Şimdi Ara

Cruze'larda 100.000 i geçen araba sayısının azĺığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralalar 35.000 liraya kadar araba bakıyoruz. Bu sıralar da Cruze bakmaya başladık. Görünüm açısından aracı beğendim ancak forumlarda performansı yönünden kötü oldugunu savunan pek çok yazı okumam beni biraz soğuttu. Ayrıca malum ilan sitesinde de 100.000 km yi aşmış araç sayisı olduķca az. Bunun genel olarak Cruze'larla mı bir ilgisi var? Aracla ilgili yorumlarınız nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok yakıyor ondandır.
  • Sürmeye kıyamıyorlardır
  • Forumda cok esprisi gectiydi cruze la ilgili, cruze alan benzin istasyonuda alsın diye. Belki onla ilgilidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filo arabasi olmadigindandir
    Lpg ile ekonomik olabilir
    Performansini düşünme Nascar a katilmayacaksan ya sonucta

• pek fazla şirket aracı olarak kullanılanı yok, ortalama olarak 3-5 yaş aralığındalar. Bu sebeplede 100 bin i pek geçmemiş olmaları normal. Ama yinede dikkatli olmak lazım km düşürme olaylarına karşı
  • Benimki 100900 km

Bes bucuk yasinda... omru uzun olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok alınmadıki çok satılsın bu araçlar normaldir fazla kullanılmamış olmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykr

Benimki 100900 km

Genel olarak aractan memnun musunuz? Sıkıntılı yönleri var mı?

• LPG'DE sorun oluyor diyorlardı iyice araştirmak lazım
  • Sirket araci degil. O yuzden binicisi aliyor. Yilda az km sehir ici disi karisik yapan icin normal km ler ve normal yakit tuketimleri sunar. Cok sehir ici ve cok km yapiyorsaniz bence uzak durun.sehir ici dedigim dur kalkli trafik

• Daha ne istiyorsunuz? Zaten o fiyata o donanımda ve kalitede araba alamıyorsunuz birde km düşük bakmayın burun kıvıranlara düşük alıyorsun biner düşük fiyatada satarsın en azından düşük fiyata adam gibi arabaya binersin
  • 5 yıl da 2 adet AT sıfır aldım kullandım, donanımlı ve keyifli araçtır.

Başkalarının aracı çok mu yakar! beni pek bağlamaz. Antalya, sürekli şehiriçi, 27-28 ortalama hız, 9-9.5lt arası...

Zaten bu aracı üreten adamlar
    NB MT 8.8lt AT 10.5lt
    HB MT 8.9lt AT 10.3lt

demiş...

Her şeyi burada,http://forum.donanimhaber.com/forumid_646/tt.htm
    30-40.000TL aralığında para verecek olan arkadaşlar, birazcık sebat edip okusun lütfen.

*Aman ne olur bu aralar bana aracı sormayın, pm kutum şişmiş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesReverdi

quote:

Orijinalden alıntı: uykr

Benimki 100900 km

Genel olarak aractan memnun musunuz? Sıkıntılı yönleri var mı?

Var tabi... sizi cruze bolumune yonlendirebilirim yogun bilgi icin.

Civic fiyatina cruze almis olsam pisman olabilirdim. Ben bu araci fiesta, punto vb... fiyatina aldim. O yuzden hic pisman olmadim.

• Cok yakma konusu icin:

Lpg ile 19-21 krs yakiyor bu ara.

• Benim cruze nin fiyatina boralar, 2005 corollalar satiliyor ben hayret ediyorum.

• Bu fiyata kaliteli, güvenli, benzinli ve otomatik olup az yakan araba gösterin bana
  • İlk seri benzini çok yakan ve gitmeyen performansı çok vasat seriydi.

Sonra şikayetler artınca,benzinli motoru güçlendirdiler yine çok yakan ama giden bir araç oldu genel olarak aktarmasıda çok başarılı değildi.Araç tasarım olarak yeni teknolojik olarak eski opellerin altyapısını kullanıyordu.Malzeme kalitesi falanda çok tartışıldı bence bu konuda iyiydi ama "Daewoo bu aslında abi" imajından sıyrılamadı ikinci eli çok başarılı olmadı.

Dizel motoru dede'den kalma, vergi dilimine takılan bir motordu vede son dönemleri haricinde satmadı pek

Lpg ile 60-70'binli km'lerden sonra forumlarda sıkça yazılan sorunlar çıkarttıkçada yakıtı daha fazla dert oldu (ki bunda lpg kitlerinin uygun seçilmemeside çok büyük etken özellikle yağlı olmayan tipleri kullananlarda sorun var)

Piyasadan çekilmesiylede tamamen ikinci elinide öldürdü.Herkes daha fazla değer kaybetmeden satma derdine düştü

• Ikinci el piyasasında en temiz araç hangisidir deseler kuşkusuz bunlardan biride cruze ve aveo olur. Dış tasarım ve iç tasarım için oldukça tatmin edici. Cruze da sanırım LPG uyuşmazlığı vardı tam emin değilim. Bu yüzden LPGsiz kullanımda cebinizi biraz üzebilir. Ben performans beklemiyorum az yaksın yeterki derseniz aveo tercih edebilirsiniz. Piyasada ucuza temiz çok fazla cruze varken temiz HB cruze bulmakta bir o kadar zor. Babamın sedan sevmemesinden ötürü HB araç bakıyoruz aylardır, cruze bir ara listemizdeydi ama baktıkki HB temiz bulamayacağız eledik.
    Chevroletin piyasadan çekilmesiyle, cruze sahipleri araçlarını bu 2. Elin tavan fiyatlarının altlarında satmaya çalışıyorlar. Gerçi olması gereken fiyat aslında bu ama karman çorman yapılan bu piyasada insanlara ucuz geliyor işte. Chevroletin Türkiye den çekilmiş olması, cruze parçalarının bulunmadığı, servis desteğinin olmadığı, başı boş ortada kalmış bir araç anlamına gelmiyor. Türk insanının düz mantığı ile Cruzeler bu fiyata satılmakta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 40 bine araç alacak olsam 2.0d cruze dan başka araç bakmam bile.birde chiplettiririm 200kküsür hp tadını çıkarırım,piste bile girersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.