Şimdi Ara

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
3
Favori
18.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.

GTX680 AMP DEFAULT'DA ALINMIŞTIR.KENDİ KARTIM VE TESTLERİMDİR.
    AIRPORT

FRAMES : 3249
    MINIMUM: 23
    MAXIMUM: 45
    AVERAGE: 33

Resim VSYNC on'da çekilmiştir fakat tüm testler VSYNC off'da alınmıştır.

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter.

FRAMES : 3816
    MINIMUM: 50
    MAXIMUM: 78
    AVERAGE: 63

MUSEUM

FRAMES : 8552
    MINIMUM: 33
    MAXIMUM: 72
    AVERAGE: 55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 30 Ocak 2013; 16:06:10 >

• Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xender_Cage

quote:

Orijinalden alıntı: laroz

GTX 690 performansı rezalet Far cry 3 hitman şimdi de Crysis full detayda rezalet, herşey full MXAA 8x ortalama 40 fps, TXAA 4x te 35 fps, SMAA 2x te 48 fps

Nvidia Crysis 3 için beta sürücü çıkarmış SLI profilinde Crysis 3 yok var ama neyi aktifleştirdiği belli değil kendim elle SLI aktfi ettim

Ayrıca 4,8 Ghz OC li 2700K CPu kullanımı %30larada GPU kullanımı 60-80 arası gidip geliyor, slı tam manası ile çalışmıyor gibi, gpu1 %60larda gpu2 %80lerde geziyor, 30-40 lara iniyor vs vs

Biraz ayarlarla oynayınca ortalama 90 fps ile multi oynadım ama yinede GTX 690 ile i7 işlemcili bir sestemin ayar kısmasına sinir oluyorum

Son söz Grafikler Crysis 2 den farklı değil, hatta kaplamalar baya baya kötü Konsol port edilmiş gibi bir havası var bu oyun kesinlikle yılın oyunu olamaz, Senaryo modu keyifle oynarım ama Crysis serisi artık bitmeli Cry engine 4 ile yeni bir oyunla karşımıza çıkarlar umarım yerli kardeşler.

ayni cevabi yukarda yazmistim ama görmemissiniz sanirim :) En son beta driveri yukle bastan.Daha sonra nvidia inspector programini bul yukle. Programi ac orda kucuk iki tane anahtar isareti var ona bas acilan yerde sol ustten crysis 3 u bul. Onu actiginda ustte crysis3.exe goruceksin onyn yaninda add application yaziyo yanilmiyosam onu bul crysis betanin yuklu oldugu klasorden beta exeyi sec, sonra assagidan apply a bas. Iki islemciyide 100 de 100 kullandigini goruceksin iyi oyunlar

Senin dediğin şeyleri yaptım 150 fpsyi gördüm :D

• oyunda barız sorun var..yukarda 7770 ıle aldıgı fps lere bakıyorum benım tek 7850 ıle aldıgım fps lere bakıyorum benden yuksek gozukuyor..aynı ayarlarda baktım ama aklım almıyor..cıdden cok ılgınc..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VREESLOOS

quote:

quote:

GTX 690 performansı rezalet Far cry 3 hitman şimdi de Crysis full detayda rezalet, herşey full MXAA 8x ortalama 40 fps, TXAA 4x te 35 fps, SMAA 2x te 48 fps

Nvidia Crysis 3 için beta sürücü çıkarmış SLI profilinde Crysis 3 yok var ama neyi aktifleştirdiği belli değil kendim elle SLI aktfi ettim

Ayrıca 4,8 Ghz OC li 2700K CPu kullanımı %30larada GPU kullanımı 60-80 arası gidip geliyor, slı tam manası ile çalışmıyor gibi, gpu1 %60larda gpu2 %80lerde geziyor, 30-40 lara iniyor vs vs

Biraz ayarlarla oynayınca ortalama 90 fps ile multi oynadım ama yinede GTX 690 ile i7 işlemcili bir sestemin ayar kısmasına sinir oluyorum

Son söz Grafikler Crysis 2 den farklı değil, hatta kaplamalar baya baya kötü Konsol port edilmiş gibi bir havası var bu oyun kesinlikle yılın oyunu olamaz, Senaryo modu keyifle oynarım ama Crysis serisi artık bitmeli Cry engine 4 ile yeni bir oyunla karşımıza çıkarlar umarım yerli kardeşler.

ayni cevabi yukarda yazmistim ama görmemissiniz sanirim :) En son beta driveri yukle bastan.Daha sonra nvidia inspector programini bul yukle. Programi ac orda kucuk iki tane anahtar isareti var ona bas acilan yerde sol ustten crysis 3 u bul. Onu actiginda ustte crysis3.exe goruceksin onyn yaninda add application yaziyo yanilmiyosam onu bul crysis betanin yuklu oldugu klasorden beta exeyi sec, sonra assagidan apply a bas. Iki islemciyide 100 de 100 kullandigini goruceksin iyi oyunlar

ben onlari ciddi yazdim sli icin :) dalga gecilmek icin deil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

oyunda barız sorun var..yukarda 7770 ıle aldıgı fps lere bakıyorum benım tek 7850 ıle aldıgım fps lere bakıyorum benden yuksek gozukuyor..aynı ayarlarda baktım ama aklım almıyor..cıdden cok ılgınc..

Catalyst sürümün?
  • FX 8320

Powercolor HD 7870 12.11.11 beta ile

1360 x 768 çözünürlükte Advanced Graphics tamamiyle en yüksekte

Antialiasing

FXAA iken 55-60 FPS Arası

SMAA HIGH 4XAA iken 40 45 FPS arası

MSAA HIGH 8XAA da 15 20 fps arası

Kartın Sıcaklığı 55 Derece

İşlemci En fazla 43 Derece

Msaa full yapınca neyine kasıyor anlamıyorum smaa high çok daha güzel duruyor ondan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VREESLOOS

quote:

quote:

ben onlari ciddi yazdim sli icin :) dalga gecilmek icin deil :)

Harbimi bende performans için yazdın sandım bi deniyim dedimişe yaradı şans işte pek anlamıyorum programı 3-5 fps için bile olsa performans ayarı varmı acaba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ResVR

FX 8320

Powercolor HD 7870 12.11.11 beta ile

1360 x 768 çözünürlükte Advanced Graphics tamamiyle en yüksekte

Antialiasing

FXAA iken 55-60 FPS Arası

SMAA HIGH 4XAA iken 40 45 FPS arası

MSAA HIGH 8XAA da 15 20 fps arası

Kartın Sıcaklığı 55 Derece

İşlemci En fazla 43 Derece

Msaa full yapınca neyine kasıyor anlamıyorum smaa high çok daha güzel duruyor ondan

Benim 7870 de 1200MHz de 50 dereceyi geçmiyor nedense.
  • kardeşimin PC dende bir test yaptım not alacak olan alsın.

sistemi: Q8300 3.27 GHz ve GIGABYTE GTX 460 OC 820/2050 MHz ve 4 GB DDR870 MHz CL5 ram.

313.96 beta vsync açık d3d triple buffering açık
    oyun içi 1280x1024 herşey HIGH ve SMAA 2X var.

vram kullanımı 850 Mb oluyor.

aldığı FPS çok iyi 50-60 genelde 57 FPS gidiyor killcamlerde 45 FPS oluyor bazen yine yükseliyor..

sonuç: CPU 460a az ço kdarboğaz yapmasına ve düşük OC lağa karşın çok iyi bir sonuç çünkü resmen akıcı oynayabiliyor o da. fakat yakında 27" led glecek 1080p de ki performansı tahminlerime göre 10 fps daha az olacak fakat akıcılık anlamında birşey değişiceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Ocak 2013; 16:34:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Msi hawk nerede Powercolor nerede

pcs değil düz modeli kullanıyorum ondandır büyük ihtimal

fiyat farkı 200 tl falan aralarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatsuiNoHadou -- 30 Ocak 2013; 16:35:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResVR

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Msi hawk nerede Powercolor nerede

pcs değil düz modeli kullanıyorum ondandır büyük ihtimal

fiyat farkı 200 tl falan aralarında

Diğer oyunlarda 5-6 derece daha sıcak çalışıyor da ondan dediydim. Sanırım tam kullanılmıyor ama %99 hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

GTX680 AMP DEFAULT'DA ALINMIŞTIR.KENDİ KARTIM VE TESTLERİMDİR.
    AIRPORT

FRAMES : 3249
    MINIMUM: 23
    MAXIMUM: 45
    AVERAGE: 33

Resim VSYNC on'da çekilmiştir fakat tüm testler VSYNC off'da alınmıştır.

FRAMES : 3816
    MINIMUM: 50
    MAXIMUM: 78
    AVERAGE: 63

MUSEUM

FRAMES : 8552
    MINIMUM: 33
    MAXIMUM: 72
    AVERAGE: 55

dostum kendi GTX 670 VE GTX 680 için ayarımı söyleyeyim sana onu kullan.. 313.96 betada herşey texturede dahil very high 1080p smaa 2x açık adaptive vsync açık rahat 50-60 fps oynarsın.. AA yı max isterim dersende TXAA 2X ya da TXAA 4X kullanırsın. txaa 2x de az fps n düşer ama txaa 4x de biraz kasılıyor daha doğrusu ağırlaşıyor oyun çünkü 45 fps altı alıyoruz. en iyisini soracak olrsan smaa 2x derim

not: msaa kullanma hiç gerek yok onun yerine txaa aç daha iyi ve daha yeni

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Arkadaşlar oyunda CPU kullanımı %90'ın üzerine çıkıyor bu yüzden kasıyor. Sistem aşağıda. Normal mi sizce bu ?

normal dğeil.. ben imzaydakiyle cpu kullanımı max 60% bişey görmüştüm, cpu çok rahat bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Ocak 2013; 16:41:52 >

• Bu oyunda mı problem var arkadaşlar söyleyin kafayı yiyeceğim. CPU kullanımı %100'e kadar çıkıyor oyun bu yüzden kasıyor. 4.8 ghz 2500k işlemci yani böyle bir şey mümkün değil. Virüs mü var diye dünden beri yapmadığım kalmadı norton 2013'le tam tarama yaptım, combofixle tarattım. Sıcaklıklar deseniz normal. Ama oyunda cpu kullanımı yüzünden high'da bile kasıyor gtx680 ile. Olacak iş değil. Oyunda problem mi var yoksa boş yere format atmak istemiyorum arkadaşlar. Virüs falan da yok zaten.
  • GTX560 SE ile deneyeyim dedim,oyun açıldı,login ekranında e mail adresimi ve şifremi yazdım tamama basınca şöyle dedi:
    No product code for crysis 3 MP open beta is entitled on this account.Please use to activate the origin client to activate the product.
  • hee 3 gb sa indiririm.10 gb falandır zannediyoerdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Bu oyunda mı problem var arkadaşlar söyleyin kafayı yiyeceğim. CPU kullanımı %100'e kadar çıkıyor oyun bu yüzden kasıyor. 4.8 ghz 2500k işlemci yani böyle bir şey mümkün değil. Virüs mü var diye dünden beri yapmadığım kalmadı norton 2013'le tam tarama yaptım, combofixle tarattım. Sıcaklıklar deseniz normal. Ama oyunda cpu kullanımı yüzünden high'da bile kasıyor gtx680 ile. Olacak iş değil. Oyunda problem mi var yoksa boş yere format atmak istemiyorum arkadaşlar. Virüs falan da yok zaten.

şimdi araştırdımda normal değil demiştim ya normal oaliblir.. nette bf3 te dahi 100% kullanım alan avr 2500K da.. sadece 2500K lara ait bir problemden şüpheleniyorum. onlarda virus taraması yap gibi şeyler söylemiş ama adam diyor virus yok ve başka oyunda problem yaşamıoyurm diyor.

eğer yaparsan bir format at derim herşeyi temizden kur driver vs ve oyunu kurup dene daha hiç program kurmadan.. sadece driverlar.. mobo, graphic ve ses drvierlını kur dene. 313.96 BETA yı indirmen lazım. umarım çözülür iyi şanslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Ocak 2013; 16:57:20 >

• GTX 680 ile Very High ayarlarda ortalama 60 FPS alabilmek için FXAA veya SMAA kullanmak gerekiyor. MSAA ve TXAA sistemi sağlam zorluyor.

i5 2500K @4.6 GHz + GTX 680 @default ile 1080p - Very High - 4xMSAA ile ortalama 40-45 FPS, FXAA ile ortalama 55-60 FPS civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

GTX 680 ile Very High ayarlarda ortalama 60 FPS alabilmek için FXAA veya SMAA kullanmak gerekiyor. MSAA ve TXAA sistemi sağlam zorluyor.

i5 2500K @4.6 GHz + GTX 680 @default ile 1080p - Very High - 4xMSAA ile ortalama 40-45 FPS, FXAA ile ortalama 55-60 FPS civarı.

+1 bende onu diyorum.. MSAA yı boşver zaten TXAA daha iyi .. TXAA 4X kullanınca deidğin gibi oluyor ve oyun ağırlaşıyor.. TXAA 2X de problem yok ama SMAA 2X ço kdaha iyi performans sunuyor. bence SMAA 2X de dene FXAA dan daha kaliteli ve sadece 2-3 fps yiyor.

geri kalan ayalr ise hepsi texture dahi very high 1080p de sorun yok 50-60 fps gidiyor.

not: tam AA kalite istiyorsan TXAA 2X i dene (fakat FXAA ya karşı neredeyse 8-10 FPS düşüş yaşayacaksın) txaa ayarları diğer tüm AA ayarlarından daha iyi görüntü sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Ocak 2013; 17:00:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

GTX 680 ile Very High ayarlarda ortalama 60 FPS alabilmek için FXAA veya SMAA kullanmak gerekiyor. MSAA ve TXAA sistemi sağlam zorluyor.

+1 bende onu diyorum.. MSAA yı boşver zaten TXAA daha iyi .. TXAA 4X kullanınca deidğin gibi oluyor ve oyun ağırlaşıyor.. TXAA 2X de problem yok ama SMAA 2X ço kdaha iyi performans sunuyor. bence SMAA 2X de dene FXAA dan daha kaliteli ve sadece 2-3 fps yiyor.

geri kalan ayalr ise hepsi texture dahi very high 1080p de sorun yok 50-60 fps gidiyor.

not: tam AA kalite istiyorsan TXAA 2X i dene (fakat FXAA ya karşı neredeyse 8-10 FPS düşüş yaşayacaksın) txaa ayarları diğer tüm AA ayarlarından daha iyi görüntü sunuyor.

Aynen TXAA çok kaliteli görüntü sunuyor ama 4xTXAA açıkken ortalama 60 FPS alabilmek için SLI veya GTX 690 lazım. Damn you Crytek

SMAA gayet başarılı bu arada. FXAA sanki hafif blur katıyor görüntüye.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.