Şimdi Ara

CS GO RÜTBE SİTEMİ BİTMİŞTİR BEN BIRAKIYORUM (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
10.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f0rest

sanki başkası 8 oyun kazanınca 3 rank atlıyor da sen atlamıyorsun. herkes için aynı sistem ağlamanın gereği yok

yeni sistemde rank düşünce yeteneginiz mi azaliyor? rank atlayinca cok iyi bir oyuncu mu oluyorsunuz? sonucta yine ayni sistemde sizinle ayni yere yerlestirilmis kisilerle oynuyorsunuz. onceden global bile iyi rank kabul edilmezken simdi belki lem kabul edilecek. ne kadar sekilci, gosterisci olmussunuz ya. novaydim silvera dustum diyenler falan var zaten nova dedigin easy botun yarim tik ustu neyin mucadelesi bu

Cok guzel aciklamissiniz. :)

Sonuna kadar katiliyorum. Zaman zaman insan hrves edip bazen hirsina yenik dusuyor tabiki. Bende bir aralar rank kovalamadm diyemem ama ilerleyen zamanlarda fark ettim ki cidden bu is rank vs dusunmeden arkadaslarinla oynadiginda cok zevkli bir hal aliyor.

Ve dediginiz gbi gosterisin cok da bir onemi yok.

Zevk icin verilen komutlari anlayabilen , klasik oyun prensiplerine uyabilcek herkesle oynamaya hazirim.

Bir ara bayaa calistim bunu zevkle hale getireyim diye fakat aksakliklar vs tek yada 2-3 kisi bu isin altindan fazla kalkamadik.

Umarim daha guzel zevkli oyunlar oynama firsati buluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi çoğunuz kızıcaksınız ama anlatıyım bendeki durumu; normal hesabım 3.8K saat ve senelerdir Global oynuyorum. geçenlerde hadi dedim bi hesap aliyim içki içerken filan zevkine oynarım, aldım hesabı geldi önüme 10 maçlık ilk rank verme aşaması sadece evde içerken bu hesaptan oynadım tabiki 10da 10 win oldu, sonunda ise Global rütbesi verdi sözde eğlenmek için aldığım hesaba....
    İstediğim şey olmamıştı, bende arkadaşımdan hesabını rica ettim 4 yıldızdı sonuç 1 hafta içerisinde supreme... garip bir şekilde kendimide yırtsam rank düşemiyorum.
    şonuç olarak win yada lose çok takılmayın asıl sistem "elo" da.
    deranks grubuna girdim kendimden düşük rütbeli takımlarla maç yaptım her maçı istinasız 3-16 kaybettik ve ilk rankı 12 maç sonunda düştüm. herkesin derdi farklı... bende düşemiyorum arkadaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: mcnapster

Şimdi çoğunuz kızıcaksınız ama anlatıyım bendeki durumu; normal hesabım 3.8K saat ve senelerdir Global oynuyorum. geçenlerde hadi dedim bi hesap aliyim içki içerken filan zevkine oynarım, aldım hesabı geldi önüme 10 maçlık ilk rank verme aşaması sadece evde içerken bu hesaptan oynadım tabiki 10da 10 win oldu, sonunda ise Global rütbesi verdi sözde eğlenmek için aldığım hesaba....
    İstediğim şey olmamıştı, bende arkadaşımdan hesabını rica ettim 4 yıldızdı sonuç 1 hafta içerisinde supreme... garip bir şekilde kendimide yırtsam rank düşemiyorum.
    deranks grubuna girdim kendimden düşük rütbeli takımlarla maç yaptım her maçı istinasız 3-16 kaybettik ve ilk rankı 12 maç sonunda düştüm. herkesin derdi farklı... bende düşemiyorum arkadaş...

10 Winle global :)

• En nihayetinde rütbe derdi olanlar mesaj atsın yardımcı oliyim bedavaya, aylarımı verdim bu oyuna zaten zevkine oynuyorum yardımcı olurum kim isterse...
    isteyen herkes ekliyebilir beni, sadece oyundan zevk almaya bakın ruslar gibi olmayın
  • rütbeden daha önemli sorunlar var. indirimlerden sonra oyundaki çoluk cocuk artışının sayısı. tüm maç boyunca p90 la oynayan mı dersin ssg ile oynayan mı dersin info dan taktikten bir haber insan mı dersin ne ararsan var. oyunun cılkını çıkardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxim Mokoko

hocam bilmediğimden soruyoru,1 levelken nasıl rütbe alabiliyorsunuz?

Hack kullanıyorum

şaka şaka cod serisindeki gibi prestij olayı var 40 level olunca sıfırlayıp 2015 medal veriyordu. Zaten o prestij madalyasını aldıktan sonra girmedim MM
  • quote:

Şimdi çoğunuz kızıcaksınız ama anlatıyım bendeki durumu; normal hesabım 3.8K saat ve senelerdir Global oynuyorum. geçenlerde hadi dedim bi hesap aliyim içki içerken filan zevkine oynarım, aldım hesabı geldi önüme 10 maçlık ilk rank verme aşaması sadece evde içerken bu hesaptan oynadım tabiki 10da 10 win oldu, sonunda ise Global rütbesi verdi sözde eğlenmek için aldığım hesaba....

Flood olacak ama yanıt vermezsem olmazdı

10 MAÇTA GLOBAL

en erken 31. winde 1 tane bile oyun kaybetmeden global olur hesap

• sanerdk kullanıcısına yanıt
    çiçeğim ekle istersen kimseden gizlimiz saklımız yok :) bu olayı 2 kere yaşadım arkadaşım için oynadığım hesaptada ilk verdiği rütbe global oldu. ilk başlayıp 10 kazanmadan sonra verdiği rütbeden bahsediyorum...
  • quote:

çiçeğim ekle istersen kimseden gizlimiz saklımız yok :) bu olayı 2 kere yaşadım arkadaşım için oynadığım hesaptada ilk verdiği rütbe global oldu. ilk başlayıp 10 kazanmadan sonra verdiği rütbeden bahsediyorum...

Odun bey, pardon çiçek bey. "10 maçlık ilk rank verme aşaması" demişsiniz. Kendi yazdığınız şeyi okuyup yorum yapın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

quote:

Odun bey, pardon çiçek bey. "10 maçlık ilk rank verme aşaması" demişsiniz. Kendi yazdığınız şeyi okuyup yorum yapın..

ben gayet açık ve net bi şekilde açıkladım ve anladığınında farkındayım, dediğim gibi hodri meydan güzel iddaalara açığım alırız yeni bir hesap herkes ekler takip ederiz ilk rütbe ne olucak :)
  • quote:

quote:

quote:

ben gayet açık ve net bi şekilde açıkladım ve anladığınında farkındayım, dediğim gibi hodri meydan güzel iddaalara açığım alırız yeni bir hesap herkes ekler takip ederiz ilk rütbe ne olucak :)

Ben 3.8K gameplay bulunan hesabınızın linkini bekliyorum hala. ABİ NOLUR BENİ EKLE SİTİMDE PİROFİLİM:http://steamcommunity.com/id/SanerDK/

ABİ BEN 1.1 K OYNADIM NASIL SENİN GİBİ İYİ OYNARIM LÜTFEN ÖĞRET

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 3.8K gameplay bulunan hesabınızın linkini bekliyorum hala. ABİ NOLUR BENİ EKLE SİTİMDE PİROFİLİM:http://steamcommunity.com/id/SanerDK/

"eklendi" bilginize

• quote:

quote:

quote:

quote:

dileyen herkes ekliyebilir;
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198059214899/

• Nova 4'tüm 1 aydan fazla süre hiç açmadım bile oyunu,bugun girdim win aldım Silver 4 atmıs
  • quote:

Rütbesi her zaman global olanlarınki bile 30 winde global oluyo, hack açsan gene global atmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Sürekli bir düşme içindeyseniz bir yerde mutlaka sabit kalıyorsunuz. İşde orası hak ettiğiniz rütbedir.

Kardeşim ben LEM rütbesindeydim. Supreme ve Globallere karşı fraglarim oldukça iyi düzeydeydi. 9 maç kazanip 1 maç kaybedince rütbe düşmemi neye bağlıyorsun? Benim yerim neresi şimdi? 9 Maçın hepsinde neredeyse 20 frag üstü attim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Sürekli bir düşme içindeyseniz bir yerde mutlaka sabit kalıyorsunuz. İşde orası hak ettiğiniz rütbedir.

Kardeşim ben LEM rütbesindeydim. Supreme ve Globallere karşı fraglarim oldukça iyi düzeydeydi. 9 maç kazanip 1 maç kaybedince rütbe düşmemi neye bağlıyorsun? Benim yerim neresi şimdi? 9 Maçın hepsinde neredeyse 20 frag üstü attim

Bu arkadaş olayı güzelce açıklamış . Bencede mantıklı .

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Cok onceden gather-network vardi oranin top5 elosu bayagi zorluydu, bu yeni gelen sistemide biraz ona benzetiyorum. Tatildeyim, test edemedim ancak bu sistemde oyun icin aktivitenin cok yuksek olmasi gerekiyordu ornegin yaptigin fraglarin totalindan ziyade ne kadar surede yaptigin, ne kadar hs attigin, round icinde ne kadar dmg verdigin, asistlerin, plant\defuselarin, extra killerin orn; 3x,4x yada ace, bicak extra puan veriyordu vs bir cok degerlendirmesi vardi. Buna benzer bir sisteme benziyor suan icin.

Oyle ki bu bahsettigim sistemde maci kazanmis bile olsan elon dusebiliyordu. Yani soyle, Global rankindasin senden mac icinde toplam atiyorum min. 750 skill point toplamani istiyor. Eger 750nin uzerine cikarsan elon artiyor, eger bu rakama ulasamazsan dusuyor. Mac kazandim dustum, serim vardi dustum muhabbetine belki bir aciklik getirir.

• Özgü® kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam biliyorum fakat inanın bana cidden sıkıntı.
  • Merhabalar, rank sisteminin s*çıp sıvadığını biliyordum. CS GO haftada 1-2 gün girebiliyorum. Bugün yine girdim bir maç, malum arada uzun süre girmeyince aiminiz da çürüyor. Bunu da biliyorum, ancak artık hem rütbe sisteminin çöp hale gelmesi hem de oyunda iyi oynamak için en az 2-3 günde bir girip aim kabiliyetinin güncel tutulması gerekmesi beni oyundan soğuttu. Kusura bakmayın ama şu son rütbe sistemi ile oyun çöp hale geldi. Nova 2'ye kadar düştüm. FPS oyunlarına delicesine aşığım ancak CS GO bu hali ile beş para etmez bir ürün. Konuyu açan arkadaşın durumunu şimdi anladım. Düşüncelerimi aktarmak istedim, iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite Build

Merhabalar, rank sisteminin s*çıp sıvadığını biliyordum. CS GO haftada 1-2 gün girebiliyorum. Bugün yine girdim bir maç, malum arada uzun süre girmeyince aiminiz da çürüyor. Bunu da biliyorum, ancak artık hem rütbe sisteminin çöp hale gelmesi hem de oyunda iyi oynamak için en az 2-3 günde bir girip aim kabiliyetinin güncel tutulması gerekmesi beni oyundan soğuttu. Kusura bakmayın ama şu son rütbe sistemi ile oyun çöp hale geldi. Nova 2'ye kadar düştüm. FPS oyunlarına delicesine aşığım ancak CS GO bu hali ile beş para etmez bir ürün. Konuyu açan arkadaşın durumunu şimdi anladım. Düşüncelerimi aktarmak istedim, iyi günler.

seviyen demekki nova 2 anlamıyorum neye sinirleniyorsunuz.Ranklarin 45-10 filan olsa anlarim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.