Bildirim
CS GO RÜTBE SİTEMİ BİTMİŞTİR BEN BIRAKIYORUM (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yemişim rankını şu oyunda hileci denk gelmesinde isterse rütbem silvere düşsün. -
Lem dim hatta son maclarimda supremeyi zorluyordum 1 ay felan hic mac atmamistim rank silinmis tabi,mac attim ve kaybettik rutbe dmg verdi hakli veya haksiz pek onemsemiyorum rutbeyi onemli olan zevk almak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 3 Ocak 2016; 18:24:01 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MGE ye kadar yükseldim sonra revolver güncellemesi ile silahların spray ve vuruşlarının değişmesi vs vs ile gold nova 4 e kadar düştüm.
Bundan sonra umursamıyorum rütbeyi keşke gümüşe düşsem de karşımdakilerle dalga geçsem biraz diye de düşünmüyor değilim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DMG iken MG1'de tıkılı kaldım. Ne novaya düşüyorum ne de MG2ye çıkabiliyorum. Yılbaşında Modern Warfare 3 aldım oynuyorum tavsiyemdir. CS aklıma bile gelmiyor artık -
Öncelikle rank 3'e gelmek için tam 13 saat harcadım ki competitive oynayabileyim. Uzun uğraşlar sonunda bir sevinçle girdim. Ardı ardına iyi oynayarak 2 oyun kazandım ve... ve tam 20 saat cooldown yedim! Şaka mı bu ya?! Bu nasıl bir rank sistemidir?! Rütbesiz olanlar iyi oynayamaz mı ve farklı bir hesap açmış olamazlar mı?(ki ben de zaten yeni bir cs go hesabı açtım). İlk başta o şokla ban yedim sandım sonra araştırınca yeni sistemin böyle olduğunu gördüm. Önceden böyle değildi bu. Şimdi 8 oyun daha oynayıp rank alabilmek için her 2 oyunda bir 20 saat mi bekleyecez?! Yok kalsın! Sizin rank sisteminize...! Boşu boşuna zaman öldürdük resmen.
-
usta muhafızdım smurfler hackerlar yüzünden altın nova 2ye düştüm.ki dediği gibi 1 maç kaybettim düştüm. 3ten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende altin nova 1 de tikandim ya
istedikleri kadar round önemli desinler. adam gözümün önünde 16-14 yenildi supreme' den lem' e düştü. yani bu rütbelerden bu kadar kolay düşmek hele de böyle bi performansla şerefsizlik bence. win streak yapmanın da manası yok. hayır leş gibi 64tickrate serverları çok kıymetliymiş gibi insanları gereksiz yere sinir stres sahibi yapıyorlar. sonuçta bu oyuna girenlerin yüzde 80' i eğlence amaçlı giriyor. Sonra bu insanlar kendi kendilerine hırs yapıyolar 15 yaşındaki çocuğun psikolojisini etkiler bu bence :D -
Dün 5 kere üst üste kazandık bugün ilk maç lost, sonuç rütbe düştü ilginç
Rütbeyi bu kadar kafanıza takmayın
rütbe hikaye aynen ama ben bu rekabetçiye en fazla 5 arkadaş girebiliyor sanıyordum ama adamlar 9 kişi girmiş anlaşarak oynuyor. muhabbetler de şöyle : tüneldeyim abi gel bıçakla, uzun geliyoz haberiniz olsun, bizim salak kısada gidin öldürün (benden bahsediyor türk olduğumu anlamadıklarından) -
amaan saçma sapan oyun mis gibi hikayeli oyunlar var onlara yönelin, smurf kasıyodum supreme oldum ardından 10 maç üst üste kazandım GE yapmadı 10 maç diyom 10 1-2 de beraberlik vardı ama hiç lose yok
sonra sıkıldım başlarım senin gibi oyuna dedim canım sıkılınca girip rus taklidi yapıyorum çok zevkli oluyo ters infolarımla meşhurumdur
kısaca MM = çöp gerçi cs go toptan çöp ama taşlarsınız diye demiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 4 Ocak 2016; 2:36:17 >
-
çöp kabul ediyoz da bulaştık merete sigaradan daha zararlı, 10 maç dediğinde ne ki 18 maç kazandım atlamadı tek yenilgide düştü.
şimdi de ruslar oyundan attı 24 saat ceza yedim. söyle harbi güzel bir kaç oyun da indirim bitmeden alayım, cüzdanda 30 küsür lira var boşa bekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC055DB6A -- 4 Ocak 2016; 2:43:15 > -
ping sıkıntısı yüzünden yaklaşık 2.5 aydır valve maçına girmiyordum. geçen bir maç atayım dedim en son rütbem globaldi. maç sonunda beni dmg yaptı :) bu arada smurfum ise hala global onunla sürekli oynuyorum. bencede bu şekilde daha iyi oldu global olmanın bi anlamı olacak artık. -
gecen dmg girdim bizim takımda halen yer tutmayı bilmeyen adamlar vardı 25+vurmama rağmen 16-14 kaybettik yeni sistem iyi en haketmeden boost gelen oluyor. -
Hocam cs deki yazı fontunu nasıl değiştirdiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder Akbas -- 5 Ocak 2016; 16:07:08 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
nova 2 den silver 3 e düştüm, allah belanı versin gaben -
Az önce attığım maçta kazanmama rağmen MGE'den Nova 3'e düştüm. Bir acayip olmuş oyun. -
Cok onceden gather-network vardi oranin top5 elosu bayagi zorluydu, bu yeni gelen sistemide biraz ona benzetiyorum. Tatildeyim, test edemedim ancak bu sistemde oyun icin aktivitenin cok yuksek olmasi gerekiyordu ornegin yaptigin fraglarin totalindan ziyade ne kadar surede yaptigin, ne kadar hs attigin, round icinde ne kadar dmg verdigin, asistlerin, plant\defuselarin, extra killerin orn; 3x,4x yada ace, bicak extra puan veriyordu vs bir cok degerlendirmesi vardi. Buna benzer bir sisteme benziyor suan icin.
Oyle ki bu bahsettigim sistemde maci kazanmis bile olsan elon dusebiliyordu. Yani soyle, Global rankindasin senden mac icinde toplam atiyorum min. 750 skill point toplamani istiyor. Eger 750nin uzerine cikarsan elon artiyor, eger bu rakama ulasamazsan dusuyor. Mac kazandim dustum, serim vardi dustum muhabbetine belki bir aciklik getirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 6 Ocak 2016; 17:07:56 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X