Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın bi dolaşacam bakalım cd yi bulabilecekmiyim :D
  • Ön sipariş verdim.İnanamıyorum orjinal oyun.Oyunu ilk gün bitirip crysis warsa geçicem İnşallah.
  • Size inanamıyorum ya. Abi siz nasıl bir insansınız ya gidip UT3 ile Crysisi karşılaştırıyorsunuz. Cryengine2 tokat manyağı yapar unreal engine i . Biri demiş şu kaplama crysiste varmı. Kaplama konusunda crysisi geçebilecek oyun yoktur şu piyasada. Lütfen saçma sapan yorumlar yapıpta unreal engine de 100 fps alıom crysiste 20 diyip konuyu kirletmeyin. Herşey ortada , kalitede ortada kim ne derse desin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Size inanamıyorum ya. Abi siz nasıl bir insansınız ya gidip UT3 ile Crysisi karşılaştırıyorsunuz. Cryengine2 tokat manyağı yapar unreal engine i . Biri demiş şu kaplama crysiste varmı. Kaplama konusunda crysisi geçebilecek oyun yoktur şu piyasada. Lütfen saçma sapan yorumlar yapıpta unreal engine de 100 fps alıom crysiste 20 diyip konuyu kirletmeyin. Herşey ortada , kalitede ortada kim ne derse desin.

sana katılıyorum iki oyun motoru birbiriyle karsılastırılamıyacak kadar farklı cryengine her yonden kat kat ustun.yorumları yapanların bir cogu crysis'i tam performans oynamadan degerlendiriyor crysis grafikleri diger oyunlara nazaran gercege en yakın olan oyun
  • arkadaşım bana ingiltereden hediye wanherad göndermiş ama türkçe degil türkçe patch ı varmı
  • Crysisin grafikleri şuan hiç bir oyunla karşılaştırılamaz bence hikaye felan kötü olabilir ama grafikler mükemmel.
  • crysis de below the thunder denen bülüme geldim % 71 e geldiğinde oyundan atıyo bi bilen varmı acaba yada sizde de öyle bi sorun varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

arkadaşım bana ingiltereden hediye wanherad göndermiş ama türkçe degil türkçe patch ı varmı

hediyen bi gündemi gelmiş?
    ups baya hızlı çalışıyo herhalde
    Oyunun türkçe patchi yok, çıkmazda. Altyazılı oyna (ingilizce) başka çaren yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

arkadaşım bana ingiltereden hediye wanherad göndermiş ama türkçe degil türkçe patch ı varmı

hediyen bi gündemi gelmiş?
    ups baya hızlı çalışıyo herhalde
    Oyunun türkçe patchi yok, çıkmazda. Altyazılı oyna (ingilizce) başka çaren yok

Türkçe versiyon çıkarsa anca bulunabilir internetten.

• 1 dakka şimdi saykoyu seslendiren adamla captain price'ı seslendiren adam aynı mı acaba !
  • dayanamayıp oyunu bi yerden bulup 1.bölümü oynadım. ama Türkçe orijinal çıkar çıkmaz hemen alırım.
    imzamdaki sistemle 1440x900 çözünürlük high ayarda gayet akıcı oynadım. maximum 90, minimum 30, ortalama 45 fps de oynadım.
    Crysisi high ayarda ortalama 30-35 de oynuyordum.

very High ayarada ortalama 30-35 fps gayet akıcı. eski crysiste very high ayarda çok kasıyordu ama bunda olmadı .
    high ve very high ayarlarda çektiğim screenshootları rapide upload ettim. isteyen indirip bakabilir.

http://r-apid-share.com/files/146671659/Crysis_Warhead.rar.html

(ortadaki çizgileri silin)

• bi kaç Screen:

1440x900 Very High

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

1440x900 High

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amo -- 19 Eylül 2008; 22:37:47 >

• ya herkes oyunun fps sinden grafiklerinden bahsediyor.geçin bunları.oyunun kendisi nasıl onu söyleyin.grafikleri bu kadar takmamak lazım
  • Sanırım oyunu bitirdim.
    Topla kaç bölümdü ki? Exe hatası aldım ama bitti herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

ya herkes oyunun fps sinden grafiklerinden bahsediyor.geçin bunları.oyunun kendisi nasıl onu söyleyin.grafikleri bu kadar takmamak lazım

inan bana birincisiden daha güzel, daha hareketli, uçaklar durmadan bomba yağdırıyorlar, zaten oyunu başlar başlamaz direk ekşinin ortasına atlıyorsun.
  • Türkçesi çıksın hemen orjinalini alacam.8800 gt ile high detayda kasmaz herhalde(çözünürlük 1152x864).İlk oyunda kasmıyordu bunun optimizesi daha iyi diyorlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tommiks

Türkçesi çıksın hemen orjinalini alacam.8800 gt ile high detayda kasmaz herhalde(çözünürlük 1152x864).İlk oyunda kasmıyordu bunun optimizesi daha iyi diyorlar?

bence kasmaz, optimize birincisinden iyi, o çözünürlükte High ayarda sanırım ortalama 30 fps alırsın.
  • @amo sistemin harbiden iyiymiş...Resimler gerçekten etkileyici...

Ama burdan bişi öğrendm bu PC'lere para dayanmaz.Kartın fiyatına baktım 500 milyon ula dedim ps3 mü alıoz :D Ben yetişemem valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 19 Eylül 2008; 22:54:48 >
  • beyler shader ı ve volumetric light ı maximum yapın performanstan fazla birşey kaybolmuyor ama grafikler dehşet oluyor.
  • Arkadaşlar oyunda anlık ekran kararmaları(savelerken veya çatışmalarda) ve roketatarla dürbünden bakarken hedefi doru dürüst göremeyen var mı benim gibi?? hedefi vuracam ama ekranda parça pinçik bi karatı oluyo roketin dürbüne bakarken
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.