Bildirim
CS GO RÜTBE SİTEMİ BİTMİŞTİR BEN BIRAKIYORUM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
8 oyun kazanıp bu maçlarda fazla etkinlik göstermediysen doğru çıkamıyorsun. Bomba kurup daha fazla insanı öldürmen gerekiyor. Rütbe sistemini de daha yeni güncellediler zaten çoğu kişi 1 rütbe aşağı düşmüş oldu. -
sanki başkası 8 oyun kazanınca 3 rank atlıyor da sen atlamıyorsun. herkes için aynı sistem ağlamanın gereği yok
yeni sistemde rank düşünce yeteneginiz mi azaliyor? rank atlayinca cok iyi bir oyuncu mu oluyorsunuz? sonucta yine ayni sistemde sizinle ayni yere yerlestirilmis kisilerle oynuyorsunuz. onceden global bile iyi rank kabul edilmezken simdi belki lem kabul edilecek. ne kadar sekilci, gosterisci olmussunuz ya. novaydim silvera dustum diyenler falan var zaten nova dedigin easy botun yarim tik ustu neyin mucadelesi bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 8 Ocak 2016; 11:54:38 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
elon düşük demek ki Nova 4 seviyesindeysen, kendi elona geldiğinde tekrar oraya çıkarsın merak etme
-
quote:
Orijinalden alıntı: tanerss
8 oyun kazanıp bu maçlarda fazla etkinlik göstermediysen doğru çıkamıyorsun. Bomba kurup daha fazla insanı öldürmen gerekiyor. Rütbe sistemini de daha yeni güncellediler zaten çoğu kişi 1 rütbe aşağı düşmüş oldu.
1. veya 2. sıradaydım hepsinde ama sitemmmm -
quote:
Orijinalden alıntı: f0rest
sanki başkası 8 oyun kazanınca 3 rank atlıyor da sen atlamıyorsun. herkes için aynı sistem ağlamanın gereği yok
herkeste aynı olması sistemin kötü olduğunu değiştirmez -
Bir ben rütbe düşmedim herhalde şu olayda -
oldu o zaman hayatta başarılar -
kime göre neye göre kötü? bana göre süper
Dmg idim arkadaş ban yemiş 4 maç gitti neyse ilk maçta ez kazanıp rankımı aldım mge.
Sonra bu guncelleme geldi o zamana kadar rekabetçi atmadım neyse 1 ez win aldım sonra 1 lose aldım(16-14) mg2 düştüm sonra 2 ez win daha aldım 1 maç kaybettim (16-13) mg1 e düştüm.
Ez win dediğim winlerde hep(en az 50-60 skor en az 5-6 edo) hepside max 16-6 bitti.
Şuan ne mi oluyor solo giriyorum ct iken bizimkilerin rushlıyıp ölmesini izliyorum t ikende ben biyere girersem ve ölmezsem peşimden geliyolar ölürsem geri kaçıyolar . He bide flaş ve smoke ile beni kör etmeleri long da 3 kişi arkamda bekleyip bloklamaları p90 ile 50 mer i boşaltıp arkadı dönük adamı vuramayanlar vsvs.
He diyceniz sadece senin takım mı kotu hayır tabikide karşıda da aynısı var ama genelde afk benim takımımda olduğu için kaybediyoruz.
70 skor yapıp kaybetmek insana gerçekten çok koyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 26 Aralık 2015; 16:35:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün iki maç kaybettik hiç bişey olmadı bunun dışında çok daha büyük sorunlar var
Ping hala 100-110
Globaller bot kaynıyor adamlarda mic var ama konuşmaya tenezzül etmiyor
%3-5 choke eksik olmuyor
Ufak ufak 120 saatlik global, 40 vuran, görmeden sıkan adamlar başladı
Kafaya atılmasına rağmen ya da sadece kafası görülen adama dün karşılaştığım gibi p2000 ile 56 in 4hit falan atıyorum
Oyunun oynandığı sw performansları choke ve ping dışında da çok kalitesiz neden olduğunu bilmiyorum spray gitmiyor mermi kafama isabet ettikten 1-2 saniye sonra ölüyorum ya da gir çık yaparken resmen duvarın arkasına geçtikten sonra sanki hala açıktaymışım gibi hs yiyorum vs.
Bence bunlar daha önemli yemişim rütbe sistemini
quote:
Orijinalden alıntı: f0rest
kime göre neye göre kötü? bana göre süper
o zaman sana iyi oyunlar -
quote:
Orijinalden alıntı: keremec
Dmg idim arkadaş ban yemiş 4 maç gitti neyse ilk maçta ez kazanıp rankımı aldım mge.
Sonra bu guncelleme geldi o zamana kadar rekabetçi atmadım neyse 1 ez win aldım sonra 1 lose aldım(16-14) mg2 düştüm sonra 2 ez win daha aldım 1 maç kaybettim (16-13) mg1 e düştüm.
Ez win dediğim winlerde hep(en az 50-60 skor en az 5-6 edo) hepside max 16-6 bitti.
Şuan ne mi oluyor solo giriyorum ct iken bizimkilerin rushlıyıp ölmesini izliyorum t ikende ben biyere girersem ve ölmezsem peşimden geliyolar ölürsem geri kaçıyolar . He bide flaş ve smoke ile beni kör etmeleri long da 3 kişi arkamda bekleyip bloklamaları p90 ile 50 mer i boşaltıp arkadı dönük adamı vuramayanlar vsvs.
He diyceniz sadece senin takım mı kotu hayır tabikide karşıda da aynısı var ama genelde afk benim takımımda olduğu için kaybediyoruz.
70 skor yapıp kaybetmek insana gerçekten çok koyuyor.
bot felan oluyor terkedip gidiyorlar onlar yüzünden benim rütbe düşüyor
benim için skor hiç önemli değil aslında takım kazansın diye uğraşıyordum
2 kez 60-65 skordayken berabere kaldım 3.yüdüde 14-16 3. lükle kaybettim yine rütbe düştü
-
2 haftadir oyuna girmiyorum 2 win almistim bugun girdim 1 mac kaybettim rank düştüm ben boyle sacmalik gormedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyunda rank muhabbetini umursamayı bıraktığımda zevk almaya başladım. Maçlar heyecanlı geçtiği sürece ister Global Elite olsun ister Global Unranked olsun gram önemi yok rankın. Zaten rankı ne kadar önemsemezsen atlamak ta o kadar rahat oluyor. -
DMG hesabı 3 ay oynamadım Nova 3 attı. Karşıma MG2-MGE ler geliyor 8MVP falan rank atatmıyor valvenin açıklaması vardı çoğu kişi Nova 4 ve altına düşecek, rankın kıymetinin bilinmesini istedik gibisinden. Gizli elo yüksek olduğu sürece sıkıntı yok yakında atlanır. -
aynı şekilde yamadan önce dmg idim şimdi mg1 spray özürlüleriyle eğlenceli maçlar oluyo :DD -
quote:
Orijinalden alıntı: Osvajac
aynı şekilde yamadan önce dmg idim şimdi mg1 spray özürlüleriyle eğlenceli maçlar oluyo :DD
Evet o anlamda zevkli oluyo eco iken adam koşa koşa sıkıyo vuramıyo şu yeni sistemden sonra her maç en az 1-2 bıçakla kill alır oldum.
En kötüsüde hiç kimse mic kullanmıyo selam vermeyi sohbet etmeyi falan geç info da vermiyolar. Bazen rus falan gelsede en azından konuşup kavga etsek istemiyorum değil.
Karşı takıma ruslar gelmişti galiba belki teollemiş de olabilir bilmiyomda neyse adamlar 4-5 pingle oynuyor biz 110-120. awp de adam pickliyo ben adamı görmeden ölmüş oluyorum. Aynı şey ben picklerkende aynı koşuyorum azcık geri ışınlanıp ölüyorum falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar kusura bakmayın ama böyle ezik bir elo sisteminde lem ve altına düşüyorsanız,sizde yetenek yoktur.Emek harcamıyorsunuzdur.Çünkü rütbeler eskisi gibi içi dolu değil.Eskiden mg'si prefire tüm smokeleri biliyordu uygun flashlar vs...
Bir arkadaşın dediği gibi globalde bile bot adamlar var.Kaldı ki nova adam bombalarını doğru kullanmayı bilmiyordur.Refleksi zayıftır,aimi yoktur.Pre-fire atamaz.Bu oyunu orta derece oynamak istiyorsan her gün üzerine koyarak çalışacaksın.Bomba kullanmayı,pozisyon almayı,refleks geliştirmeyi,aim koymayı,prefire atmayı öğrenmek çok zor değil.
Ben haftada 2-3 kez akşam 1-2 maç atan adamım hiç training de kasmıyorum ama hala lemdeyim.Kazandığım da oluyor kaybettiğim de,beraber girdiğim bir premadem var,onunla ikili oynayıp formda isek düşmanın eline verip yolluyoruz.Formda değilsek de sağlık olsun deneyip hakkımızla yeniliyoruz.20 Maç atmışımdır sistem değişeli hala birşey olmadı rütbeye...
-
GE maçında ben 1 ay oynamadan 40 vuruyorsam hala rank sistemi düzelmemiştir. Gerekirse 1000 winde 1 rank versin hak edene versin. Tipler komedi çünkü şuan GE'deki oyunu oynamıyorum sırf bu nedenle.
Benzer içerikler
- steam bekleyen bakiye
- dolby atmos nedir
- cs 1.6 silahı sağ ele alma
- cs 1.6 bot ekleme
- cs 1.6 fps arttırma
- cs go kaç gb
- cs2 kan silme kodu
- cs2 bunny kodu
- en iyi online oyunlar
- cs2 fps arttırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X