Şimdi Ara

DirectX 11 mi DirectX 12 mi? (Yeni ekran kartı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 450 - 500 tl bütçeyle hemen "Asus VGA R7 265-DC2 2 GB 256Bit GDDR5 16X" alacaktım.
    Alacakken de uzun ömürlü olsun mantığıyla bunu seçmiştim ancak DirectX 11 mi DirectX 12 mi sorusu aklımı kurcaladı.

HD 4850 DX 10.1 kartım yalandan DX11 desteklese de battliefield 4 e kadar götürdü ancak farcry 4, watch dogs gibi oyunlar tabiki oynanmıyor.
    3-4 sene sonra DirectX11 aynı hale gelecek görüşündeyim.

Kısaca DirectX 12 için erken mi??? bütçeyi kasmalı mı ne almalı???

DirectX 11 mi DirectX 12 mi

• ydagli42 kullanıcısına yanıt
    corei7 920 2.66 ghz
    akasa ZEN kasa 520 watt PSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSteel -- 17 Aralık 2014; 21:01:37 >
  • birincisi dx12 kartlar henuz cikmadi ama bazi uyanik saticilar dx12 yaziyorlar bazi kartlara yani istesen de su anda alamazsin yok oyle bir kart.ikincisi dx11 kartlara dx12 destegi gelecek en azindan dx12 oyunu acacak sekilde gelecek ve 265'e de gelecek o yuzden bak sistemini sormuslar ben monitorun analog vga mavi uclu kablo mu diye de ekleyeyim yaz bakalim ona gore bir sey soyleyelim sunu al diye.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Samsung LED s22D300 monitör HDMI
    (ama yeni aldığım için şimdilik VGA, içinden HDMI kablo çıkmadı yarın bigün alıcam :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

psu sakat 12v kanalından 360watt veriyor.Ucu ucuna yeter diye tahmin ediyorum.

bilgi için tşkler sırf PSU yenileyebilirm sıkıntı yok

ancak merak ettiğim alıntı yaptığım kısım hakkında aydınlatabilir misiniz? nasıl hesapladığınızı ve bnm yazdığım karta göre mi tahmininiz??
    Öncelikle psu'nuzu buldum.12v kanalına baktım.Sonra işlemcinizi buldum 130w harcadığını buldum.Sonra seçmiş olduğunuz ekran kartının sitesinden 150W istediğini buldum.Toplam 280Watt çıktı.Bu kadar.

Orijinalden alıntı: RSteel

Samsung LED s22D300 monitör HDMI
    (ama yeni aldığım için şimdilik VGA, içinden HDMI kablo çıkmadı yarın bigün alıcam :) )

hdmi girisi varsa sorun yok.niye sordum cunku 265 vga monitorlerde titreme yapabiliyor ama hdmi ile sorun olmaz.bence al 265'i daha da bekleme sistemine daha otesi gereksiz olur dx12 kartlarin da belki bir farki olmayacak simdiki dx11'lere 12 destegi verdiklerinde o yuzden beklemenin mantigi yok al kullan.gtx750 ti de alabilirsin istersen onda vga monitor olayi yok ve daha az guc ceker guc kaynagindan suphe varsa ve ikisi ayni ayarda kartlar.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    tşkler ozaman psum yenilemeden de işimi görecektir kanaatindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSteel -- 17 Aralık 2014; 21:30:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

almışken ya 270 yada 270x alhttp://www.vatanbilgisayar.com/r9-270-turboduo-gddr5-oc-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-dual-x-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

mevcut olanda sapphire zaten memnunumda ama bu işinde sonu yok ki yukarı doğru gidiyor benimde gönlüm
    tabi paraya kıyamıyorum sonuçta kapitalizmin oyunları bunlar

• msi gtx 750 ti al ömrü uzun o kartın
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.