Şimdi Ara

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
3
Favori
18.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTX 690 performansı rezalet Far cry 3 hitman şimdi de Crysis full detayda rezalet, herşey full MXAA 8x ortalama 40 fps, TXAA 4x te 35 fps, SMAA 2x te 48 fps

Nvidia Crysis 3 için beta sürücü çıkarmış SLI profilinde Crysis 3 yok var ama neyi aktifleştirdiği belli değil kendim elle SLI aktfi ettim

Ayrıca 4,8 Ghz OC li 2700K CPu kullanımı %30larada GPU kullanımı 60-80 arası gidip geliyor, slı tam manası ile çalışmıyor gibi, gpu1 %60larda gpu2 %80lerde geziyor, 30-40 lara iniyor vs vs

Biraz ayarlarla oynayınca ortalama 90 fps ile multi oynadım ama yinede GTX 690 ile i7 işlemcili bir sestemin ayar kısmasına sinir oluyorum

Son söz Grafikler Crysis 2 den farklı değil, hatta kaplamalar baya baya kötü Konsol port edilmiş gibi bir havası var bu oyun kesinlikle yılın oyunu olamaz, Senaryo modu keyifle oynarım ama Crysis serisi artık bitmeli Cry engine 4 ile yeni bir oyunla karşımıza çıkarlar umarım yerli kardeşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Emektar 8800GT'm sanırım oynatmaz?

Maalesef.. En sonunda aldıracaklar bize bir GTX 660..

Aslında ben karta güveniyorum sadece yüklerden vs. desteklenmiyor diye uyuzluk yapmasın yeter

Aynen valla, bana da 9800 GT yetiyor. Açıyorum PhysX i çatır çatır oynuyorum Metro 2033 ü, 28 FPS lerde. Crysis 2 zaten gözü kapalı oynatıyor ama neden bunu yaptın Crytek.. İnsan bir eskiye yönelik bir DX10 koyar da
    şu garipler de sebeplensin de mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rodri

grafikler(özellikle bitkiler) çok kötü. boşu boşuna kasıyor.

aynen.
    niye kasıyor kendisi de bilmiyodur kesin
  • Oyun kartı değil ama beni baya kastırdı, bileğime kramp girdi resmen
  • Crysis 3ün MPsini beğenmedim ben bana göre değil bu oyunun multisi Ama senaryo tam benlik^^

GTX 670 SLI ile 50-90fps Arası gidiyor ama eski sürücü ile denedim 306,97 ile Yeni driverin tam sürümü çıkmadan kurmam betayı vs^^
  • Dikkat etmemişim, bir ağaca baktım hiç koymasalar daha iyiydi
  • uzun süre oynadı mmax level oldum gtx 670 ve 680 kullanlar için ayar tavsiyesi akıcılı khat safhada 50-60 fps ile. ayarların hepsi very high texturede dahi lhepsi en üst seviye ve aa olarak SMAA 2X Medium
  • Ekran Kartım: GTX 660 Ti (Factory OC dir, Base clock 967MHz, Boost 1045MHz)
    İşlemci: i5 3570 (k sız)
    Driver: 310.90 WHQL

Oyun'daki ayarlarım:
    Heyşeyi en üst ayarlar yaptım Anti Aliasing hariç, oda FXAA ayarlanmış durumdaydı. Çözünürlük ise 1920*1080

Ortalama FPS:
    Ortalama FPS'sem iki oynadığım oyun yaklaşık 46fps geliyor. (1. oyun ortalama FPS = 44 - 2. oyun ortalama fps = 48)
    1. oyun Museum Crash site ve 2. oyun Airport Crash Site
    En üst gördüğüm FPS 62, en düşük 29FPS.

Biraz ayarlarımı düşürmeyi düşüniyorum O 50-60FPS'nin akıcılığını garantilemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 30 Ocak 2013; 1:54:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

Ekran Kartım: GTX 660 Ti (Factory OC dir, Base clock 967MHz, Boost 1045MHz)

Oyun'daki ayarlarım:
    Heyşeyi en üst ayarlar yaptım Anti Aliasing hariç, oda FXAA ayarlanmış durumdaydı. Çözünürlük ise 1920*1080

Ortalama FPS:
    Ortalama FPS'sem iki oynadığım oyun yaklaşık 46fps geliyor. (1. oyun ortalama FPS = 44 - 2. oyun ortalama fps = 48)

Biraz ayarlarımı düşürmeyi düşüniyorum O 50-60FPS'nin akıcılığını garantilemek için.

313.96 beta kur önce yeniden test et ayar düşürmene gerek kalmayacak.

birde karta OC yap özellikle memory e.. OC yapabilirsin ço kbasit power targeti maximum a al sırf böyle bile oc oluyor.. sonra memorye +300 falan dene hata vermemesi lazım.. gpuya ise +100 yapabilirsin bence. sıckalıklarda 85 e gelmezse iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Ocak 2013; 2:02:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: IG

Ekran Kartım: GTX 660 Ti (Factory OC dir, Base clock 967MHz, Boost 1045MHz)

Oyun'daki ayarlarım:

Ortalama FPS:

313.96 beta kur önce yeniden test et ayar düşürmene gerek kalmayacak.

birde karta OC yap özellikle memory e.. OC yapabilirsin ço kbasit power targeti maximum a al sırf böyle bile oc oluyor.. sonra memorye +300 falan dene hata vermemesi lazım.. gpuya ise +100 yapabilirsin bence. sıckalıklarda 85 e gelmezse iyi

Çok saol bilgi için

• Oyunun multiplayer müthiş olmuş aksiyon hiç bitmiyor yaf.
  • Ups yanlış yer heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağımlılık yaptı bende oyun kalkamıyorum başından Birde arada bir fps'de dalgalanma oluyor 13.2 beta çıkmış denemek lazım
  • 30 - 40 arası gidip gelen fpslerden sonra anlaşıldı ki bu oyunun da üstesinden geleceğiz.

Edit Akbayram : Very High ta tüm ayarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 30 Ocak 2013; 2:17:37 >
  • Bu vsync kapatınca ekran dalgalanıyor açıncada cogu zaman 30 fps sabitliyor 30 fps üstü zar zor alıyorum bu dalgalanmaları nasıl önleyebiliriz
  • oyun çok güzel grafikler ise berbat tam adını bilmiyorum da görünmez okçu oluyorsunuz milleti vuruyorsunu 2 dakika içinde herkes ölürse kazanıyorsunuz falan

süper olmuş

powercolor hd 7870 12.11. beta 11 ile hep 50 - 60 fps 1360-768 çözünürlükte vsync kapalı her şey en yüksekte bir tek smaa low

50 60 fps pek düşmüyor

fx 8320 nin tüm çekirdeklerini de kullanıyor son 2 çekirdek %30 35 olmak kaydıyla diğerleri de %60 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatsuiNoHadou -- 30 Ocak 2013; 2:21:13 >
  • AMD 7xxx serisinden ekran kartı sahibi bir arkadaş 13.2 beta3 ile test yapabilirmi ? ,

Crysys 3 te %15 performans artışı var diyor high msaa da.

Birileri yapabilirse iyi olur.Merak ettim nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 30 Ocak 2013; 2:23:17 >
  • Arkadaşlar oyunda CPU kullanımı %90'ın üzerine çıkıyor bu yüzden kasıyor. Sistem aşağıda. Normal mi sizce bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 30 Ocak 2013; 5:09:42 >
  • 13.2 denedim.12.1 göre akıcılık gerçekten arttı , fps düşmeleri de eskisine göre daha da az. 7000 serisi kullanıcıları daha iyi performans alacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.