Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayamayabilir ramden.Arkadaşlar araldan mı alıyım oyunu maviden mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seddoo.

yaa arkadaşlar lütfen bi cvp yazin bana yaa lütfen... aşagidaki sistem bu oyunu oynar mi kaldirir mi ?

vista home premium
    1 gb ram
    Nvidia GeForce 8500 gt 512 mb ekran karti
    Çift çekirdek 2,4 işlemci

Oynarsın tabiki. Bütün ayarlar Low oynarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

quote:

Orjinalden alıntı: oceanx35

ya o değil de ne diycem ben bitirdim oyunu delta da psycho u seslendiren kişi jason statham olabilir mi?

kardeş bende tam onu sorcaktım bence pscho yu seslendıren jason stantham cunku cok benzıyor sesı ya

evet bende aynı fikirdeyim çünkü;

sırf jason statham filmlerini altyazı izlerim o adamın aksanını kapabilmek için ing var hoş güzelde aksanlı konuşmak istiyorum :)
    Bu yüzden bence kesinlikle jason statham onun çok acayip bi ing aksanı "mate" deyişi var ben onu duyunca tamam dedim bu o :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Oynayamayabilir ramden.Arkadaşlar araldan mı alıyım oyunu maviden mi?

araldan al
    arkadaslar bende oyunu orjinalini alana kadar oynarım diye indirdim vsync gibi bir ayar var o ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 20 Eylül 2008; 9:40:19 >
  • Oyunu 8600 gt ile full hd sony tvde oynadım.Tabi kart ağlayarak oynatıyor o ayrı mesele tabi de. Grafikleri çizgi film gibi geldi.Sonra direk warheaddan çıkıp crysise girdim.Ve aradaki, grafik farkını açıkca gördüm.Kesinlikle ilk crysis, warheaddan daha güzel ve gerçekci grafiklere sahip.Bariz grafik ayarlarını düşürmüşler warheadda.Çünkü ikisini de aynı ayarlarda normalde oynuyorum doku kalitesiydi renk zenginliğiydi ilk crysis fark atıyor warheada..
  • Oyunu araldan sipariş ettim az sonra parayı ödeyecem İnşallah .EN geç çarşamba elimde olur İnşalah.
  • Vsync wide ekran da oynuyorsan bu seçeneği tıkla yapmazsan ekranın ortasında dalgalanma oluyo... Yani Wide(Geniş) ekranlar için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuckara99

Vsync wide ekran da oynuyorsan bu seçeneği tıkla yapmazsan ekranın ortasında dalgalanma oluyo... Yani Wide(Geniş) ekranlar için..

zaten işaretledim 1680x1050de oynuyorum yaptım ama bunu yapınca az bi kasma oldu
    başka bir işe yaramıyor mu peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: turexx

turkcesi cıkmıs
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1201111&productid=oyuncdcrywar

Cidden çıkmış.
  • Nasıl oluyo yaw? Aralda yok Hepsiburadada var? Ne biçim iş anlamadım?
  • Ben şimdi hepsiburadadanda sipariş verdim.Hepsiburadaya 19 eylülde giriş yapmış.
  • devil may cry ı asıl ünlü yapan comboları ve karakter değişimiydi (değişik özellikler filan ) crysisde tabiki combo olamaz fakat karakter ve özellik değişikliği beklerdim hep aynı olaylar oluyo korelilerle savaşırken virüs ortaya çıkıyo sonra monsterlar filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

quote:

Orjinalden alıntı: turexx

turkcesi cıkmıs
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1201111&productid=oyuncdcrywar

Cidden çıkmış.

yeheeeeeeeeeeeeeeeee
  • Bitiren arkadaşlar oyun kaç bölüm?
  • yav bitane indirdim bozuk cıktı ekran kararıp kalıyor şimdide 7.15 gb l,ik bitane indiriyorum gerçekte kaç gb bu
  • oyun daha tr ye gelmeden bitirenler olmuşşoyunu oynayanlar tr versiyonundan zevk alamıcaklar onu söyleyim de..bekleseydiniz yha 5 gün daha hemen ac gibi indirmişsinizz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

yav bitane indirdim bozuk cıktı ekran kararıp kalıyor şimdide 7.15 gb l,ik bitane indiriyorum gerçekte kaç gb bu

100 mblik toplam 57 part oluyor rarlardan cıkartınca 6 gb biraz geciyor arkadasım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

yav bitane indirdim bozuk cıktı ekran kararıp kalıyor şimdide 7.15 gb l,ik bitane indiriyorum gerçekte kaç gb bu

7.16 GB
  • sizi biraz eleştirmek istiyorum sonunda bir türk grubu çıkıp adam gibi oyun yapmaya başladı ve adamlar yeteri kadar satmıyacağını bile bile bizim için oyunu türkçe bile yaptılar ilk crysis çıktığında hepimiz kafayı yedik daha önce böle bir duygu yaşamışmıydınız? hayır! şimdi ise sürekli crytek tartışılmakta yok şunu becerememişlerde yok bunu becerememişlerde gerçekten ayıp ediyorsunuz ve sizlere kızdığım en büyük olay ise oyunu netten indirmeniz hani destek vericektik hani sadece orjinal alıcaktık ? diyorsunuzki ben orjinalini çıkınca zaten alıcam .. bu saatten sonra alsan ne olurki ? bu oyunu indirerek zaten sitelerden indirimini daha cazip bir hale getirdiniz oranları yükselttiniz 3 gün bekleyemediniz ben daha fazla birşey demiyorum ama şunu bilinki kendinizi kandırmaktan başka birşey yapmadınız siz kendi vatandaşlarınıza saygısızlık yaptınız.. teşekkürler.. şimdi crytek ' i eleştirebilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.