Şimdi Ara

CS GO RÜTBE SİTEMİ BİTMİŞTİR BEN BIRAKIYORUM (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
0
Favori
10.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MentorCan

uzun zamandır maca gırmıyordum rank kapanmıs macı kazandım suprımden muhafız2 dusmusum 2 aydır gırmıyordum

Benim de başıma benzeri geldi. :) Supreme'di, 1.5 aydır falan rekabetçi girmiyordum, unranked'ken girdiğim ilk maçta galibiyet aldım ve Master Guardian Elite'e attı. Lan yenilgi bile almadan 4 rank düşürmek nedir... İnsan 1 düşürür 2 düşürür 4 ne. Her neyse işte 3 gündür falan oynuyorum gene... İlk iki 2 galibiyette DMG'ye, sonraki 4 galibiyette LE'ye, en son da 5 galibiyet 2 beraberlikte LEM'e çıkarttı şimdi. Haybeye uğraştım durdum yani.

---------------------------------------------------------

Bu arada bazı kişiler yok hak ettiğiniz rütbeye geldiniz falan diye saçmalamış. Şuan ne hak edilen rütbe, ne de hak edilmeyen rütbe var... Shroud ve NBK'in LEM olduğu yerde 'demek ki hak ettikleri yer oymuş panpa' demek saçmalığın daniskasıdır. Oyun yeni sisteme ayak uydurmaya çalışıyor. Bir süre de böyle devam edecektir. Ama bence de iyi oldu. Üst rütbelere geçmek hem çok kolaydı hem de gerçekten çok fazla kötü oynayan kişi vardı. En üst rank dediğin yerin bir çizgisi olması gerek, herkesin orada olmaması gerek. Silver 4 olan adam (Pintipanda) vac dalgasından sonra MGE olmuştu. Adam yürümeden ateş etmemesi gerektiğini bilmiyordu ama geldiği rütbeye bak. Geçen gördüm Nova 3'e mi ne düşmüş şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: forum3

quote:

Orijinalden alıntı: Elite Build

Merhabalar, rank sisteminin s*çıp sıvadığını biliyordum. CS GO haftada 1-2 gün girebiliyorum. Bugün yine girdim bir maç, malum arada uzun süre girmeyince aiminiz da çürüyor. Bunu da biliyorum, ancak artık hem rütbe sisteminin çöp hale gelmesi hem de oyunda iyi oynamak için en az 2-3 günde bir girip aim kabiliyetinin güncel tutulması gerekmesi beni oyundan soğuttu. Kusura bakmayın ama şu son rütbe sistemi ile oyun çöp hale geldi. Nova 2'ye kadar düştüm. FPS oyunlarına delicesine aşığım ancak CS GO bu hali ile beş para etmez bir ürün. Konuyu açan arkadaşın durumunu şimdi anladım. Düşüncelerimi aktarmak istedim, iyi günler.

seviyen demekki nova 2 anlamıyorum neye sinirleniyorsunuz.Ranklarin 45-10 filan olsa anlarim

Her maçta rank düşür ondan sonra senin seviyen nova he ?!

Bak hocam hiçbir oyunda bir maç kaybettin diye rank düşülmez bak araştır FPS oyunlarına MMORG oyunlara hiçbir oyunda böyle bir sistem yoktur, bu saçmalıklar hep götü beynine kaçmış gaben denen 46 kromozomun başının altından çıkıyor zaten canımıza tak etti artık bir maç kaybet anlarsın ne demek istediğimi.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar, rank sisteminin s*çıp sıvadığını biliyordum. CS GO haftada 1-2 gün girebiliyorum. Bugün yine girdim bir maç, malum arada uzun süre girmeyince aiminiz da çürüyor. Bunu da biliyorum, ancak artık hem rütbe sisteminin çöp hale gelmesi hem de oyunda iyi oynamak için en az 2-3 günde bir girip aim kabiliyetinin güncel tutulması gerekmesi beni oyundan soğuttu. Kusura bakmayın ama şu son rütbe sistemi ile oyun çöp hale geldi. Nova 2'ye kadar düştüm. FPS oyunlarına delicesine aşığım ancak CS GO bu hali ile beş para etmez bir ürün. Konuyu açan arkadaşın durumunu şimdi anladım. Düşüncelerimi aktarmak istedim, iyi günler.

seviyen demekki nova 2 anlamıyorum neye sinirleniyorsunuz.Ranklarin 45-10 filan olsa anlarim

Bak hocam hiçbir oyunda bir maç kaybettin diye rank düşülmez bak araştır FPS oyunlarına MMORG oyunlara hiçbir oyunda böyle bir sistem yoktur, bu saçmalıklar hep götü beynine kaçmış gaben denen 46 kromozomun başının altından çıkıyor zaten canımıza tak etti artık bir maç kaybet anlarsın ne demek istediğimi.

valla yeni basladm 10 win sonra nova 3 e atti.3gundurde ustuste 4yenilgi filan alsamda hala nova 3 sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ne lan!! 2 yenilgi aldım ikisindede rank düşürdü ya. saçma sapan iş yapıyolar. güzide den nova 3 üm şuan girmeye korkuyorum.
  • KESİNLİKLE SİSTEM bitmiştirr.Oyunu içine ettiler.Hala savunan nerdcükler var sitede adamlar senin emeğinle oynuo.Kıvrandırıo resmen.Böle sistem mi olur arada yenilmek kadar dünyada doğal birşey yok direk lig düşürmek nedir.Sözde birde yaptıgın skorlar etkili oluo diolar.İnanılmaz büyük bir yalan.Bzen hiç yenilmesen bile seni lig düşürüo bu sistem.Yapacagınız oyuna sizin !!!
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    aynen 10 maç kazanıosun atmıo ileriye 2 maç kaybediosn 2 geri atıo mala bağlamış oyun..
  • iyi oldu iyi eagle da falan neler vardı ya oynamayı bilmeyen
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Bence sıkıntı şu karşıda oynayan keleş sayısı 1 e düşmüş normal etrafda keleşmi kaldı.Karşıdaki rütbe sizden az olunca doğru düzgün puan alamıyosun ama kaybederken hayvan gibi gidiyo çünkü favori takım sizinki.Dün akşam 15 winden sonra 1 lose aldım mg1 oldum.Oynayanlar gittikçe kötüleşmeye başladı bu sayade
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla yeni basladm 10 win sonra nova 3 e atti.3gundurde ustuste 4yenilgi filan alsamda hala nova 3 sıkıntı yok.

Enteresan.

edit : dayanamayıp tekrar yükledim oyunu fakat artık topluluk sunucularına giriyorum, valvenin boktan matchmakingi ile işim olmaz

• 9 macta 2 win 7 lose la nova 4 e düştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Cok onceden gather-network vardi oranin top5 elosu bayagi zorluydu, bu yeni gelen sistemide biraz ona benzetiyorum. Tatildeyim, test edemedim ancak bu sistemde oyun icin aktivitenin cok yuksek olmasi gerekiyordu ornegin yaptigin fraglarin totalindan ziyade ne kadar surede yaptigin, ne kadar hs attigin, round icinde ne kadar dmg verdigin, asistlerin, plant\defuselarin, extra killerin orn; 3x,4x yada ace, bicak extra puan veriyordu vs bir cok degerlendirmesi vardi. Buna benzer bir sisteme benziyor suan icin.

Oyle ki bu bahsettigim sistemde maci kazanmis bile olsan elon dusebiliyordu. Yani soyle, Global rankindasin senden mac icinde toplam atiyorum min. 750 skill point toplamani istiyor. Eger 750nin uzerine cikarsan elon artiyor, eger bu rakama ulasamazsan dusuyor. Mac kazandim dustum, serim vardi dustum muhabbetine belki bir aciklik getirir.

gather-network nickin neydi :)

• 12 win streak aldım hala ligim aynı, eğlenmiyorum oynarken zorlanmıyorum çünkü
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Enteresan.

edit : dayanamayıp tekrar yükledim oyunu fakat artık topluluk sunucularına giriyorum, valvenin boktan matchmakingi ile işim olmaz

topluluk sunucularda sayılıyormu win lose ? rütbe düşüp atlanıyormu acaba

• Hayır tabikide.

• quote:

Hayır tabikide.

ama ben yinede rank düştüm 1 akşam key almak için girdim master 2 dim ertesi gün kasa açmak için girdiğimde master 1 oldu. yani bu yeni rank sisteminde hem sürekli güncel oynaman gerekiyor hemde kaybetmemen gerekiyor sanırım.
  • Lose aldıktan sonra bazen geç düşürüyor rütbeni ondandır. Ayrıca 1-2 ay girmeyince de rütben kayboluyor bir maç atıp yeni rütbe alıyorsun.

Bu arada bu berbat sistemin düzelmesi sözkonusu olabilir herkes şikayetçi çünkü.

• İlk update geldiğinde hile mile kullanmış arkadaşınız dedi Legendary Eagle'dan DMG'ye düştüm ( tabi 8 galibiyet serim vardı yani bir iki maç sonra LEM oluyordum).Neyse çıkarım tekrar dedim 13 galibiyet serisi yakaladım öyle 3.-4.'de değildim , nadiren birinci genelde ikinci edo sayılarım 5-6 oluyordu genelde.1-2 maç kaybettim (tam hatırlamıyorum 1 olması muhtemel) mge'ye düştüm herhalde kötü oynadım neyse topluluk-faceit girip geliştireyim kendimi dedim.Sonra 5-6 maç kazandım yine kaybettim hemen mg2'a düştüm.Sonra bu yeni rank sistemini gördüm ve şu an 8 galibiyet serim var hala da rank alabilmiş değilim.Kısacası Valve'ın da özür dileyerek yaptığı bu saçma sistemle oyundan zevk alınmaz.Sorun benim kötü veya iyi oynamam değil comp'ta takım arkadaşım olan Ruslar,Almanlar ve Lehler.Her maç takımı taşımaktan gına geldi artık.Oyunun size sürekli derank ettirmeye çalışması ise sinir bozucu.

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Dostum LE'di rankım 1 aydır girmiyordum.Oyunda normalde rekabetçi atmıyordum arkadaş çevresi şu sıralar giremediği için ruslarlada oynamak istemiyordum.Dün girdim rekabetçiye rütbem yoktu belli bir süre girmeyince rekabetçide rank kayboluyor buraya kadar normal sonra rekabetçi 1 oyun oynarken ya millet neden bu kadar kötü oynuyor dedim oyun bittiğinde 47 kill vardı.Sonra çat diye rank geldi Gold Nova 2 .Şok oldum.Bi baktım tüm takım ona yakın.Ve 5 6 maç atttım 40 - 45 kill en yakınımdaki takım oyuncusunun kill'i 8 di.Aimin gerçekten iyidir % 75 -80 head le oynuyordum.Adamlar zaten iyi oyuncular değildi zorda olmadı tuaf kısmı Nova 3 bile olamadım.Kimse kusura bakmasın rank sistemi iyi bir tarafı yok.sadece rank atlama kısmını daha da zorlaştırmışlar ki insanlar cs:go'da daha fazla zaman geçirsin diye çünkü son zamanlarda çıkan yeni oyunlardan dolayı çok oyuncu kaybetmeye başlamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathean -- 6 Şubat 2016; 13:30:16 >

• ben nova4 le başlamıştım. güncellemeden sonra nova1' e kadar düştüm ama şu an nova3' üm. nova2' den 3 e 6 winde çıkardı. le den silver' a düşenler bile varmış ben anlayamıyorum. sizi görünce halime şükrediyorum :D
    şimdi le' yken karşıya dmg mge gelince derank ihtimali daha yüksek çünkü o adamlar fena elo' nu düşürüyor. elo puan aralıkları da artınca çıkmak hayli zorlaşıyor tabi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.