Şimdi Ara

CRYSİS 2 3D için 3D ekran kartımı gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslıktada belırttıgım gıbı crysıs 2 nın 3 boyutlu olacagı soylenıyor ! Pekı bu oyunu 3D oynayabılmek ıcın 3D 1oyun yeterlımı ? 3D oyun + gozluk gereklı ? 3D oyun + gozluk + monütörmü gereklımı ? yoksa ekran kartı dahıl herseyın olmasımı lazım. Bunu net bı sekılde acıklarsanız cok sevınırım... (BENIM DUYDUGUM 3D OYUN + GOZLUKlE oynanabılıyormus...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Ama ben 3D falan istemiyorum dersen normal bir monitör ve ekran kartı alman yeterli. 3D oynamak zorunda değilsin.
    Traffic Racer - Ana Konu - Facebook
  • Forumumuzda 3d ile ilgili gayet açıklayıcı konular mevcut. Bu konulara 3d veya 3d oyun gibi anahtar sözlükler ile ulaşabilirsiniz.
    Fakat ufak bir bilgi, şu an piyasada olan bir çok oyunu 3d olarak özel bir monitör olmadan da renkli gözlükler ile oynayabilirsiniz. 3D oyunlarda isteğe bağlıdır. Filmlerde ve resimler de de isteğe bağlıdır tabiki fakat oyunlarda çeşit çok daha fazla.

GTX480 SLI 3de crysis warhead oyun ici 20-25fps veriyor

Orijinalden alıntı: cestvrai

crysis 2yi 3d oynamak icin muhtemelen 3 yil sonranin ekran kartlari gerekecek

GTX480 SLI 3de crysis warhead oyun ici 20-25fps veriyor

Aslında Crysis en iyi 3d optimizeli oyunlardan biri. Ben iz3d ile denedim hd4850 ile normal oynadığım ayarlarda (1680*1050 Yüksek AA yok) oynanabilir seviyede 3d oynayabildim. Tabiki grafikleri dibe vurunca olay değişiyor ayrıca Nvidia nın 3dVision teknolojisi fps konusunda biraz daha acımasız.
  • ben sadece 3D OYUN ve 3D gozluk yeterlı dıye bılıyordum. Eskılerde bı program vardı gazeteler 3D gozluk dagıtıyordu eskı tıp tuplu tv lerde 3d ızleyebılıyorduk. Sımdıde sadece gozluk yeterlı olmuyormu ?
    Daha Fazla Göster
  • vala 3d oyuncam diosan benim kurdum sistem örnek olabilir belki sana.
    3d nvidia gözlük +acer gd 245 3d monitör-zotac 465 gtx ekran kartı oynanabilir herlade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 1 Eylül 2010; 15:05:58 >

Orijinalden alıntı: X-FI

kullanan varmı 3D oyun merak ediyorum izlenimlerini ??? 3D film izledim beğendim ama oyunlarda aynı kaliteyi yarattımı aceba ?

oyunlarda sadece avatarı oynadım 3d nvidia gözlüğü takıp 3d bariz fark ediyor am agayet güzel ama biraz karanlık gözlere gelince her hangi bi bozuluk olmuyor ama ayar yapmalısınız yoksa başınız dönüyor 3d ayarlarında.
  • Crysis 2 3d oyunlar açısından bir milat olacak. Hayır Crytek'in yetkilisi değilim ya da cahil forum insanı edasıyla kendi subjektif görüşlerimi fanboy edasıyla sunmuyorum. Crysis 2 gerçekten de oyunlarda 3d olayını yeni bir noktaya taşıyacak.

Öncelikle bunun için özel bir teknoloji kullanacak, şu an ismi neydi hatırlamıyorum fakat oyun motoruna entegre edilmiş birşey. FPS'yi yarı yarıya düşürmeden (yani iki kere ayrı olarak çizmeden) 3d görüntü vermeye yarıyor. PS3'de 3d olarak oynanabilecek bu yüzden (X-BOX'ta nasıldı hatırlamıyorum).

Yani kısacası 100 HZ monitör olayı, FPS/2 gibi kavramlar Crysis için gerekli olmayacak muhtemelen. Nvidia'dan bağımsız bir 3d vision olayı geliştiriyor adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerroner -- 1 Eylül 2010; 17:33:09 >

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

dostum güle güle kullan bende bugün gtx 590 aldım eyefinity sistem kurucam.

gtx lerde eyefinity yok be onlar onun ismi başka
    ayrıca 6000 serisi alsaydın daha iyi olurdu çoklu ekranlarda onlar daha iyi performans açısından
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keichii

Ben su anda 3d oynuyorum arkadaslar , nvidia 3d vision destekli ekran kartı olan laptop ve aktif 3d gözlükle, gercekten inanılmaz olmuş,boyle keyifli birşey olamaz tavsiye ediyorumm

nasıl 3d yaptın ayarlarını anlatabilirsen sevinirim....
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.