Şimdi Ara

CS 1.5 çok eskiden oynadığımız bir MAP (bilene helal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
20.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bundan bi 6-7 sene önce cafelerde 1.5 oynarken bir map vardı, karşılıklı iki kule vardı ve kulelerin tepesinde doğup karşıdan karşıya birbirimizi awp ile mıhlıyorduk, aşağıda falan küçük havuzlar vardı ölmemek için atlayınca ona denk getirmeye çalışıyorduk, merdivenler falan vardı hatta kenarda, neydi ya o map? Acil bulmam gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grim Reapér

1. Awp_Battle

2. poolday 1 yada 2

Battle olamaz onda havuz yoktu.
  • awp india
  • battle da kule yok ki, yani var da küçücük, benim dediğim epey yüksek, aşağı düşerken falan 5-6 saniyeden fazla sürüyo düşmesi, poolday falan değil ya.

yani ikiz kuleleri düşünün aynen öyle, en tepesindesiniz, bi tepede ct bi tepede t.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morris Moss -- 26 Ekim 2011; 20:58:24 >
  • Dast mı?
  • Awp_City desem havuz yok
  • awp_**** li birşey olduğu kesin. Eğer fan mapı ise bulman zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hatırladım mapide ismini bilemedim. 100-200 metrelik 2 bina var. Biri ct diğeri terör. Aşağı atlarsan küçük havuzcuk var ölmemek için ona denk getiriyosun. Bahçe filan var arkada küçücük. Binaların zemin katları falan var hatta sadece aralara geçiş yok.
  • aşırı uzun 2 kule ?
    2 tane de havuz aşağıda ?
    bende hatırlıyorum sanırım o mapı radyolar vardı bi kulede aria bi kulede arapça şarkı çalıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Hatırladım mapide ismini bilemedim. 100-200 metrelik 2 bina var. Biri ct diğeri terör. Aşağı atlarsan küçük havuzcuk var ölmemek için ona denk getiriyosun. Bahçe filan var arkada küçücük. Binaların zemin katları falan var hatta sadece aralara geçiş yok.

aynen o.
  • awp_katkat
  • çok oynadım ama ismine dkkat etmedim
  •  CS 1.5 çok eskiden oynadığımız bir MAP (bilene helal)
  • Bende hatırlıyorum ama ismini unuttum
  • cs_dustjump ?
  • Awp_house
  • dust_jump
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grim Reapér

cs_dustjump ?

o galiba indiriyorum çok sağol valla helal olsun.
  • awp_katkat ta yer tamamen havuz arkadaşın dediği map başka onu biliyorumda ismini bilmiyorum be kardeşim
  • hatırladım. radyo vardı. ama ismini hatırlamıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.