Şimdi Ara

CS GO RÜTBE SİTEMİ BİTMİŞTİR BEN BIRAKIYORUM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
10.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DMG idim. 4 maç kazanıp bir maç kaybedip MGE ye sonrasında MG2 ye geriledim. Dün ve bugün itibariyle 5 maçlık galibiyet ardından 2 malubiyet ve 4 galibiyet almam sonucunda MGE olabildim anca. Sanırım baya kasmak gerekecek eskiye nazaran.
  • sistemde bir gariplik var yada saçmalık artık ne dersek. yaklaşık 3-4 haftadır le' de kaldım ve günde ortalama 2-3 maç yapıyorum. son 8 maça ne zaman baksam 6w-1d-1l şeklinde oluyor. atlamıyor inatla lem olmuyor üzün süredir le'de kaldım şimdi 2-3 maç üstüste kaybetsem kesin rütbe düşerim.
  • 15 win streak ile global elite olarak devam ediyordum çoğu oyunları ben taşıdım topladım ama gel gör ki bir tane troll geldi diye takıma 1 lose'ya supremeye düştüm :) bıraktım artık kasmıyorum
  • hocam bir daha düşün. sen bırakırsan, o bırakırsa kim oynayacak bu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 oyun ust uste kaybettim supremeden le'ye dustum 5 oyundur kazaniyorum bakalim ne zaman leme cikicam

• valla son 2 haftadır bir patchden sonra hiç rank atlayan görmedim. Ben de atlamıyorum millet de atlamıyor. Günlerce deli gibi win aldım 5+mvplerle maç bitirdim yemedi. Artık lose alıcam diye oynamaz oldum çünkü herkesi 2 lose da düşürür olmuş. Oyunun rank sistemi yenilenmeden pek girmemeye çalışıcam. Siz de denemeyin bence gerçekten atlayan hiç görmedim yakın zamanda
  • Bugün böyle bir şey oldu banada, 1 win 1 lose 1 beraberlik 4 win vardı 1 lose aldım rütbe attı, 1 beraber 4 winin ardından tek lose ile rütbe aşağı çekti, ilk defa oldu böyle bir şey.

Buda kasa olarak kullandığım hesap, DMG'den LE'ye bu halde atlamadı moralim bozuldu bıraktım.

CS GO RÜTBE SİTEMİ BİTMİŞTİR BEN BIRAKIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 28 Aralık 2015; 23:54:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Bu sistemi nasıl savunabilenler var hala anlamıyorum. Malesef Jokur benim. Daha dun gece attıgım maç.

ct takımındaki nova 4 lerin elosu mg1e çok yakın olduğu için böyle bir eşleştirme yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 29 Aralık 2015; 11:04:03 >

• 2 maç kazanıyorum 1 şey olmuyor, 1 maç kaybediyorum rütbe düşüyorum. Bunun neresi güzel bir rütbe sistemi.
  • Arkadaşlar rübe sistemi sizin dediğiniz gibi 2-3 maç kaybetmekle düşmüyor sahip olduğunuz elo puanı ile ilgili araştırın netten öğrenirsiniz. Ben suprem dim hafta sonu listemden neredeyse kimse girmedi oyuna bende hep tek girdim ve tabiki ruslarla takım arkadaşı oldum :D 12 maçdan 3 beraberlik 9 malubiyet aldım. Ortalama 30-40 puan yaptım her maç ve LEM'e düştüm. Düşmeden önce globallerle maça giriyordum yani rütbe alacaktım. Elo puanını EDO lar kazanılan puanlar ve en önemlisi kazanılan roundlar etkiler. Siz isterseniz 50 maç kazanın bu maçlarda 20-30 puan yaptıysanız ve hepsini 16-14 kazandıysanız kusura bakmayın 1-2 rank atlarsanız şanslısınız :) ama genel olarak farklı galibiyetler alıyor ve 50-70 puan alabiliyorsanız maçlardan inanın çok kısa sürede rank atlarsınız.

Kendinizi geliştirmeden rank atlamak için rekabetçi girip oynayacaksanız bence hiç oynamayın :)

• 1 maç kazanıp atlarken, 8 mac kaybedip düşmezken iyiydi dimi :D
    aldığınız beleş ranklar geri alınıyor işte hala neyini anlamadınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 29 Aralık 2015; 12:26:37 >
  • mulobbo kullanıcısına yanıt
    Rütbe için oynuyorsanız bırakmanız çok isabetli olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Bu sistemi nasıl savunabilenler var hala anlamıyorum. Malesef Jokur benim. Daha dun gece attıgım maç.

ct takımındaki nova 4 lerin elosu mg1e çok yakın olduğu için böyle bir eşleştirme yapılmıştır.

Hocam eşleştirmeyi demiyorum dmg den buralara düştüm benim suçum neydi her maç tek başıma a tutup bizden daha kimse ölmemişken ct den gelen düşmana ölmekten bıktım. T de iken de ben biyere girmezsem bekliyolar sabaha kadar.Hadi dmg de elom düşüktü vs düştüm diyelim mge olduktan sonra 3win 2 lose da mge den mg1 e attı her maç aynı tablo.

• Bi bana vurmadı heralde 6 l 2 w düşmedim daha rütbemden 2 arkadaşımda aynı durumda bi bize vurmadi heralde

• bende gold 4 ten gold2 ye düştüm 3 oyunda 1 i atılma 2 si takım arkafaşı öldürmekten . 90win vardı düştüğümde şuan 120 üzeri 30 oyunun 3 eli lose ya maça gümüş 1 ile gold 4 aynı maça düşüyor bune ya

• Oyuncu sayısı arttıkça oyun kötüleÅŸmeye baÅŸladı. 5-6 win aliyorum en son rutbe atlayacagim macta Allahin belasi rus geliyor cikiyor oyunda veya bana sıkıyor. butun emeÄŸimi mahvediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben globale çivi çaktim herhalde. Oynadigim maclar karma karisik win, lose, win, win, lose, lose, win. Tirrek gibi yapistim turbeye dusmuyor
  • fazla mm girmiyorum genelde esea takılıyorum. arkadaşım rica etti (mg2 onunla girdim) bunun gibi 6 tane maç kazandık ne o yükselebildi ne de ben. Pre-VAC wave dönemine döndü ranklar, değeri var artık

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

fazla mm girmiyorum genelde esea takılıyorum. arkadaşım rica etti (mg2 onunla girdim) bunun gibi 6 tane maç kazandık ne o yükselebildi ne de ben. Pre-VAC wave dönemine döndü ranklar, değeri var artık

faceit yada esea'da, match making ranklar dusup yukselmiyor. Yanlis miyim?

• Bugün oyniyim dedim oldugum takım 5 global karşıda 1 global 3 silver 1 nova vardı yenilsek kesin düşerdi rütbem yeniden esea alma vakti geldi sanırsam :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.