Şimdi Ara

CS 1.5 çok eskiden oynadığımız bir MAP (bilene helal) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
20.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi de o bolumunde havuzlarin ortasidaki yerde gizli bi hatun resmi vardi.
  • mapi hatırladım da ismini hatırlayamadım.
  • şurdan bi bak istersen

http://maps.cs-bg.info/maps/cs/awp/
  • Harbi lan o mapı hatırladım baseden atlıyordun böyle bir yerde radyo vardı hintçe arapça karışımı garip bir müzik vardı oraya pusuyorlardı.
  • cs_dustjump doğru Grim Reapér bildi helal valla, indirdim oynuyorum. Tepede latin esintili bi müzik çalıyo, oy oy anılarım depreşti.
  • He dustjump tamam hatırladım şimdi. Ulan harbiden güzel maptı be , awp falan deyince kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

cs_dustjump doğru Grim Reapér bildi helal valla, indirdim oynuyorum. Tepede latin esintili bi müzik çalıyo, oy oy anılarım depreşti.

Keyfine bak.
  • Le_Map
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

CS 1.5 çok eskiden oynadığımız bir MAP (bilene helal)

ilk defa gördüm ve haykırdım dostum ...
  • YIlL 2012 OLMUŞ BATTLEFIELD 3 MÜ MODERNWARFARE 3 MÜ TARTIŞMALARI DÜNYAYI MEŞGÜL EDERKEN BİZİM TÜRK MİLLETİ HALA COUNTER STRİKE PEŞİNDE LANET OLSUN BU ÜLKE SİZİN YÜZÜNÜZDEN GERİ KALDI GELİŞEMEDİ YAZIKLAR OLSUN
  • CS 1.5 candır ! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

YIlL 2012 OLMUŞ BATTLEFIELD 3 MÜ MODERNWARFARE 3 MÜ TARTIŞMALARI DÜNYAYI MEŞGÜL EDERKEN BİZİM TÜRK MİLLETİ HALA COUNTER STRİKE PEŞİNDE LANET OLSUN BU ÜLKE SİZİN YÜZÜNÜZDEN GERİ KALDI GELİŞEMEDİ YAZIKLAR OLSUN

sakin ol şampiyon. BF3 yapımcılarının röportajında counter strike'ı övdüğünü biliyor muydun?
  • de_dust cs_assault varken fake maplara hiçbir zaman müsamma göstermedim. militia da severim bu arada.
  • haa bide beyler 2 çatı vardı biri beyaz çatı diyolardı ön kapı arka kapı ve boru lar vardı.rehine felan işte sonra köprü vardı çok oynanmıştı şimdi aklıma gelmiyor.neydi ismi

• quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

YIlL 2012 OLMUŞ BATTLEFIELD 3 MÜ MODERNWARFARE 3 MÜ TARTIŞMALARI DÜNYAYI MEŞGÜL EDERKEN BİZİM TÜRK MİLLETİ HALA COUNTER STRİKE PEŞİNDE LANET OLSUN BU ÜLKE SİZİN YÜZÜNÜZDEN GERİ KALDI GELİŞEMEDİ YAZIKLAR OLSUN

sakin ol şampiyon. BF3 yapımcılarının röportajında counter strike'ı övdüğünü biliyor muydun?

Ben COD'cuyum dede
  • awp_katkat
  • liseli apaçilerin oyunudur cs.. bırakın takılsınlar onda coda gelip bf ye gelip onunda içine etmesinler
  • de_policestation eminim
  • Awp_jump la ilgili bir şeydi. Aşağı indikten sonra bi çukurdan rehineleri kurtarıyodun orada su doluydu? Ve merdivenlerle o yüksek kulelere çıkabiliyodun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.