Şimdi Ara

CS neden hala oynanıyor? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teacher

Neden mi oynanıyor.

CEVABI ÇOK BASİT.GELMİŞ GEÇMİŞ EN MÜKEMMEL OYUNDA O YÜZDEN(HALF LİFE'I İÇİNE KATALIM) .ABARTIYORMUYUM.

KESİNLİKLE ABARTMIYORUM.NEDEN 10 SENEDİR OYNANIYOR O ZAMAN.10 SENE ÖNCE ÇIKAN ÇOK OYUN VAR.NİYE BU.

Evet abartıyorsunuz açıklamanız da süper olmus cs genelde internet kafelerde oynanır özellikle 1.5 versiyonu sebebi çok düşük sistemlerde bile çalışabilmesi fln fln işte

• cünkü herkes de cod4 kaldırcak pc yok
  • Kimse kızmasın lütfen ama bana göre;

Grafik fazla istememesinden.

Half-Life gibi güzel bir oyun üzerine mod yapılmasından. ( Half Life ın FPS motoru çok basit ve iyi bir motordur )

Eski bilgili kişiler dışında da diğerlerinin İngilizce yetersizliği ve başka oyun bilmemesinden kaynaklanıyordur...

Neden diyeceksiniz geçen sene çocuğun biri Knight oynuyordu İnt Cafe den geçerken sonunda sordum. İşte çok güzel oyun vs. dedi. Dedim başka oyun bilmiyormusun ? Bilmiyorum dedi çocuk doğrudan. Onu da geçtim. Bana Online Oyun dan ne anlarsın diyenler çıktı. Bana 3-4 oyunluk oyun bilgileriyle Knightı savunanlar çıktı. Yani biraz da bilgisizlikten bu kadar çok oynanıyor bu oyunlar...

Lütfen kimse kızmasın. Buradaki kişiler arasında bilgili birkaç abimiz olduğunu da çok iyi biliyorum. Ama size şunu söyleyeyim, oyun Zevk meselesidir. Her kim oyunu oynamaktan zevk alıyorsa eğlenceli geliyorsa bırakın oynasın böyle CS neden hala oynanıyor tipi konular gereksiz arkadaşlar...

• cahillik diyenlere herkesin ekran kartı falan sizinki gibi olamıyor + bence cs hala güzel bir oyun multiplayer dan baya zevkli diğer warrock türü hep pre falan filen nie para verem ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Kimse kızmasın lütfen ama bana göre;

Grafik fazla istememesinden.

Half-Life gibi güzel bir oyun üzerine mod yapılmasından. ( Half Life ın FPS motoru çok basit ve iyi bir motordur )

Eski bilgili kişiler dışında da diğerlerinin İngilizce yetersizliği ve başka oyun bilmemesinden kaynaklanıyordur...

Neden diyeceksiniz geçen sene çocuğun biri Knight oynuyordu İnt Cafe den geçerken sonunda sordum. İşte çok güzel oyun vs. dedi. Dedim başka oyun bilmiyormusun ? Bilmiyorum dedi çocuk doğrudan. Onu da geçtim. Bana Online Oyun dan ne anlarsın diyenler çıktı. Bana 3-4 oyunluk oyun bilgileriyle Knightı savunanlar çıktı. Yani biraz da bilgisizlikten bu kadar çok oynanıyor bu oyunlar...

Lütfen kimse kızmasın. Buradaki kişiler arasında bilgili birkaç abimiz olduğunu da çok iyi biliyorum. Ama size şunu söyleyeyim, oyun Zevk meselesidir. Her kim oyunu oynamaktan zevk alıyorsa eğlenceli geliyorsa bırakın oynasın böyle CS neden hala oynanıyor tipi konular gereksiz arkadaşlar...

Haklısın kardeş.1-2 oyun oynayan herife oynadığı oyun hakkında laf söyledin mi (örn:knight online),adamın akrabasına küfür etmişsin gibi ne anlarsın oyundan gibi laflar sarfediyor.
    Birde Cs oynayan herkezi aynı keseye koyuyorlar.1-2 oyun oynamışda Cs'den başka oyunu sevmemiş gibi.
    Oynadığın Non-Steam serverlarda tabikide hile,küfür v.b cirit atıcak.Çümkü adam oyuna para vermemiş.Steam'ı alıp oynicaksın.Seviyeli oyun öyle oluyor işte.

• milletin pc si cod2 yi cod4 ü açmıyor onlarda cs oynamaya devam ediyorlar. bazılarının codun online ından bile haberi yok. cs ın modası geçeli yıllar olmuş ama adam hala codu keşfedememişki napsın garibim. cod4 varken cs oynayan adama acırım ben. değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 17 Eylül 2009; 14:00:13 >
  • counter strike oynanıyor çünkü;
    1- silahlar çok gerçekçi
    2- multiplayeri zevkli
    3- internet kafelerde çok oynanıyor
    4- düşük sistemlerde oynanıyor
    5- beleş( internetten indiriliyor kota dostu)
    6- internetten oynanması çok rahat.

. haa bana sorarsan arada bi nostalji olsun diye oynuyorum. Cahillikle ilgisi yok

ben cahil değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

milletin pc si cod2 yi cod4 ü açmıyor onlarda cs oynamaya devam ediyorlar. bazılarının codun online ından bile haberi yok. cs ın modası geçeli yıllar olmuş ama adam hala codu keşfedememişki napsın garibim. cod4 varken cs oynayan adama acırım ben. değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir

Cs oynayanlara acı sen hâlâ.Sen evinde Cod4'e yumulurken adamlar Avrupa'da Amerika'da CS den para kırıyor.Asıl ben, senin gibi grafiklere bastırılmış oyunları ilah olarak görenlere acıyorum.
  • aynen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

quote:

milletin pc si cod2 yi cod4 ü açmıyor onlarda cs oynamaya devam ediyorlar. bazılarının codun online ından bile haberi yok. cs ın modası geçeli yıllar olmuş ama adam hala codu keşfedememişki napsın garibim. cod4 varken cs oynayan adama acırım ben. değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir

Cs oynayanlara acı sen hâlâ.Sen evinde Cod4'e yumulurken adamlar Avrupa'da Amerika'da CS den para kırıyor.Asıl ben, senin gibi grafiklere bastırılmış oyunları ilah olarak görenlere acıyorum.

haklı katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thorin* -- 17 Eylül 2009; 16:50:50 >

• quote:

quote:

yemişim grafikleri. grafik dedinmi cod4 üst sıralarda yer almaz. çok grafik meraklısı olsadım crysis falan oynardım. ondan bile haberin yok belliki boş boş konuşuyorsun. geliştirilebilir perk sistemi, silahlar, ambians, kill strike larda gönderilen heli ve uçaklar, oynanabilirlik ve daha sayamadığım onlarca şahane özelliği ile cod4 yüzyılın oyunudur. ben paraya değil aldığım keyfe bakarım. çağı yakalamak lazım. geçmişi hatıralarla anmak başka bişey, günümüz teknolojisinin keyfini çıkartmak başka bişey. hadi canım uzatma fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 17 Eylül 2009; 17:29:51 >

• Zevkler tartışılmaz. Gözlemlediğim kadarıyla 14-17 hatta 18 yaş arası playerlar oynuyor.
  • quote:

quote:

quote:

yemişim grafikleri. grafik dedinmi cod4 üst sıralarda yer almaz. çok grafik meraklısı olsadım crysis falan oynardım. ondan bile haberin yok belliki boş boş konuşuyorsun. geliştirilebilir perk sistemi, silahlar, ambians, kill strike larda gönderilen heli ve uçaklar, oynanabilirlik ve daha sayamadığım onlarca şahane özelliği ile cod4 yüzyılın oyunudur. ben paraya değil aldığım keyfe bakarım. çağı yakalamak lazım. geçmişi hatıralarla anmak başka bişey, günümüz teknolojisinin keyfini çıkartmak başka bişey. hadi canım uzatma fazla

Tamam canım uzatmıyorum.Tartışma yapılamıyacak biri olduğunu gösterdin.

• quote:

Yazık
  • yha oyunun kalitesiyle felan alakası yok konunun çocukluğundan beri ezberlediğin haritalar kendin geliştirdiğin taktikler arkadaşını hatta kankanı vurduğun vakitki haz.bunları biz ancak cs ile yakalarızcidden cod4 veya crysis vs. çok kaliteli oyunlar bende oynadım bitirdim biliyorum.ama cs nin o basitliği ve eskiden gelen tecrübesini cod4 te en azından biz yakalayamayız.yeni nesle cod felan oynattırır bisim cs den aldığımız keyfi cod dan almalarını sağlayabiliriz ama
  • ...sonra Türkiye'de neden E-Sport gelişmiyor derler... Buyrun nedenini arıyorsanız... bu counter-strike laf atanlara söylüyorum dünyada ki en buyuk E-Sport turnuvalarında (wcg, eswc, kode5, estars v.b.) en cok odul dagalımının wow war3 dota tm cod4 sc2 gibi oyunlar varken counter-strike ayrıldığını biliyor musunuz? Ve sizin o oyundagınız crysismiş stalkermiş gridmiş gibi sadece grafikleri güzel olan oyunların bu turnuvalarda yer almadıgını biliyor musnuz? Geçen senenin en iyi counter-strike takımının toplam 450bin euro kazandığını biliyor musunuz?.. İsveçde Counter-strike oyuncularının bir takımdan bir takıma 20bin euro gibi bedel karsılıgında satıldıgını biliyor musunuz?.. Bu oyuncuların ayda 2500-3000euro ve sponsorlardan bolca hediye kazandığını biliyor musnuz? Son olarak counter-strike nedir biliyor musunuz? Bilemezsiniz ki siz hala crysis'in mi yoksa kz2'nin mi grafikleri daha iyi diye boş boş işlerle ugraşmaya devam edin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

...sonra Türkiye'de neden E-Sport gelişmiyor derler... Buyrun nedenini arıyorsanız... bu counter-strike laf atanlara söylüyorum dünyada ki en buyuk E-Sport turnuvalarında (wcg, eswc, kode5, estars v.b.) en cok odul dagalımının wow war3 dota tm cod4 sc2 gibi oyunlar varken counter-strike ayrıldığını biliyor musunuz? Ve sizin o oyundagınız crysismiş stalkermiş gridmiş gibi sadece grafikleri güzel olan oyunların bu turnuvalarda yer almadıgını biliyor musnuz? Geçen senenin en iyi counter-strike takımının toplam 450bin euro kazandığını biliyor musunuz?.. İsveçde Counter-strike oyuncularının bir takımdan bir takıma 20bin euro gibi bedel karsılıgında satıldıgını biliyor musunuz?.. Bu oyuncuların ayda 2500-3000euro ve sponsorlardan bolca hediye kazandığını biliyor musnuz? Son olarak counter-strike nedir biliyor musunuz? Bilemezsiniz ki siz hala crysis'in mi yoksa kz2'nin mi grafikleri daha iyi diye boş boş işlerle ugraşmaya devam edin....

AYNEN KATILIYORUM . Daha yeni yetme kendini oyuncu sanan biraz grafik görünce oyunu mükemmel sanan cahiller iyi okusun. Cod 4 crysis oyunları gayet güzel Bilgisayarım kaldırıyor merak etmeyin.Oynadım bitirdim SİLDİM.Hepsi diğerleri gibi sadece oyundu. Ama Pc den counter strike eksik olmaz.Dünya daki milletin bilgisayarı damı kaldırmıyor hala orda burda ve turnavalarda counterstrike oynuyorlar.

O YÜZDEN TEKRAR EDİYORUM COUNTERSTRİKE DOLAYISIYLA HALF LİFE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNDUR.

• Sistem ihtiyacı yok.Her bilgisayarda oynanabilecek derecede
  • internet explorer açan her bilgisayar cs açtıgı için grafiği olmadıgı için en kolay grup oyunu daha kolay anlaşılıp adam vurulabiliyor ve SDK sı oldugu için istedigin modu mapı yazabiliyorsun.

Cs Source Oynayın bırakın 1.5 i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Zevkler tartışılmaz. Gözlemlediğim kadarıyla 14-17 hatta 18 yaş arası playerlar oynuyor.

1.playerlar değil oyuncular oynuyor
    2. 30 yaşında evlenmiş olduğu halde server alıp clan kurmuş hatta oynamaya devam eden insanalrda tanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.