Şimdi Ara

CS neden hala oynanıyor? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cümleyi söylemekten bıktım ama Zevkler Ve Renkler tartışılmaz kardeşim.
    Millet ne seviyorsa ne ile mutlu oluyorsa onu oynar.
  • sıktı oyun grafikleri düzeltilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _senseless_

sıktı oyun grafikleri düzeltilsin
    Baştan yapılsın diyorsun yani
  • O zaman Half-Life 2 ve Counter Strike Source deneyin derim sizlere Grafikler her şekilde doyuracaktır sizi.
    Ama orj almanız lazım adam akıllı oynamak istiyorsanız.
  • Benim (harbi) deli counter 1.5 1.6 oynayan arkadaşlarım var enteresan olan adamların sistemleride canavar ama hiçbiri Counter Strike Source bilmiyor. O ne zaman çıktı diyorlar :-) artık bence CS sevenlerin sadece Counter Strike Source'nin oynamasını isterim yenilikçi olmak lazım dimi ama eskilerin tatı tuzu kalmadı bence (sistemi düşük olanları saymıyorum)
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz
  • bence soru anlış sorulmuş cs neden hala oynannıyor? değil Cs 1.3 neden hala oynanıyor olucaktı.

Örneğin benim takıldığım 4 tane int. cafe var bir tanesinde bile cs 1.6 yok hep 1.3 var ne bu çılgınlık yeni oyun çıktı hatalar düzeltildi grafik arttı millet hala çizgi film görüntüsünde 1.3 oynuyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzkaplan -- 10 Haziran 2009; 18:39:34 >
  • online fpsde çığır açtı çünkü...fpsnin kralı olan HLnin bi türevi olması yeterli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

ben cs ye yeni başladım sayılır.dh serverda oynuyorum.yalnız çabuk ölüyorum daha doğrusu çok fazla adam öldüremiyorum.sizce bu normal mi.acaba cs oynama yeteneği yok mu bende

sözümü geri alıyorum cs oynama yeteneği varmış bende bir haftadır maçlarda birinci olmaya başladım ve bu beni daha da hırslandırdı
  • basit ara yüzü
    her sistemde oynyabilme imkanı
    iyi bir takım oyunu vermesi
    botlarla oynanabilme
  • la siz hakkaten kafayı yemişiniz.oyun için birbirinizi yiyosunuz.gidin köprüden atlayın la.

cs'ye gelince.onu kötüleyenler oynamayı beceremeyenlerdir.kötü olsa binlerce dolar ödüllü turnuvalar yapılmaz.binlerce server olmazdı.beceremiyosanız bari kötülemeyin.tarihin en sevilen,klasikleşmiş tek oyunudur.
  • Half-Life MP bence CSden daha güzel.
  • Oynamayı beceremesem bile en sevdiğim oyunların başında yer alır.Yartışmaya gerek yok bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black.Sabbath

Oynamayı beceremesem bile en sevdiğim oyunların başında yer alır.Yartışmaya gerek yok bence.

evet Yartışmayalim. (alınma sakın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mzkaplan

insanlar kabuğunu kırıp başka oyunlar oynamıyorlar aslında daha yazıcak çok şeyim var bu konuda ama söyle söyle bitmez en büyük sebebide cahillik

Biraz ağır bir eleştiri olmuş bence.

Ben de 3-4 ayda bir ekran kartını yenileyip yeni çıkan grafikleri güzen ne kadar oyun varsa indirip onları oynıyan sıkıldı mı başka oyunlara geçen tipleri sevmem.

Bir sürü asla klasik olamayacak oyunu bitirip bırakmaktansa, Pc oyun tarihine adını yazdırmış klasik oyunları senelerce oynamayı tercih ederim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 31 Mayıs 2009; 23:15:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolyabani

quote:

Orjinalden alıntı: Black.Sabbath

Oynamayı beceremesem bile en sevdiğim oyunların başında yer alır.Yartışmaya gerek yok bence.

evet Yartışmayalim. (alınma sakın)

Kendimden utanıyorum.
    Edit:Sayfabaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Sabbath -- 1 Haziran 2009; 21:48:43 >

• Counter Strike eskir mi yahu? en iyi oyunlar listelense,ilk 10'da olacağına eminim. Çünkü o bizim 90'ların sonunda, ateriden hallice oyunların içinde parlıyan incimizdi. internet kafelerin vazgeçilmeziydi.

Hala hatırlarım akşama kadar kafeden çıkmadıgımız günleri, O cs oynarken kurdugumuz muhabberlerin tadını.

istediği kadar eskisin, CS'nin verdiği multiplayer zevki başka oyunlarla kıyaslanamaz.
  • yuh yaa cahillik demişler olmaz böyle birşeysize göre bu cahilligin ölcüsü nedir arkadaşlar

okumakmı.:makine mğhendisi cs oynuyan var
    kültürmü.:gezmedigi şehir, 1-2 dil konuşan cs oynuyan insanlar var
    ee dogal oalrak bu insanlar da paralı oluyor ve sistemleri senin benim sistemimden iyi olduguna göre
    zevkler ve renkler tartışılmaz kime göre müslüm gürses bannellik tir varoşluktur ama tr de en çok taraftarı oaln sanaçtıda o dur bu nasıl olacak??

şimdi birazda oyun bazlı örnek verelim.
    grafik demişsiniz şahsım adına söylüyorum ama bahsettigim oyunun ana başlıgında benimle aynı fikirde insanlar da var
    assassins creed grafik manyagı bir oyun da kaç kere oynarsın ALLAH aşkına 2 biraz daha zorlasan 3 cs kaç kere diyemiycem
    kaç yıldır oynanıyor grafiksiz!!!şimdi bana aynı oyunlar falan demeyin grafik karşılaştırması açısından dedim

bazı arkadaşlarda gerçeklik arıyor oyun kelimesi size gerceklik adına ne çagrıştırıyor OYUN..!
    sizin sevemediginiz bir şeyi başkaları seviyor diye onlara cahil demek sizin cahilliginizdir bu akdar insanları aşalamayın.
    ayrıca bunun bide maddi boyutu herkesin sistemi yenid degil bazıalrı da bu yüzden zorunluluktan oynuyor

ister kabullenin ister kabullenmeyin cs-hl mp efsanesidir ve sanırım bi 10 yıl daha eskimez bu gidişle.
    ben hastası bir insan degilim oynamayali yıllar oldu ama pc de mevcut tabi o ayrı mevzu bu akşam inadına krup mp takılcam.
    CAHİLLİKMİŞ

• malesef öyle..bende yıllarımı verdim, hala da steam üzerinden source versiyonunu oynarım, hl serisine saygım var, tf2, cs:s ve dod:s oynarım arada,çok da zevklidir, ama cs 1.5 kadar türk gençliğini esir eden başka bir oyun olmadı ya bizde zamanında 56k modemle 300 pingle superonline'ın anet'in farmanet'in serverlarında oynardık,avuç dolusu net parası verirdik, ama bu o zaman güzeldi ya,adsl geldi,hadi rahatladık 30ping falan ama,büyüdük bir de o da var çoğu ergen, cs'nin half life'ın bir modu olduğunu bile bilmiyor, hatta half life'ı bitirmemişleri bile var, o ne ki ya falan diyorlar..

ekleme: unuttm,ekliyorum, kesinlikle eğlence dozu yüksek oyunlar arasındadır ve cs oynamak cahillik olarak nitelendirilmemelidir,zevk-renk meselelerine hiç girilmemelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slammer -- 3 Haziran 2009; 10:15:59 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.