Şimdi Ara

CS neden hala oynanıyor? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçma sapan bi konu daha çok uzun yazı yazmıştım sora sildm gerek yok.oyunun nedn bukadr tuttugunu merk eden oynasın 1 ay anlar saten.fazla söze gerek yok.ayrıca diğer online oyunalra (cod4 vs)kötü diende yok.bence o oyunlar fazla tanıtılmadığı için oynanmyıor cs le ilgili çok site var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

ben cs ye yeni başladım sayılır.dh serverda oynuyorum.yalnız çabuk ölüyorum daha doğrusu çok fazla adam öldüremiyorum.sizce bu normal mi.acaba cs oynama yeteneği yok mu bende

cs oynama yeteneği diye bişi yok.İyi olmak istiyorsan biraz zaman harca oyuna..Mouse ile klavyene yeteri kadar alış,m4a1 ile ak47 yi nasıl kullanacağını öğren gerisi boş iş.

%100,oyunu kim daha çok oynarsa o alır,Taktik de var zeka da var ama bunlar oyunun anca %10'luk bir kısmını karşılayabilir kendi görüşümce...

• Bende Cs oynuyorum Neden mi? Çünkü benim sistemim cs kadar düşük grafikli oyunu kaldırıyor ve Türkiyenin yarısının çoğu bu oyunu kaldırıyor.Bende iyi sistem olsa direk crysis ve cod4 de başlardım.Gerçi bu yaz geliyor yeni sistem :).Oyundanda kurtuluyorum.Bu arada Cod 2 de oyunoyrum cs ye 10000 basar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer

cahillik+kolay öğrenilebilmesi...
    bence böyle çoğu daha half-life'ın ne olduğunu bilmiyor.

half-life değil hay layf
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göktuğ AYAS

quote:

half-life değil hay layf

CS neden hala oynanıyor?

abi uçma şifresi yazammı abeee

• Zaten cs sadece arkadaş ortamlarında yani MP oynanıyor yada online.
    Başka türlü bebelerden başka yani botlarla oynayanını hiç görmedim
  • walla bu liseden beridir oynadığım bir oyun.Oyunun kalitesi belki çok güzel olmayabilir ama ben CS 'siz yapamam.Ayrı bi zevk oldu.Lisede okuldan kaçıp NetCafelerde oynardık şimdi evimizde Online olarak oynuyoruz.Bi dönem herkesin bildiği üzre ''hesabına maç'' falan yapardık ki bu hesabına maçlar ayrıca bi hastalık olmuştu bir dönem bende.Hala lisedeki arkadaşlarımla bir araya gelip oynadığımız klasikleşmiş ve vazgeçilmez bir tutku CS.Tartışmaya açık olan tarafı 10 yıldır dünyanın en çok oynanan oyunlarından birisi olma özelliğini taşıması.Walla CS siz PC 'yi neyleyim diyenlerdenim şahsen.Artık modasının geçtiğini düşünen arkadaşlar olabilir.Bu günden sorada CS'nin kolay kolay unutulacağını sanmam çünki online olarak dünya üzerinde en çok oynanan oyunlardan birisi.Son dönemde grafikleri ve içeriği zenginleştiriliyor ama ben CS 1.6 'yı gececeğini daha sanmıyorum.Şuan Türkiyede ve diğer dünya ülkelerinde büyük organizasyonlar yapılarak CS turnuvaları düzenleniyo yani kolay kolay unutulacağını da sanmıyorum böyle bir oyunun.Son olarak COVER ME diyorum :D

• Cs dediğin sadece "tab" a bastığında ekranda çıkan listedir.Zevk veren de budur karşılıklı çekişmenin zevki Cs de bir başkadır.
  • CS (1.6) benim gözümden günden güne düştü. Çok eski bir oyuncuyum. İnanın o eski tadı vermiyor. Neden mi?

1) Sakız parasına adminlik: Eski oyuncular bilir. Admin dediğin 2-3 kişi olur ve adaletli davranırdı. Parayla adminlik denen bir olay yoktu ve en yakın tanıdıklarını bile admin yapmayan kişilerin elindeydi. Şimdi ise parayı veren admin oluyor.

2) Adam kayırma: Gene adminlikle bağlantılı olarak, bir serverda çok takılan 3-4 kişilik arkadaş grubundan (ya da klan) 1 kişi, sakız parasına adminliği alıyor ve bir nevi kendini ve arkadaşlarını garantiye alıyor. Admini 3 kere öldürüyorsunuz banlıyorlar. Gene ölünce laf atıyorlar, terbiyeye davet edince banlıyorlar. Adminlerin arkadaşları base yapar, görev yapmaz... Bunları söyleyince ya susuyorlar ya da üsteleyince gene banlıyorlar.

3) Cfg ve obs olayı: Herkes bir cfg bulmuş maymun gibi zıplayarak ilerliyor. Oyun adeta oyuncuya değil, cfg`sine bakar hale geldi. Gene serverlarda sık rastlananan, daha çok klan üyeleri arasında görülen (serverların yarısı klan oyuncusu dolu zaten) observer olayı. Adeta pasif wall hack gibi her hareketinizi bilerek oynayabiliyorlar. Hatta bir serverda adminin bunu yaptığı barizdi ve başka bir admin yeter artık bırak şu obsu demişti ve tartışma çıkmıştı.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ha çoğu kişi bu konulardan rahatsız olmayabilir ama eski oyunların çoğunun bu oyunu bırakmasının nedeni eskimiş ya da modası geçmiş olması değil bu nedenlerdir. Zaten ben de sistemi yenileyince 1.6`ya dönüp bakmamayı düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kov3nanT

CS (1.6) benim gözümden günden güne düştü. Çok eski bir oyuncuyum. İnanın o eski tadı vermiyor. Neden mi?

1) Sakız parasına adminlik: Eski oyuncular bilir. Admin dediğin 2-3 kişi olur ve adaletli davranırdı. Parayla adminlik denen bir olay yoktu ve en yakın tanıdıklarını bile admin yapmayan kişilerin elindeydi. Şimdi ise parayı veren admin oluyor.

2) Adam kayırma: Gene adminlikle bağlantılı olarak, bir serverda çok takılan 3-4 kişilik arkadaş grubundan (ya da klan) 1 kişi, sakız parasına adminliği alıyor ve bir nevi kendini ve arkadaşlarını garantiye alıyor. Admini 3 kere öldürüyorsunuz banlıyorlar. Gene ölünce laf atıyorlar, terbiyeye davet edince banlıyorlar. Adminlerin arkadaşları base yapar, görev yapmaz... Bunları söyleyince ya susuyorlar ya da üsteleyince gene banlıyorlar.

3) Cfg ve obs olayı: Herkes bir cfg bulmuş maymun gibi zıplayarak ilerliyor. Oyun adeta oyuncuya değil, cfg`sine bakar hale geldi. Gene serverlarda sık rastlananan, daha çok klan üyeleri arasında görülen (serverların yarısı klan oyuncusu dolu zaten) observer olayı. Adeta pasif wall hack gibi her hareketinizi bilerek oynayabiliyorlar. Hatta bir serverda adminin bunu yaptığı barizdi ve başka bir admin yeter artık bırak şu obsu demişti ve tartışma çıkmıştı.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ha çoğu kişi bu konulardan rahatsız olmayabilir ama eski oyunların çoğunun bu oyunu bırakmasının nedeni eskimiş ya da modası geçmiş olması değil bu nedenlerdir. Zaten ben de sistemi yenileyince 1.6`ya dönüp bakmamayı düşünüyorum.

steam üzerinden orjinalini al, oyna...

• Aptal aptal yapılmış oyunları oynayacağıma cs oynarım daha iyi. Yok canavarlar,yok hayaletler,yok önüne geleni öldürüp kahraman olan kişiler falan bunlar boş oyunlar.Hepsi aptallık oyunu hiçbiri gerçeğe dayanan oyunlar değil. Akıllı insan gerçeğe dayanan oyunlar oynar. Yok neymiş Harry Potter'mış. Allah aşkına gerçekte öyle saçma büyü falan mı var...? Ben böyle aptallık yapacağıma direkt cs oynarım daha iyi. En azından onda gerçekçilik var. Gerçekte yaşanabilecek durumlar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

Aptal aptal yapılmış oyunları oynayacağıma cs oynarım daha iyi. Yok canavarlar,yok hayaletler,yok önüne geleni öldürüp kahraman olan kişiler falan bunlar boş oyunlar.Hepsi aptallık oyunu hiçbiri gerçeğe dayanan oyunlar değil. Akıllı insan gerçeğe dayanan oyunlar oynar. Yok neymiş Harry Potter'mış. Allah aşkına gerçekte öyle saçma büyü falan mı var...? Ben böyle aptallık yapacağıma direkt cs oynarım daha iyi. En azından onda gerçekçilik var. Gerçekte yaşanabilecek durumlar var.

O kadar saçma sapan konuşuyorsunki resmen batırmışsın.hayatımdaki en saçma sapan yorumlar listesine yazdım bunu.oyunda gerçekçilik hiç bi zaman gerekmez.Zaten gerçekte yapamadığın şeyleri yaparsın.egonu tatmin edersin.
    Zevk için oynanır zaten oyun.anladınmı?Zevk almak için gerçekçilik gerekmiyor arcade gerektiriyor..ve o yüzden nerdeyse her oyun arcade..Şimdi bana şunun cevabını ver.Csde 100 healtin var 1 healtin kalınca hiç afallıyomusun?senin gerçekte bir healtin kalsa nolurdu?Afallardın zor hareket ederdin.Hiç bir oyun tamamen gerçek değildir..Bazen simulatorler bile..
    Bu arada merak ettim senin küçük kardeşin falanmı oynuyor harry potterı?çünkü bu forumda böyle saçma salak oyunlar konuşulmaz.Konuşulursada çok nadir konuşulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 25 Nisan 2009; 0:25:04 >

• quote:

quote:

Aptal aptal yapılmış oyunları oynayacağıma cs oynarım daha iyi. Yok canavarlar,yok hayaletler,yok önüne geleni öldürüp kahraman olan kişiler falan bunlar boş oyunlar.Hepsi aptallık oyunu hiçbiri gerçeğe dayanan oyunlar değil. Akıllı insan gerçeğe dayanan oyunlar oynar. Yok neymiş Harry Potter'mış. Allah aşkına gerçekte öyle saçma büyü falan mı var...? Ben böyle aptallık yapacağıma direkt cs oynarım daha iyi. En azından onda gerçekçilik var. Gerçekte yaşanabilecek durumlar var.

O kadar saçma sapan konuşuyorsunki resmen batırmışsın.hayatımdaki en saçma sapan yorumlar listesine yazdım bunu.oyunda gerçekçilik hiç bi zaman gerekmez.Zaten gerçekte yapamadığın şeyleri yaparsın.egonu tatmin edersin.
    Zevk için oynanır zaten oyun.anladınmı?Zevk almak için gerçekçilik gerekmiyor arcade gerektiriyor..ve o yüzden nerdeyse her oyun arcade..Şimdi bana şunun cevabını ver.Csde 100 healtin var 1 healtin kalınca hiç afallıyomusun?senin gerçekte bir healtin kalsa nolurdu?Afallardın zor hareket ederdin.Hiç bir oyun tamamen gerçek değildir..Bazen simulatorler bile..
    Bu arada merak ettim senin küçük kardeşin falanmı oynuyor harry potterı?çünkü bu forumda böyle saçma salak oyunlar konuşulmaz.Konuşulursada çok nadir konuşulur.

Biraz şunu düşün "MANTIK - MANTIK - MANTIK" .

Örneğinz; Canavarlı bi oyunda sürekli canavarları öldürük ilerlemek mi daha mantıklı ? Yoksa cs gibi bi oyunda terorist-iyiler(daha doğrusu cs-takımı) çatışmasını oynamak mı daha iyi? Yani aptal aptal salakça canavarları,hayaletleri öldüreceğime gerçekte varolan yapıtların (bkz.:insan) 3D hallerini oyun olarak öldürmeyi tercih ederim.

Bkz. Harry Potter şahsen aptallığın en önde giden oyunu. Öyle büyüler falan bebek oyunu bunlar.

• quote:

quote:

quote:

Biraz şunu düşün "MANTIK - MANTIK - MANTIK" .

Örneğinz; Canavarlı bi oyunda sürekli canavarları öldürük ilerlemek mi daha mantıklı ? Yoksa cs gibi bi oyunda terorist-iyiler(daha doğrusu cs-takımı) çatışmasını oynamak mı daha iyi? Yani aptal aptal salakça canavarları,hayaletleri öldüreceğime gerçekte varolan yapıtların (bkz.:insan) 3D hallerini oyun olarak öldürmeyi tercih ederim.

Bkz. Harry Potter şahsen aptallığın en önde giden oyunu. Öyle büyüler falan bebek oyunu bunlar.

Ne ilgisi var be kardeşim?O zaten gerçek değil bilgisayar alemindesin.gerçek olsa nolacak.Ben burda eğlenceden bahsediyorum.Zaten cs single bi oyun değil.Online oyunların her zaman tabiki bi verdiği zevk vardır.Ne zaman film görüntüsünde oyun yapsınlar o zaman konuş bana bunlarıki o zamanda canavarlar hayaletler olacak.
    Saçma sapan konuşuyorsun.Realistsin galiba..Kendi yorumundur saygı duyarım iyi günler.

• quote:

Bunu görende görmedigi bilmedigi oynamadıgı oyun yok sanır. Herkezin zevki farklıdır kimse kimseyi secimleri yüzünden asağılayamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

quote:

Orjinalden alıntı: Kov3nanT

CS (1.6) benim gözümden günden güne düştü. Çok eski bir oyuncuyum. İnanın o eski tadı vermiyor. Neden mi?

steam üzerinden orjinalini al, oyna...

Hocam ark söylemiş en güzel orj steam almak ve gather atmak ne küfür war ne hile var.
    Makinan sağlam ise Cs:Source gecebilirsin 2004 yılından beri css oynuyorum oyunda hile ile karşılaşma olanağın cok az.
    Anca nonsteam serverlarda hile yapanlar ile karşılaşa bilirsin.Source geçmeyi düşünürsen yardımcı olabilirim.

• multıplayer ve oynanabılırlığı ıyı olan her oyun çok ılgı görür yıllar boyu oynanır sevenlerı tarafından. bırde oyunun tarzı savaş stratejı takım olma ve bıreysel yetenek gıbı dığer unsurlarla bırleşınce daha fazla kıtle tarafından beğenılır oluyor.bundan cs hem genış kıtleler tarafından hemde yıllardır oynanıyor.

bugün ben araba yarışı severım genelde dığen adamda cs oynamıştır bı dönem, stratejı sevende, spor oyunları sevende, frp sevende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeeLMyHiT

quote:

Bunu görende görmedigi bilmedigi oynamadıgı oyun yok sanır. Herkezin zevki farklıdır kimse kimseyi secimleri yüzünden asağılayamaz

biraz aşağıda kimi kastettiğimi açıklamıştım.
    fantastik oyunlara laf eden arkadaş gidip bir diablo falan oyna aklın başından gitsin.

• Cidden yav kaç senedir... Tutturmuşlar bir cs sevgisi bu ne be böyle.

-Gel abi cod4 falan yapalım?
    -Yok lan cs iyidir cs.
  • Adam Cs olmuş zaten,herbişeyini biliyo,nerden vurulur nerde sotelnir,başka oyuna gerek duymuyo dolayısıyla.Bide eski Pc'lerde de rahatca oynanabilmesi var tabi!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.