millet bunlar oynuyor biz de bir bakalım diyor.
    Arkadaşlarla gittiğimizde hepimizin ortak olarak bildiği tek oyun CS. e haliyle bunu oynuyoruz. Tutup da Dota
    öğrencek halimiz yok(internet kafedeki bir saat içerisinde).
    Uzun süredir oynamıyorum oynamayı da düşünmüyorum daha kaliteli oyunlar var.
    Zevk meselesi bu işler kimisi COD sever kimisi Metin2.

Bir mantıklı yorum çıktı evet..Konu zaten tamamen Seviyesiz.Gereksiz yorumlar..Saçma sapan yorumlar..Tiksindim bu konudan yemin ederim
  • merak etme zamanla ustalaşırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

ben cs ye yeni başladım sayılır.dh serverda oynuyorum.yalnız çabuk ölüyorum daha doğrusu çok fazla adam öldüremiyorum.sizce bu normal mi.acaba cs oynama yeteneği yok mu bende

cs oynama yeteneği diye bişi yok.İyi olmak istiyorsan biraz zaman harca oyuna..Mouse ile klavyene yeteri kadar alış,m4a1 ile ak47 yi nasıl kullanacağını öğren gerisi boş iş.
  • günde 2 saat falan oynuyorum zaten yaza kadar oynasam hergün belki adam gibi oynamaya başlarım.cs demişken girem de biraz oynuyam bari
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.