Şimdi Ara

CS GO RÜTBE SİTEMİ BİTMİŞTİR BEN BIRAKIYORUM (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
10.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • novaları küçümsemeler filan.Sizin kafa silver 1.
  • Ekran kartımın yanması sonucu 1 ay girmedim Global Elite'dim. Sonra LEM attı 3-4 maç kaybetmeme rağmen düşmedim, win serisi yakaladım yine çıkamadım. VAC dalgasından sonra kolaylaşmıştı GE olmak zaten. Eski kıvamına döndü, rankın bir önemi var eskisi gibi. ELO'ları yükseltmişlerdir ve ne kadar kazansanızda yenilince o ELO aralığına atar. Bence maçlar daha zevkli olmaya başladı (ruslar ve flamerlar haricinde).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salimania

Ekran kartımın yanması sonucu 1 ay girmedim Global Elite'dim. Sonra LEM attı 3-4 maç kaybetmeme rağmen düşmedim, win serisi yakaladım yine çıkamadım. VAC dalgasından sonra kolaylaşmıştı GE olmak zaten. Eski kıvamına döndü, rankın bir önemi var eskisi gibi. ELO'ları yükseltmişlerdir ve ne kadar kazansanızda yenilince o ELO aralığına atar. Bence maçlar daha zevkli olmaya başladı (ruslar ve flamerlar haricinde).

Kesinlikle hocam burda abartılıyor zaten LEM'de düşük eloydum şuan DMG'yim en az 20 maç atmışımdır sistemden sonra nasıl bu kadar düşüyorlar anlamak güç. Herkes hakettiği yerde böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

quote:

Orijinalden alıntı: Salimania

Ekran kartımın yanması sonucu 1 ay girmedim Global Elite'dim. Sonra LEM attı 3-4 maç kaybetmeme rağmen düşmedim, win serisi yakaladım yine çıkamadım. VAC dalgasından sonra kolaylaşmıştı GE olmak zaten. Eski kıvamına döndü, rankın bir önemi var eskisi gibi. ELO'ları yükseltmişlerdir ve ne kadar kazansanızda yenilince o ELO aralığına atar. Bence maçlar daha zevkli olmaya başladı (ruslar ve flamerlar haricinde).

Kesinlikle hocam burda abartılıyor zaten LEM'de düşük eloydum şuan DMG'yim en az 20 maç atmışımdır sistemden sonra nasıl bu kadar düşüyorlar anlamak güç. Herkes hakettiği yerde böylece.

Aynen öyle.

Ben bundan yaklaşık 3 yıl önce oynarken yine bu rank sisteminin çok benzeri vardı fakat istediğin kadar c4 kur puan veya yıldız topla,maçı kaybettiğin sürece işe yaramazdı.Ama şu anda işe yarıyor tabi ard arda lose yapmazsan.
    Ben bir süre ara verdikten sonra güncelleme geldi ve nice gerçek nova arkadaşlarımı lem gibi rütbelerde gördüm çok şaşırdım.
    Fakat sonra gelen güncelleme ile tekrar başladım diyebilirim.Çünkü tam olarak denge sağlandı ve gerçek rütbeler dağılmaya başlandı.
    Ara vermeden önce suprame oyuncusuydum ama tekrar başladığım için sıfırdan başlattı.Ciddi anlamda win yapmama ve oyunuma rağmen rütbemi dmg'ye kadar yükselttim.

Son güncelleme ile rütbe dağılım grafiği buna çok benzer.

CS GO RÜTBE SİTEMİ BİTMİŞTİR BEN BIRAKIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barancumhur -- 6 Şubat 2016; 20:30:46 >

• konuyu bozmak istemem ama bi sorum olacak bu rank sistemi değişmeden önce benim rütbem çift keleş di ama ben 1 ay kadar oyuna giremedim ve bu sırada rank sistemi değişmiş. Oyuna girdiğimde rütbem silver4 dü neden bu kadar düştü bilgisi olan varmı sadece bende mi bu kadar düştü yoksa benim gibi aynı sorunu yaşayan oldu mu? Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  • enesyusuf39 kullanıcısına yanıt
    1 ay girmeyince sıfırlanıyor, ilk maçına göre rastgele yeni rank veriyor.
  • öyle saçmalık mı olur ya neden sıfırlanıyor finaller yüzünden giremedim okadar emek boşa mı gitmiş oldu
  • Bazı arkadaşlar GE de hala bot olduğunu yazmış ben supremeden dmgye düştüm şuan yeniden supreme e çıkmak 4 haftamı aldı ve dmgde oynarken bile zorlanıyodum.Kaldı ki supremede şuan oynadığım adamlar le altı insanların "hile bu cyka reportlayın qq" diyeceği tipler. Yani demem o ki rankların daha sağlam olduğu aşikar, tabi bazı streamer yancıları hala bot olarak yüksek ranklarda bulunuyor onlar da çok az.Sonuçta sistem herkese aynı muameleyi yaptığı için bi sorun yok bence. GL HF :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin nova küçümsediği yok.Nova cs:go öğrenme aşamasında olan bir oyuncunun rankıdır.Silver ise ilk kez fps oyunu tecrübe eden insanların rankıdır.Normal bir fps oyuncusunun en az master guardian olması gerekir.İyi bir cs:go oyuncusu legendary eagle çıkabilir.Ondan sonraki rütbeler kesinlikle o oyuncunun reflex ve yeteneği olmasını gerektirir.(Boostlanmış yada hile kullanan yeteneksizleri baz almıyorum)

Not:Bilgisayarıyla lowda 100 üstü FPS alamayan yada pingi 100 üstü olan arkadaşların yapabileceği hiçbirşey yok.Ne yazık ki novanın ranklarının üstünü görmeleri çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathean -- 16 Şubat 2016; 15:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcnapster

Şimdi çoğunuz kızıcaksınız ama anlatıyım bendeki durumu; normal hesabım 3.8K saat ve senelerdir Global oynuyorum. geçenlerde hadi dedim bi hesap aliyim içki içerken filan zevkine oynarım, aldım hesabı geldi önüme 10 maçlık ilk rank verme aşaması sadece evde içerken bu hesaptan oynadım tabiki 10da 10 win oldu, sonunda ise Global rütbesi verdi sözde eğlenmek için aldığım hesaba....
    İstediğim şey olmamıştı, bende arkadaşımdan hesabını rica ettim 4 yıldızdı sonuç 1 hafta içerisinde supreme... garip bir şekilde kendimide yırtsam rank düşemiyorum.
    şonuç olarak win yada lose çok takılmayın asıl sistem "elo" da.
    deranks grubuna girdim kendimden düşük rütbeli takımlarla maç yaptım her maçı istinasız 3-16 kaybettik ve ilk rankı 12 maç sonunda düştüm. herkesin derdi farklı... bende düşemiyorum arkadaş...

csb 2/10 geliştirmen lazım kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: enesyusuf39

öyle saçmalık mı olur ya neden sıfırlanıyor finaller yüzünden giremedim okadar emek boşa mı gitmiş oldu

arkadaş yanlış söylemiş rastgele vermiyor. Unranked kalmadan önceki elondan biraz daha azını verir bide sen yokken sistem değişti tahminen. Düşmesi normal bir çok arkadaşım 4-5 rank birden düştüler çok üzülme oynamaya devam
  • Bu arada ben kendim LE idim bu rank işinden evvel. Sonra 2 rank düştüm fakat çok kalmadım 1 hafta içerisinde tekrar le oldum şu an lem'im. Bu rank sisteminin en az vurduğu adam benim tahminen arkadaşlarımın hepsi keleş küsur iken novalarda sürünüyorlar ben de anlamadım
  • Lathean kullanıcısına yanıt
    valla 100 üstü pingle oynuyorum taze nova 3 oldum.nova silver farketmiyor.açıkcası nova 3 de daha fazla hileci görmeye başladım.yıllardırda fps oynarım sadece cs go olarak değil arma3ünden mw sine her çeşit fps oynadım.bazen kendimi şaşırttığım bile oluyor ama yani insanlarda bir novaları küçümseme var bunu görüyorum.

bknz kendi oyunumdan:

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

valla 100 üstü pingle oynuyorum taze nova 3 oldum.nova silver farketmiyor.açıkcası nova 3 de daha fazla hileci görmeye başladım.yıllardırda fps oynarım sadece cs go olarak değil arma3ünden mw sine her çeşit fps oynadım.bazen kendimi şaşırttığım bile oluyor ama yani insanlarda bir novaları küçümseme var bunu görüyorum.

bknz kendi oyunumdan:

Nova küçümsenecek bir rank zaten ne var bunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

bknz kendi oyunumdan:

imzamda bir söz var oku.iq un 3 ve üzeri ise anlarsın.

• Viktor to Viktory kullanıcısına yanıt
    devam zatende ezikler gelio karşıma çok sıkıcı oluyo :D bu arada oyundaki ismim MadLen eklerseniz sevinirim rekabetçide yanlızım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

bknz kendi oyunumdan:

imzamda bir söz var oku.iq un 3 ve üzeri ise anlarsın.

Tamam da bunun senin cs deki yeteneğinle alakası nedir şimdi?

• baya kötü oynuyon hacı kusura bakma da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesyusuf39

devam zatende ezikler gelio karşıma çok sıkıcı oluyo :D bu arada oyundaki ismim MadLen eklerseniz sevinirim rekabetçide yanlızım

Ne güzel işte :D ezikler geliyorsa çabucak çıkarsın iyi haberler bunlar
  • Viktor to Viktory kullanıcısına yanıt
    Öylede tek başıma sıkıcı oluyor beraber gircek birileri olsa güzel olacak :D oyundaki ismim MadLen ekleyin beni
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.