Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukardaki yorumumun tersine oyunun buzlu bölümlerine gelince hafiften crysis ten ladıgım tadı almaya başladım.wars iniyor bakalım.

oynayacak birilerini bulabilirsem yarın onuda yorumlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: amo

quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

ya herkes oyunun fps sinden grafiklerinden bahsediyor.geçin bunları.oyunun kendisi nasıl onu söyleyin.grafikleri bu kadar takmamak lazım

inan bana birincisiden daha güzel, daha hareketli, uçaklar durmadan bomba yağdırıyorlar, zaten oyunu başlar başlamaz direk ekşinin ortasına atlıyorsun.

iyi valla çok sevindim
    asıl crysis wars süper olacaktır

• Selam Arkadaşlar Bende Dayanamadım. (Tabiki Orjinal Türkçesini Alacağım) ve İngilizcesine Söyle bir Baktım
    Ve aldığım Fps Oranı 30 civarı

Sistemim

Vista sp1 64 Bit
    CPU Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
    Ekran Kartı GeForce 9600 GT Sürücü Versiyonu: 175.19
    Ram 8 Gb

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 20 Eylül 2008; 0:22:38 >

• Kışkırtmayın insanı ya zorla indirtceksiniz bana oyunu Aksiyon düzeyi nasıl onu anlatın,Sayko psikopata bağlıyormu,sövüyormu bundan bahsedin biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

Call me Ishmael... Bölümün adına bak.
    Zuhahaha ara beni ismail çaldır beni ismail kontür yok bende ismail iki sıkta düşmanlar ölsün ismail acaba hangi anlama geliyo

• @amo senin verdiğin ilk hummerlı resim very high demişsin ama ss resmen AA özürlü
    AA olmayan bir oyun bırakın very high'ı medium olsa ne yazar

grafikleri highta tutup AA açan bir arkadaş ss koyabilir mi?
    ayrıca oyunun en önemli kısmı fizik motorunun en az high olması, lowda ya da mediumda aşırı derecede zevk sıfıra iniyor, gerçekten fizik motorunun gerekliliğini anlıyor insan crysis ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

@amo senin verdiğin ilk hummerlı resim very high demişsin ama ss resmen AA özürlü

ayrıca oyunun en önemli kısmı fizik motorunun en az high olması, lowda ya da mediumda aşırı derecede zevk sıfıra iniyor, gerçekten fizik motorunun gerekliliğini anlıyor insan crysis ile

Herşeyi bıraktık şimdide Aa olayına takıldık. Eleştirin herşeyinden. Hatta bu oyunda silahlar çok saçma 2.dünya savaşında kullanılan silahlar olmalıydı. Bu oyun oynanmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

@amo senin verdiğin ilk hummerlı resim very high demişsin ama ss resmen AA özürlü

Herşeyi bıraktık şimdide Aa olayına takıldık. Eleştirin herşeyinden. Hatta bu oyunda silahlar çok saçma 2.dünya savaşında kullanılan silahlar olmalıydı. Bu oyun oynanmaz.

arkadaşım ya sen benim dediklerimi iyi okumadın ya da post kasmak için yazıyorsun
    ben grafikleri eleştirmedim, very high açan arkadaşın ssde neden AA gözükmediğini sordum
    peki sen oyun hakkında ne tür bir eleştiri yaptın, ben ne yazdığını söyleyeyim mi: BOŞ

• Orjinalden alıntı: SAMASRA

[quoteburda gerçekçilikten bahsetmiyoruz arkadaşım.. unreal tournament'in anlamını biliyomusun.. Gerçek Dışı Turnuva demek.. anlatmak istediğim ellerindeki teknolojiyi hangisinin ne kadar iyi kullandığıydı.. ayrıcada crysis'i aynı grafiklerle epic games yapsaydı (daha öncede söyledim şimdide söylüyorum) şimdi 15 fps aldığımız yerde 50 fps alırdık.. bilmem anlatabildimmi..

anladım demek istediğini , 2 firmada bize güzel oyunlar veriyor sonuçta. UT'nin yeni engine i de Crysis'deki bazı yenilikleri kullanıcak zaten. özellikle 1 tanesi SSAO(ambient occlusion) . UT nin yeni motor da gayet iyi olucak o kesin.GoW2 de gelicek bu özellikler sanırım.

(1 resim gerçek, diğerleri Cryengine2. Amatör bir moder yaptı)
     Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)]
    Bence cryengine 2 o ss lerde gerçekten daha gerçekci

ohaa hangisi gerçek abi bunların

• ya o değil de ne diycem ben bitirdim oyunu delta da psycho u seslendiren kişi jason statham olabilir mi?
  • Türkçeyi bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oceanx35

ya o değil de ne diycem ben bitirdim oyunu delta da psycho u seslendiren kişi jason statham olabilir mi?

kardeş bende tam onu sorcaktım bence pscho yu seslendıren jason stantham cunku cok benzıyor sesı ya
  • cok iyi ya nyse acelesı yok 3 gun daha bekler turkce oynarım şu dersane başlamadan cod4 de cıksaydı cok cicek olucaktı bea nyse artık tatılımın acılısını crysıs le yapmıstım kapanısıda onunla yapcak olmam accık sevındırık ettı beni nedenı yok
  • oyun bıttı bıle uzun zamandır fps oynamıordum ıyı geldı acıkcası , tavsıye ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

oyun bıttı bıle uzun zamandır fps oynamıordum ıyı geldı acıkcası , tavsıye ederım

hangi ayarlarda oynadın ve kaç fps aldın merak ettim,yazarsan sevinirim
  • dostum bu oyunu aşagidaki sistem kaldirir mi ? sonuç ne olur lütfen bilgi verir misin ?

vista home premium
    1 gb ram
    Nvidia GeForce 512 mb 8500 gt ekran karti
    Çift çekirdek 2,4 işlemci
  • ya arkadaşlar, bende ez az sizin kadar Crysis hayranıyım - Cevat abimiz sağ olsun...
    bunu ister eleştiri isterseniz sitem ya da arabesk olarak algılayın...
    ama oyun ÇOK kısa ve düz çizgi olmuş ya...

ben bir oyunu aylarca sabırsızlanarak, her gün muhabbetini yaparak, heyecanlanarak beklersem onun 5-6 saatte bitmesini istemem ya.
    onu haftalarca hatta aylarca oynayabilmek isterim. grafikler, hikaye, efektler ne kadar da mükemmel olsa bence oynayabilme süresi ve tekrar oynama zevki çok önemli unsurlar...şimdi ben bu oyunu 6 saatte bitirip, 1 ay içinde daha 2-3 kez oynayıp, sonra bir sonraki Crysis'e kadar ne yaparım ya???

mesela Stalker'da en beğendiğim unsur bu, acaip çok görev var ve her oynayışta oyun farklı gelişebiliyor.
    böyle oyunları tekrar tekrar oynamak çok zevkli oluyor. bunu ben ilk Crysis'te bulamadım.
    anladığım kadarıyla bunda Warhead'ta da bulamam, oyunun konsepti bu anlaşılan - maalesef...

yani şu motorla, grafiklerle ve özelliklerle Crysis birde görev ve tekrar oynanabilirlik açısından Stalker gibi olsaydı:
    "işte mükemmel oyun bu" derdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 20 Eylül 2008; 8:06:29 >

• Bunun için multiplayer modu crysis wars yapıldı.Orjinalini al saatlarce sıkılmasın.
  • yaa arkadaşlar lütfen bi cvp yazin bana yaa lütfen... aşagidaki sistem bu oyunu oynar mi kaldirir mi ?

vista home premium
    1 gb ram
    Nvidia GeForce 8500 gt 512 mb ekran karti
    Çift çekirdek 2,4 işlemci
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.