Şimdi Ara

creative inspire t3030 2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 2.1 sistem nasıl sizce arkadaşlar , kullanan varmı??..aslında x540 alma imkanımda var ama odada hoparlörleri sağa sola dağıtacak yer yok pek , şimdi yere koycam biri basacak üstüne vs vs sebeplerle 2.1 le yetinsemmi diyorum..yoksa oda düzenini biraz değiştirip x540 mı almalıyım..apartman olduğu için sesi çok açamayacam sonuçta..creative sb audigy value 7.1 ses kartıyla birlikte kullanacam.. ses kalitesinde çok fark olurmu?? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..

• eğer en çok müzik dinleyeceksen 2+1 almak daha mantıklı olur. creative trigue, logitech x serisi ve altec lansing 2+1 modellerine bakabilirsin. örneğin;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850109
  • 2.1 t3030 un müzik performansı x540 dan daha mı iyi olur yani ? ben x540 ın daha üstün olacağını tahmin ediyodum..belirttiğim gibi sadece yer sorunum olduğu için ve apartmanda oturduğum için iyi bir 2.1 mi alsam diye düşünüyorum..aslında yer sorununuda görmezden gelip x540 alasım var ama kararsız kaldım..sizlerin yorumları benim için son derece belirleyici olacaktır..
  • x 540 a doğru kayıyorum yarın alacam teknosadan..son bir sözü olan varmı ???
  • Filmlerdeki performans için x540 daha mantıklı.Sonra 2.1 alıp pişman olmak ta var ucunda
  • valla bende sizin gibi düşünmeye başladım..pişman olmamak lasımm sonradan..
  • 2.1 de müzik daha iyi falan olmaz, 2.1 le 5.1 in tek farkı hoparlör sayısıdır. Müzik için belli bir hacimde kolonlar ve stereo anfi gerekir sadece hoparlör sayısıyla alakalı bir olay değildir.

Film vs için 5.1 alman mantıklı olur, ama müzik dinleyeceğim diyorson bu fiyatlarda bir stereo alamazsın maalesef, en azından belli bir parayı gözden çıkartıp mini hifi vs alman gerekir. 300-400 ytl gibi fiyatlarla ufak bir müzik seti alabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 4 Mart 2008; 0:16:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman madem filmlerde oyunlarda x 540 , müzik işi de biraz daha fazlasını istiyo söylediklerinize göre..x 540 almak lasımm aslında..sabah kalkınca foruma bi daha göz atarım..yarın karar verip alacam..birde son olarak madem 5.1 e dooru yol alıyoss creative t6060 la x 540 ı kıyaslarsak nasıl bir sonuç elde ederiz..creative deki tweterlar iyi olur gibime geliyoo..x 540 biraz daha bas ağırlıklı gibin sanki..çok soru sordum ama şu garibana bi yardımm..
  • yokmu son görüşler yarına kaldı benim satınalma işi ..yardım lütfeenn creative t6060 - logitech x540 hangisi ?? yada creative t3030 2.1 çok eksiklik çektirirmi bu iki 5.1 e göre ?? creative sb audigy value 7.1 ses kartıyla kullanacam!!
  • Aslında 6060 ta iyidir.Ben logitech kullanmadım.Bende Ispire T7700 var 7+1.Şahsen çok memnunum.Bass lar dolgun ama sanki tizler eksik gibi.Gerçi müzik dinlerken de sinema izlerken de playerlardaki eklentilerle bu sorunlar aşılıyor.O yüzden problem yok.
  • bugün itibari ile x540 ve sb audigy value ses kartını almış bulunmaktayım...

@BrooklynZU yardımların için sana çok teşekkür ediyorum..bi an için 2.1 almaya niyetlenmiştim ama senin pişman olma lafını dikkate alarak x 540 aldım..birazdan kuracam sistemi bakalım nasıl olacak
  • Rica ederim.
    Ses kartı da sistem de güzel.Hayırlı uğurlu olsun.Emin ol iyi bir seçim yaptın.Artık 5.1 filmleri iyi bir performansla izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 5 Mart 2008; 20:59:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNNİ

bugün itibari ile x540 ve sb audigy value ses kartını almış bulunmaktayım...

@BrooklynZU yardımların için sana çok teşekkür ediyorum..bi an için 2.1 almaya niyetlenmiştim ama senin pişman olma lafını dikkate alarak x 540 aldım..birazdan kuracam sistemi bakalım nasıl olacak

Hayırlı Olsun kardeşim güle güle kullan
  • hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar..şuan dinliyorum dandik bi 2.0 dan sonra acaip iyi geliyo..evdekiler ses geliyo apartmandan falan söylenmeye başladı
  • Beğenmene sevindim. Subwoofer ı kuytu bir yere koyarsan daha sağlam bass sesi alırsın.
  • şimdilik öylesine dizdim hoparlör ve subeooferı..yawaştan kulağıma hoş gelen ayarları bulurum..bi sorum olacak yalnız.. normal olarak sesi açınca ön hoparlör ve subdan ses geliyor..ses kartı ayarlarından cmss 3d yi etkin hale getiriyom hepsinden ses geliyo ancak bilgisayarı yeniden başlattım seçtiğim cmss 3d tekrar pasif olmuşş..her seferinde seçecemmi cmss 3d yi..kaydet yok heralde çok fazlada incelemedim gerçi ama ayarları..
  • Normalde eski haline dönmemesi lazım.Bende Live 24-bit var onda da aynı ayar var ama ben CMSS yi açıp bıraktım hep te öyle kalıyor.Zaten CMSS kapalı iken sadece 2 hoparlörden ses geliyor.
    Bu arada o kartta var mı bilmiyorum ama denetim masasında Device Control kısmı var.Oraya girip 48 olarak ayarlanmış yeri 96khz yaparsan daha net ses alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Normalde eski haline dönmemesi lazım.Bende Live 24-bit var onda da aynı ayar var ama ben CMSS yi açıp bıraktım hep te öyle kalıyor.Zaten CMSS kapalı iken sadece 2 hoparlörden ses geliyor.
    Bu arada o kartta var mı bilmiyorum ama denetim masasında Device Control kısmı var.Oraya girip 48 olarak ayarlanmış yeri 96khz yaparsan daha net ses alırsın.

Sağol bu benimde işime yaradı bende onu kurcalamıyordum teşekkürler
  • Rica ederim
  • hayırlı olsun arkadasım bu x540 cok oluyor ama..biri durdursun artık gerci gerek kalmadı stoklar tukenmiş durumda logitech bu foruma cok borclu ozellikle de x540 için..microlab creative sistem alcakların coğu x540 alıyor..logitechle masa ya oturmak gerek..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.