Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
287.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Beyler Amd Phenom ii x4 970 3.5 ghz 12 mb cache,Radeon HD 6850 Cyclone Power Edition,8 gb ddr3 ram,600 W Dark Orion PSU,M5a97 bu sistemle hangi ayarlarda oynamalıyım?

Yardımcı olacak yok mu?

final boss olayı sıkıntılı dostlar. Özellikle pc sürümü. Ps3de videosunu izledim adam iki şarjör typhoon ile bossu öldürüyor.

Ha birde oyunda söyle birşey var. Hikaye modu kısa. Sadece ikincil görevler ile uzatılmaya çalışılmış bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furki06 -- 23 Şubat 2013; 20:45:06 >

Crysis serisini beğenen biri değilimdir sebebi grafik dışında başka bir şey sunmaması en azından bundan önceki iki oyunda yapay zeka ve senaryo adına pek bir şey yoktu.Üçüncü oyunda yapay zeka yine en zor modda adamın önündeki adamı görünmez iken okla indiriyorum arkasında ki adam aha adam gitti deyip iki koşup aynı yerde kapak gibi duruyor.Kendinizi gösterip bir yere pusun sizin ayağınıza geliyor bir süre sonra.Senaryo hakkında bir şey diyemeceyeğim henüz o kadar oynamadım ama diğer iki oyundan daha iyi gibi duruyor.

Oynanış olarakta artık hızlı koşmanın enerji götürmemesi iyi olmuş.Ek olarakta silahları , mayınları hacklemek oynanışı çeşitlendirmiş ve suit'i geliştirmek ikinci oyundan daha detaylı ve güzel olmuş.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

dostum adaptive vsync açmadan olmaz bu olay..

NVIDIA İÇİN:

1) oyun içi vsync kapat
    2) adaptive vsync aç
    3) fps yi 60 a kilitle.. nerdne istersen kilitleyebilrisin ben system.cfg ye sys_maxfps = 60 komutunu ekledim.

ya da

AMD için ya da NVIDIA SLI lar içind olabilir:

1) vsync hiç açma
    2) FPS yi 120 ye kilitle

2. yöntemde guru3dde bir adam daha yüksek fps alıyorum daha akıcı oldu demişti ama tearing olayı yani kırılma olayı fazla olduğu için ben denemiyorum bile.
    zaten 1. yöntemi yaptım ianılmaz akıcı oldu. bana yeter.

Evallah sağolasın, hemen deniyorum

bildir lütfen ne olduğu haklkında.. bende deneycem 2. yöntemi 1.den iyimi kötümü görecem valla dayanamdım üşeniyorum ama neyse..

1. yöntemi denedim, sonuç tatmin edici, akıcılık farkediliyor, ortalama fps de 5-6 fps artış var, ondan önemlisi oyun en hareketli sahnelerde bile akıcı hale geldi
    2. yöntemi denemedim, verdiğin ayarlarla oyun o kadar zevkli hale geldi ki inan elleyesim gelmiyor

ok ok çok sevindim zaten kartın nvidia ise 1. yöntemden daha iyi sonuç alırısn. 2. yöntem sli lar içni daha çok.

ben bizzat denerim ama 2. yöntemi, biraz deneme tahtası gibi hissettim ama neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

quote:

Orijinalden alıntı: furki06

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Crysis 3 (2013) [ANA KONU]

Beyler bu kuleleri indirmek için gerekli olan silahı aldım ama cephane yok bug sanırım youtube baktımda adamlar silahı aldıkları gibi 100 cephane geliyor

onu şimdi geçtim 100 cephane var bendede sende bug olmuş Birde bende bug oldu hareket edememe bugı

Oyunda bir sürü bug var. Oyun orijinal ama fark etmiyor mesela asansörde iken zıplayınca adam havada kalıyor yada adamı takip ederken gidip arkadan ittirirsek bizim adam ona takılı kalıyor kendi kendine takip ediyor. En son durumda başıma gelen bug değil ama gıcık bir olay oldu, hiç bir silahta mermi yok yerlerde silah falan yok vede oyun saveli sürekli buradan başlıyor işkence gibi bir şey oldu.

işe yarar mı bilmiyorum fakat bende o bölümde iken typhoon adlı silah vardı ve cephane dolu gösteriyordu. [özel cephaneli silah olduğu için olabilir sanırım.]

Beryler orada trainer kullanıp mermiyi sınırsız yapın, sonra patlatın orayı ben öyle yaptım : ))

hocam aynı bugu yasayan arkadasların ıcınde dıyım tekrardan orada bolumu restart yapınca halloluyor ben oyle hallettım ve pekcok arkadasta aynı sekıl halletmıişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunun grafikleri gerçekten çok iyi olmuş.Özellikle yüz detaylarına bayıldım adamın terlediği , ergenlik sivilceleri bile belli oluyor otur izle o kadar olmuş yani.

Crysis serisini beğenen biri değilimdir sebebi grafik dışında başka bir şey sunmaması en azından bundan önceki iki oyunda yapay zeka ve senaryo adına pek bir şey yoktu.Üçüncü oyunda yapay zeka yine en zor modda adamın önündeki adamı görünmez iken okla indiriyorum arkasında ki adam aha adam gitti deyip iki koşup aynı yerde kapak gibi duruyor.Kendinizi gösterip bir yere pusun sizin ayağınıza geliyor bir süre sonra.Senaryo hakkında bir şey diyemeceyeğim henüz o kadar oynamadım ama diğer iki oyundan daha iyi gibi duruyor.

Oynanış olarakta artık hızlı koşmanın enerji götürmemesi iyi olmuş.Ek olarakta silahları , mayınları hacklemek oynanışı çeşitlendirmiş ve suit'i geliştirmek ikinci oyundan daha detaylı ve güzel olmuş.

Adamlar soğuk kanlı ne olmuş ahanda biri gitti gayet raad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *Map design.
    *Concept design.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

NVIDIA İÇİN:

1) oyun içi vsync kapat
    2) adaptive vsync aç
    3) fps yi 60 a kilitle.. nerdne istersen kilitleyebilrisin ben system.cfg ye sys_maxfps = 60 komutunu ekledim.

ya da

1) vsync hiç açma
    2) FPS yi 120 ye kilitle

2. yöntemde guru3dde bir adam daha yüksek fps alıyorum daha akıcı oldu demişti ama tearing olayı yani kırılma olayı fazla olduğu için ben denemiyorum bile.

bildir lütfen ne olduğu haklkında.. bende deneycem 2. yöntemi 1.den iyimi kötümü görecem valla dayanamdım üşeniyorum ama neyse..

1. yöntemi denedim, sonuç tatmin edici, akıcılık farkediliyor, ortalama fps de 5-6 fps artış var, ondan önemlisi oyun en hareketli sahnelerde bile akıcı hale geldi
    2. yöntemi denemedim, verdiğin ayarlarla oyun o kadar zevkli hale geldi ki inan elleyesim gelmiyor

ok ok çok sevindim zaten kartın nvidia ise 1. yöntemden daha iyi sonuç alırısn. 2. yöntem sli lar içni daha çok.

ben bizzat denerim ama 2. yöntemi, biraz deneme tahtası gibi hissettim ama neyse

evet denedim pek farkı yok aynı akıcılık böyle bırakacam valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

adaptive vsync nerde

sağ alttan nvidia control panele giriyorsunuz, oradan 3d settings oradan manage 3d settings, en altta vertical synch kısmına tıklıyorsunuz, onu adaptive yapıyorsunuz half olan değil

quote:

quote:

quote:

quote:

NVIDIA İÇİN:

1) oyun içi vsync kapat
    2) adaptive vsync aç

ya da

1) vsync hiç açma
    2) FPS yi 120 ye kilitle

Dostum sen bu araştırmaları paylaşmasan biz de bu perf alamayacaktık, nvidia sağolsun kullanıcısını mağdur etmiyor bir şekilde

• Arkadaşlar Nvidia 3Dyi açamadım.Normalde otomatik 3D açılıyordu.3D düğmesiyle açmayı denedim yine olmadı.Nvidia Vision 2 ile 3D oynayabilen var mı?

Bilgisayarım G75 bu arada..

EDIT:Tamam çözdüm. 3Dsi muhteşemm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 23 Şubat 2013; 21:18:54 >
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • quote:

quote:

adaptive vsync nerde

sağ alttan nvidia control panele giriyorsunuz, oradan 3d settings oradan manage 3d settings, en altta vertical synch kısmına tıklıyorsunuz, onu adaptive yapıyorsunuz half olan değil

bunlar var kart imzadaki.

• quote:

quote:

quote:

adaptive vsync nerde

bunlar var kart imzadaki.

o mavi boyalı" 3d uygulama" değil, "adaptive" türkçesi sanırım "uyarlamalı yada "uyan, uyabilen" olsa gerek, onu seçeceksiniz, bendeki nvidia panel ingilizce olduğu için türkçe karşılığını tam bilemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

quote:

MUTLAKA YAPIN NVIDIA KULLANANLAR:
    oyundaki vsynci kapatın ve nvidia panelden adaptive vsync kullanın. bu oyunda özellikle ŞART !

hatta her oyunda kullanın.

dediğin yeri bulamadim tam adresi nasıl?

nasıl bulamazsın ? nvidia control panel 3d setttings en aşağıda vsync bölümünde.

ARKADAŞLAR ADAPTIVE SYNC PERFORMANS İÇİN BU OYUNDA ŞART .oyun içi vsync kırık

panel settings türkçe benim,dediğin ayar bulamadım.türkçe olarak ss atabilirmisin?

• nasıl bir grafiktir bu..:) yerdeki ot....

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Beyler sistemi iyi olanlar rica etsem son ayarda bir kaç ss alabilir mi

SSler 1920x1080 tüm ayarlar very high motion blur kapalı smaa 2x olarak alınmıştır

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] Crysis 3 (2013) [ANA KONU]
     Crysis 3 (2013) [ANA KONU] Crysis 3 (2013) [ANA KONU] Crysis 3 (2013) [ANA KONU] Crysis 3 (2013) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

quote:

Orijinalden alıntı: furki06

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Beyler bu kuleleri indirmek için gerekli olan silahı aldım ama cephane yok bug sanırım youtube baktımda adamlar silahı aldıkları gibi 100 cephane geliyor

onu şimdi geçtim 100 cephane var bendede sende bug olmuş Birde bende bug oldu hareket edememe bugı

Oyunda bir sürü bug var. Oyun orijinal ama fark etmiyor mesela asansörde iken zıplayınca adam havada kalıyor yada adamı takip ederken gidip arkadan ittirirsek bizim adam ona takılı kalıyor kendi kendine takip ediyor. En son durumda başıma gelen bug değil ama gıcık bir olay oldu, hiç bir silahta mermi yok yerlerde silah falan yok vede oyun saveli sürekli buradan başlıyor işkence gibi bir şey oldu.

işe yarar mı bilmiyorum fakat bende o bölümde iken typhoon adlı silah vardı ve cephane dolu gösteriyordu. [özel cephaneli silah olduğu için olabilir sanırım.]

Beryler orada trainer kullanıp mermiyi sınırsız yapın, sonra patlatın orayı ben öyle yaptım : ))

hocam aynı bugu yasayan arkadasların ıcınde dıyım tekrardan orada bolumu restart yapınca halloluyor ben oyle hallettım ve pekcok arkadasta aynı sekıl halletmıişler.

Bende olmadi kac kere rstrat ettim olmadi youtube da adamlar 2 roket salliyorlar oluyor ama bende olmuyor nedense cozumu yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ingilizce panelde "adaptive" diye geçiyor, türkçesi " uyarlamalı, uyan, uyumlu" o tarz bi seçenek varsa onu seçin, hiç olmuyorsa ingilizce kurun driver i

kapalı açık var dediklerin yok

Orijinalden alıntı: Modestus_Zero

quote:

Orijinalden alıntı: ShiRuKhaN

yav biriniz yardım edin Allah rızası için betadada oldu nefret ediyorum bundan . sadece 2 tane sunucu görünüyo adam gibi multi oynayamıyorum bende problem sanırım çözümünü anlatablirmi birisi

fıltre ayarlarını yanlıs yapmıssındır.ıyı bak.

Kardeş o kadar anlıyoruz oyundan filtrelemedim hiçbişeyi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.