Şimdi Ara

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
3
Favori
18.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Dell İnspiron. İ7 3630QM, GT 650M 2 GB. 8 Gb Ram 1600 mhz Laptop var.. Oyunda kasılmalar mevcut herşeyi lowa aldım yine kasıyor yine kasıyor çıldırmak üzereyim. Crysis 2 yi 1920x1080p herşey fullde 40 fps çalıştırmıştı. Geçen gün Max Payne 3 ü herşey full 1920 1080 50 fps çalıştırdı.. Bunda neden sorun çıkarsın lowda bile kasıyor.
  • DX11 kart zorunluymuş
    oy ben nerelere gidem ne yapam bu 9500gtyi
  • i5 2500k 4.0ghz
    8gb 2133mhz ram
    gigabyte windforce gtx670, 313.95 beta

1920*1080 çözünürlükte ayarlar high ve 4x msaa, vsync kapalı 50-75 arası değişiyor çok nadir 75 in üstüne geçiyor, çok nadir 50 nin altına düşüyor

aynı ayarlarda vsync açtığımda 29-31 arası değişiyor

ayarlar low da iken vsync açabiliyorum ancak 60 a sabitliyor ozaman

birde bir sorum var msaa mı daha iyidir txaa mı daha iyidir, aralarındaki fark nedir
  • Ben de, soldaki sistem panelinde yazan sistem ile, 313.95beta sürücüsünü kullanarak denedim. Sonuçlar aşağıda.

Soldakiler Txaa x4, ortadakiler Smaa x4 ve sağdakiler ise Fxaa... Grafik ayarları Very High...

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.  Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.  Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.  Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.  Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.

Edit : Smaa x4 ekledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 29 Ocak 2013; 21:18:13 >

• TXAA 4x çook iyi biliyoru mama performans yiyor..

bende GTX 670 oc ile gelecem az daha. kardşeime attım oynuyor 460 la ben daha başlamadım inidrren ben oynayan o benim işim var biraz daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Ben de, soldaki sistem panelinde yazan sistem ile, 313.95beta sürücüsünü kullanarak denedim. Sonuçlar aşağıda.

Soldakiler Txaa x4, sağdakiler ise Fxaa... Grafik ayarları Very High...

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.  Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.  Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.

txaa'ya bak ne kadar vram yiyor.

• 7870 de güç limitini yüzde kaç yapmam gerekir 1200/1300 için çekirdek/ ram ?
  • Çok işim olmasa eklicem
  • Emektar 8800GT'm sanırım oynatmaz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd 7670m Değerlerini gönderirim efenim. Bakalım Gtx680'ler bile dökülürken bizim hurda ne yapacak . Lowda açsa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Emektar 8800GT'm sanırım oynatmaz?

Maalesef.. En sonunda aldıracaklar bize bir GTX 660..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 670sli mevcut ve galiba beta olduğundan sli profilleri aktif değil yani en azından kontrol panelde ''nvidia önerilen'' yapmama rağmen tek gpu çalışıyor. diğer alternatif profilleri seçtiğimde de gpu kullanımı bu sefer her iki gpu için %50 oldu. 1440p oynuyorum normalde ve tek gpu'da 9-15 arası fps..sli aktif etmeye çalıştım ve maksimum 20fps civarı oldu..
  • Güncel. Unuttuğum varsa yazsın, birkaç saat sonra geleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Emektar 8800GT'm sanırım oynatmaz?

Maalesef.. En sonunda aldıracaklar bize bir GTX 660..

Aslında ben karta güveniyorum sadece yüklerden vs. desteklenmiyor diye uyuzluk yapmasın yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gtx 670 ile test yapmışlar. Yapmasalar ben de eklerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Ben de, soldaki sistem panelinde yazan sistem ile, 313.95beta sürücüsünü kullanarak denedim. Sonuçlar aşağıda.

Soldakiler Txaa x4, sağdakiler ise Fxaa... Grafik ayarları Very High...

txaa'ya bak ne kadar vram yiyor.

fxaa daha güzel gözüküyor gözüme hemde daha performanslı gibi böyle düşünen bir tek ben mi varım?

• txaa cok bulanık gozukuyor..tırtıklar kaybolmus ama netlık gıtmıs..bır yerden avantaj saglarken dıger taraftan kotu etkı yapmıs..txaa nın benzerı amd dede var aynen kotu oluyor..
  • Ben Txaa yı beğendim, ancak çok fazla performansı düşürüyor. Dolayısıyla, Fxaa devam...
  • quote:

Ben Txaa yı beğendim, ancak çok fazla performansı düşürüyor. Dolayısıyla, Fxaa devam...

nerdeyse %50 dusmus.nvıdıa kartla txaa+physx+3d vısıon kullanıldıgında nolur merak edıyorum

690 slı anca paklar.

edıt:hatta %65 dusmus..yuhh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 29 Ocak 2013; 21:51:39 >

• 3 saattir fiber limitsizden indirmeye çalışıyorum! Resmen 56k dönemini yaşıyor gibiyim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.