Harbi lan o mapı hatırladım baseden atlıyordun böyle bir yerde radyo vardı hintçe arapça karışımı garip bir müzik vardı oraya pusuyorlardı.
cs_dustjump doğru Grim Reapér bildi helal valla, indirdim oynuyorum. Tepede latin esintili bi müzik çalıyo, oy oy anılarım depreşti.
He dustjump tamam hatırladım şimdi. Ulan harbiden güzel maptı be , awp falan deyince kafam karıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: Green Hell
cs_dustjump doğru Grim Reapér bildi helal valla, indirdim oynuyorum. Tepede latin esintili bi müzik çalıyo, oy oy anılarım depreşti.
Keyfine bak.
Le_Map
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
ilk defa gördüm ve haykırdım dostum ...
YIlL 2012 OLMUŞ BATTLEFIELD 3 MÜ MODERNWARFARE 3 MÜ TARTIŞMALARI DÜNYAYI MEŞGÜL EDERKEN BİZİM TÜRK MİLLETİ HALA COUNTER STRİKE PEŞİNDE LANET OLSUN BU ÜLKE SİZİN YÜZÜNÜZDEN GERİ KALDI GELİŞEMEDİ YAZIKLAR OLSUN
CS 1.5 candır ! :)
quote:
Orijinalden alıntı: unfortunate_hero
YIlL 2012 OLMUŞ BATTLEFIELD 3 MÜ MODERNWARFARE 3 MÜ TARTIŞMALARI DÜNYAYI MEŞGÜL EDERKEN BİZİM TÜRK MİLLETİ HALA COUNTER STRİKE PEŞİNDE LANET OLSUN BU ÜLKE SİZİN YÜZÜNÜZDEN GERİ KALDI GELİŞEMEDİ YAZIKLAR OLSUN
de_dust cs_assault varken fake maplara hiçbir zaman müsamma göstermedim. militia da severim bu arada.
haa bide beyler 2 çatı vardı biri beyaz çatı diyolardı ön kapı arka kapı ve boru lar vardı.rehine felan işte sonra köprü vardı çok oynanmıştı şimdi aklıma gelmiyor.neydi ismi
quote:
Orijinalden alıntı: Wugott
quote:
Orijinalden alıntı: unfortunate_hero
liseli apaçilerin oyunudur cs.. bırakın takılsınlar onda coda gelip bf ye gelip onunda içine etmesinler
de_policestation eminim
Awp_jump la ilgili bir şeydi. Aşağı indikten sonra bi çukurdan rehineleri kurtarıyodun orada su doluydu? Ve merdivenlerle o yüksek kulelere çıkabiliyodun?