Şimdi Ara

CS GO RÜTBE SİTEMİ BİTMİŞTİR BEN BIRAKIYORUM (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
10.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gielenberg

ben globale çivi çaktim herhalde. Oynadigim maclar karma karisik win, lose, win, win, lose, lose, win. Tirrek gibi yapistim turbeye dusmuyor

Bende 7 Win streak var globalde
    bugün bir girdim karşısı supreme bizde bi tane daha global var.
    Yenildik bizimkilerde hafif bir trolledi kötü gidince maç 16-6 yenildik hemen tek maçla rütbe düştü.
  • kartala yeni çıkmıştım 4 maç kaybettim keleşe düştü sattım itemları csyi bıraktım
  • her lose da 1 rank düşüyorum anlamadım gitti oyundan soğudum resmen
  • her lose da 1 rank düşüyorum anlamadım gitti oyundan soğudum resmen
  • Konu'da ego kasma konusu haline gelmiş :D gold/mg'lere 20-30 vuranlar süpersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oldu güzel :D
  • Olması gereken bu zaten,nova olması gereken adamlar le-lem arası geziniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

ben globale çivi çaktim herhalde. Oynadigim maclar karma karisik win, lose, win, win, lose, lose, win. Tirrek gibi yapistim turbeye dusmuyor

Bende 7 Win streak var globalde
    bugün bir girdim karşısı supreme bizde bi tane daha global var.
    Yenildik bizimkilerde hafif bir trolledi kötü gidince maç 16-6 yenildik hemen tek maçla rütbe düştü.

Benim streakim yok dedigim gibi 2 win, 2 loss arkasindan 3 loss 2 win geliyor vs ama rutbem dusmedi su ana kadar. zaten mac sonlarinda dikkat ediyorum rakip rutbelere nadiren 1-2 macda supreme rakibe denk geldim. genellikle rakipler hep global oluyor.

zaten karsi rakipde supreme cogunlukda ise anla ki senin rutbede tehlikede

Isvec, Danimarka, Finlandiya serverlarinda oynuyorum genellikle, hep ping acisindan rahatim hemde oyuncu kalitesi cok iyi.

Arada bir 5 arkadasimla birlikte oynuyoruz, tabii onlarin rutbeler les. hatta 1-2 macda oyle kaybettim

• Sürekli bir düşme içindeyseniz bir yerde mutlaka sabit kalıyorsunuz. İşde orası hak ettiğiniz rütbedir.
  • Sen boşver rank sistemini oyundan zevk almaya bak :)
  • oyunu 1 aydır oynamıyordum. yeni rank sistemiyle tekrar gbir bakıcam.

benim düşüncem elo sisteminde baskın olarak hs oranı acc oranı gibi kişisel yetenekler ön plana çıkarılmış. çoğu kişinin düşmesini buna bağladım ben. bir anlamda maçı birileri taşıyorsa ben yan gelip yatayım yok. freewincilerin önü kesilmiş, herkesin performansını üst düzeye çıkarılması ıstenmiş. maçların daha zevkli geçeceğine eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0mpeng -- 3 Ocak 2016; 5:53:31 >
  • MG1 den Nova 2 ye kadan düştüm geçen gün, kıçımı yırtarak Nova 4e çıktım şuan. Cluth or kick yapsan her round yine rütbe vermiyor koduğum sistemi.

• oyun ilk çıktığı zamanda da böyleydi rütbe sistemi eski haline çevirmişler. iyi de yapmışlar. önüne gelen çoluk çocuk şansa bala maç kazanıp yüksek rütbelere çıkıp oyunu trolleyemez böylece. en azından herkes bileğinin hakkını daha çok vermeye çabalar hakettiği yerde takılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 3 Ocak 2016; 10:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

hocam duygularıma tercüman olmuşsun :D ben mainde oynamayı bıraktım artık smurf kasıyorum

Smurf'de ping az mı oluyor yine aynı şey benim sıkıntım smurfmüş rütbeymiş değil ki ping, rütbe umrumda değil benim ki ben zevk aldıktan sonra her maç yeniliyim np. Zevk almam için attığımın vurması gerekiyor sadece kafası görülen adama 26 in 1 hit iyor ya vurmadım da vuruyorsan da s olarak registerla mermiyi ey sw. 2 yılı tam olarak doldurdum cs go'da günü gününe ilk günkü olan sorunlarda gram bir düzelme olmadı.

MM oynamamın tek sebebi ne olursa olsun denklik sistemi olduğu düşüncesi ile hızlı maç bulmak için yoksa bunca yıl oynadıktan sonra 64tick sw ile zaman kaybetmenin bir özelliği yok. Bilmiyorum artık baydım zaten rank sistemi falan dediler 10 gündür millet ağlıyor global hala bot kaynıyor bizim de ping 100 olduğu için biz de bottan hallice oynuyoruz. Skyrim aldım onu oynıycam zaten, güzel gibi.

North face sana katılıyorum dostum :) bende aynı şekilde skyrim aldım ona başlayacağım. Bazı arkadaşlar bu sistemde hala nova 4 iseniz ezikliği zart zurt bir şeyler sallamışlar. Ben tek tabanca takılan birisi değilim. Sürekli arkadaşlarımla giriyorum, takım halinde girdiğinde emin olun renk atlamak daha zor. Defalarca denedim. Kimse aksini iddaa etmesin

• 2 loss ardından 1 win aldım ve kazandığım maçta global'den supreme'e düştüm,daha da girmeyi düşünmüyorum Bu yeni sistemden herkes şikayetçi ve gerçekten orantısız saçma bir düzen mevcut. Bakalım düzeltecekler mi bilinmez ama o zamana kadar smurf hesaplar ortalıkta dolaşacak(nitekim bende) Hele şimdi hem blackfriday hem yılbaşı indirimi diye trolüde hileciside cs aldı Sonumuz hayırlısı

Edit: hs-acc oranı olarak bir düzene girildiğini düşünmüyorum. %38 hs %30 acc var fakat durum ortada takımımda sanki sürekli keleş ve şeriflerle oynuyorum.

Gerçekten KEŞKE dediğin gibi bir sistem olsa da kendi yeteneklerıne eş değer kişilerle takım olup zevkli maçlar atabilsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukabay -- 3 Ocak 2016; 12:29:14 >

• Ust rutbelerin temizlenmesinde fayda var, ben onayliyorum
  • Rütbe sistemi normale dönmüştür. Yaklaşık 3 aydır oynamıyorum oyunu ama arkadaslarım kolay rütbe atlandığını söylüyordu. Zamanında çift keleşe çıkabilmek için 600 saat oyunu oynamıştım ve anam ağlamıştı. Daha çok düşersiniz. Global görünce metin2 de GM görmüş kadar sevindiğimi bilirim. Şimdilerde çoğu kişi neredeyse kartal global atası seviyede.

• bence rank sisteminde değişen bir şey yok. Yine aynı kötülükteki insanlar geliyor. Yahu ss i tutmuyorum siliyorum fazla foruma girmediğim için keşke buraya atsaydım. Komik gelecek;

5 globaliz karşıda 2 global 1 supreme 2 çift keleş var. Bunun neresi düzelmiş ? Sorun bu yani
  • Wisrty kullanıcısına yanıt
    yuksek rutbeyle dusuk rutbe ayni lobiden girince karsiya yuksek rutbeden rakipler geliyor. buradaki sorunu tam olarak anlayamadim ben?

ayrica hala win aldim dustum, 5 win streakin ustune kaybettim dustum falan diyerek dert yananlar var. anlayamiyor musunuz anlamak mi istemiyorsunuz bilmiyorum:D lutfen oynamayin ya sizsiz daha guzel oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 3 Ocak 2016; 17:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

bence rank sisteminde değişen bir şey yok. Yine aynı kötülükteki insanlar geliyor. Yahu ss i tutmuyorum siliyorum fazla foruma girmediğim için keşke buraya atsaydım. Komik gelecek;

5 globaliz karşıda 2 global 1 supreme 2 çift keleş var. Bunun neresi düzelmiş ? Sorun bu yani

Global'in Keles rankiyla oynamasi icin 5 premade girmeleri gerekiyor, bunun farkindasindir herhalde.

Ayrica ne olmus ki 2 keles rankiyla oynadiysan? Gidip yenilmemissindir herhalde? Sonra rank gitti diye cildiriyorsunuz Yenildiysen yapacak bisey yok, get better
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.