Şimdi Ara

Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
4
Favori
85.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ep 630 u iyice dinleyince ki burn in yapmadım kulaklığın aslen dehşet ses verdiğini fark ettim bir süre müzik dinleyip kulaklığı çıkarınca insanları rahat duyamadığımı fark ettimancak izolasyon konusuna gelince en büyük kulak pedlerini kullanmama rağmen dışarı ses sızdırıyormuşki dün dolmuşta uyardılar beni bandrige imde hiç böyle bir uyarı almamıştım oysaki
  • Ben de " yeterki insanları rahatsız etmeyeyim " fikrinde olduğum için alacağım... Yalnız senin dediğin gibi ise almam .En son sesten 1 kademe aşağıya düşürsem dinlediğim müzikten haz alamıyorum ... İstediğim en son seste müzik dinlemek ve insanları rahatsız etmemek ...
  • anlamıyorum nası bu kulaklığa çok manyak süper diyebiliyorsunuz?
    hayatımda kullandığım en iğrenç kulaklıklardan biri EP630!!! öven arkadaşlarım müzik zevkiniz düğün hoparlöründen bas ses duymak mı? tamam manyak bası var ama kulağın içine ediyo ya! 1 saat dinledim beynim zonkladı.tizler berbat ve çok robotik gerçekçi değil.birçok farklı kaynakta denedim pc, creative muvo vidz, bizim sert ama temiz sesli yu-ma-tu müzik seti, aşırı yumuşak sesli derin baslı ama sert ses eksiği olan beko tv.hiç birinde tatmin edici sonuç alamadım.alana kadar da o kadar yorum okumuştum.aldığım gün iade ettim.
    lütfen yorumlarınızda dinleme zevkinizi de yazın biraz.deyin ki ben bas manyağıyım müziği subwoofer dan dinlerim gerisi önemli değil deyin.benim gibi rahat yormayan derin ve yumuşak baslı, her ensturmanı ayrı ayrı gerçekci bir şekilde duymak isteyen, "s"lerde patlamadan nefret eden bi insan için kesinlikle tavsiye etmiyorum.tek kelimeyle berbat.herkeste bi philips düşmanlığı var burda sanki şuan kulağımda philips virtual surround kulaklık var, belki basları ep630 kadar manyak değil ama ses tokatlamıyor kulağınızı, "s" lerde patlama yapmıyor tizleri çok daha gerçekci ver ensturman ayrımı çok daha iyi
    ep630 a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus347 -- 9 Mart 2007; 13:52:34 >

• Arkadaslar bugun sabah kulaklığı aldım kdv dahil 43 ytl
    ama aslında cebimden hiç para çıkmadı çünkü kredi kartımın hediye ettiği para puanlarla aldım

neyse kulaklık hakkında ki görüşlerim

evet bas kuvvetlı ama belli bir seviyeden sonra bas lar insanın kulağını mahvediyor ki baslar o kadar çok çıkıyor ki başka hiç bir şey duyulmuyor neredeyse, rahat ve anlaşılır bir müzik dinlemek için sesi biraz kısmam gerekiyor ama bu seviyede çıkan ses de öyle abartılacak kadar ahım şahım değil, mp3 playerin yanında aldığım 15ytl lik philps kulaklıklada aynı kaliteyi veriyor, beni çok sinir eden bir durum ise bu kulaklık taktığım zaman ekolayzır ayarları ıle ne kadar oynasamda pek bir değişme olmuyor yani baslar diğer seslerin önüne baya bi geçiyor

tek iyi tarafı kulak içi olduğu için bazı parçalarda kulaklığı elimle bastırmam gerekmiyor ama diğer modellerde bunu yapmazsam pek br şey anlamıyordum

sonuç olarak benim değerlendirmem bu fiyata bu kulaklık alınmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

Arkadaslar bugun sabah kulaklığı aldım kdv dahil 43 ytl
    ama aslında cebimden hiç para çıkmadı çünkü kredi kartımın hediye ettiği para puanlarla aldım

neyse kulaklık hakkında ki görüşlerim

evet bas kuvvetlı ama belli bir seviyeden sonra bas lar insanın kulağını mahvediyor ki baslar o kadar çok çıkıyor ki başka hiç bir şey duyulmuyor neredeyse, rahat ve anlaşılır bir müzik dinlemek için sesi biraz kısmam gerekiyor ama bu seviyede çıkan ses de öyle abartılacak kadar ahım şahım değil, mp3 playerin yanında aldığım 15ytl lik philps kulaklıklada aynı kaliteyi veriyor, beni çok sinir eden bir durum ise bu kulaklık taktığım zaman ekolayzır ayarları ıle ne kadar oynasamda pek bir değişme olmuyor yani baslar diğer seslerin önüne baya bi geçiyor

tek iyi tarafı kulak içi olduğu için bazı parçalarda kulaklığı elimle bastırmam gerekmiyor ama diğer modellerde bunu yapmazsam pek br şey anlamıyordum

sonuç olarak benim değerlendirmem bu fiyata bu kulaklık alınmaz

kesinlikle katılıyorum.buna çok manyak, güzel bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık diyenlerin kulaklarından ve ses anlayışlarından şüphe ediyorum.benim philips i 35 ytl ye almıştım çok daha temiz bi sesi var.ki bu garanti kapsamında değiştirilmiş olan virtual surround modeli; bundan önce sahip olduğum cristal clear ın tiz ve midlerdeki temiz, gerçekçi ve hakikaten kristal gibi sesinin yanında hayatta ep630 yaklaşamaz.nedir bu abartı bu forumda anlamadım ben yere göğe sığmıyo ep630.tekrar demeden yapamıycam ep630 a

• Sizdeki bu düşmalığıda ben anlayabilmiş değilim,
    birkere Eqo.da ayar yaptığımı anlamıyorum demişsiniz,mp3 playerimdaki her farklı Eqoda farklı tatlar alıyorum mesela ben(herzaman söyledim çok iyi bir müzik kulağım yok).
    Hazır Eqolardan Popta vokalleri çok net,Rockta dengeli sesler alabiliyorum.Ayrıca kulakiçi olması ve fiyatına göre iyi izolasyon yapmasıda süper.
    Kablo kalitesini de kötüleyenler var ama gayet zorlayıcı kullanımımdan bile etkilenmedi(1 ayı geçkin kullanıyorum)
    Arkadaşımdaki she8500le karşılaştırdım ve ses kalitesi+derinlik olsun çok çok kaliteli.

Fiyatına göre çok iyi bir ürün ve kulakiçi olması diğer kulaklıklardan sıyrılmasını sağlıyor bence özellikle kulaklıklar kulağınıza tam oturmuyorsa alınacak en iyi alternatif,burada abartma yok diğer kulaklıklardan iyi olmasa(pahalıları söylemiyorum kendi sınıfı içinde) ne bu kadar tutulur ne de önerilirdi

Ayrıca daha iyi bir yer bulamadım buradan başka;
    Hiç kullanılmamış büyük boy ağızlarımı yine hiç kullanılmamış küçük veya orta boy ağızlarla değiştirmek istiyorum,Ankaradan olsun yalnız,PMle ulaşın

• Fiyat/performans olarak ep-630 en iyi kulaklıktır siz suçu kendi mp3 playerlarınızda arayın çekmeden önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Sizdeki bu düşmalığıda ben anlayabilmiş değilim,
    birkere Eqo.da ayar yaptığımı anlamıyorum demişsiniz,mp3 playerimdaki her farklı Eqoda farklı tatlar alıyorum mesela ben(herzaman söyledim çok iyi bir müzik kulağım yok).
    Hazır Eqolardan Popta vokalleri çok net,Rockta dengeli sesler alabiliyorum.Ayrıca kulakiçi olması ve fiyatına göre iyi izolasyon yapmasıda süper.
    Kablo kalitesini de kötüleyenler var ama gayet zorlayıcı kullanımımdan bile etkilenmedi(1 ayı geçkin kullanıyorum)
    Arkadaşımdaki she8500le karşılaştırdım ve ses kalitesi+derinlik olsun çok çok kaliteli.

Fiyatına göre çok iyi bir ürün ve kulakiçi olması diğer kulaklıklardan sıyrılmasını sağlıyor bence özellikle kulaklıklar kulağınıza tam oturmuyorsa alınacak en iyi alternatif,burada abartma yok diğer kulaklıklardan iyi olmasa(pahalıları söylemiyorum kendi sınıfı içinde) ne bu kadar tutulur ne de önerilirdi

Ayrıca daha iyi bir yer bulamadım buradan başka;
    Hiç kullanılmamış büyük boy ağızlarımı yine hiç kullanılmamış küçük veya orta boy ağızlarla değiştirmek istiyorum,Ankaradan olsun yalnız,PMle ulaşın

düşmanlık değil, farklı bi firmada çalışıp da creative e cephe almış değilim.gerçekler bunlar.iyi yanlarını da yazmıştım ama bence kesinlikle alınacak bir kulaklık değil.benim karşı olduğum nokta; ben o kadar bu foruma şöyle yumuşak kulağımı yormayacak derin baslı bir kulaklık istediğimi defalarca yazdım,sesin yumuşak ve kulağı yormayacak olmasını defalarca belirttim ama bi allahın kulu da çıkıp demedi ki ep630 senin kulağını tokat manyağı yapar diye.kime sorduysam varsa yoksa ep630 herkes süper alet manyak alet.arada birileri yazdı benim şu an yazdığım gibi ama yorumların %90 ı olumlu olunca gidip alıyo insan.
    dediğim gibi sadece eleştiri düşmanlık değil.bence başka kullanıcıların başının yanmaması için benimki gibi olumsuz yazıların %10 dan çıkıp %90 la yer değiştirmesi gerekiyor.arkadaşlar cidden daha iyi kulaklıklar var hem de daha ucuza kıllık gıcıklık olsun diye yazıyo değiliz bunları

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Fiyat/performans olarak ep-630 en iyi kulaklıktır siz suçu kendi mp3 playerlarınızda arayın çekmeden önce

mp3 çalarım muvo vidz.sadece onda değil direkt pc de de, müzik setinde de, tv de de philipsle karşılaştırmalı olarak denendi.sidik yarıştırmıyoruz burda kötülüğüne mi söylüyoruz arkadaşım? bizi tatmin etmekten çok öte bu kulaklık.sadece subwoofer sesi sevmeyenler de var forumda sana mutluluklar.benim msjım onların yararına

• Senin sıkıntını anladım aslında bu aralar diyemeyeceğim genelde forumun sorunu bu!
    Mesela notebook bölümünde öneri isteyen herkese Acer 5101 öneriliyor.
    Millet elindeki aleti öneriyor diğerlerini hiç düşünmüyor,bende var memnunum sende al gibi.

Yani isteğe göre değil,herkes yanlı eleştiri yapıyor.

Ancak sana kötü geldi diye sende Creative'e BAN çekmişsin bu durumda o yanlı eleştiri yapanlardan da bir farkın kalmıyor
    ben de bu yüzden bu cevabı yazdım.
    Kendi açımızdan değilde kişiye özgü öneri yapabilsek o zaman bir forum olur işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Senin sıkıntını anladım aslında bu aralar diyemeyeceğim genelde forumun sorunu bu!
    Mesela notebook bölümünde öneri isteyen herkese Acer 5101 öneriliyor.
    Millet elindeki aleti öneriyor diğerlerini hiç düşünmüyor,bende var memnunum sende al gibi.

Yani isteğe göre değil,herkes yanlı eleştiri yapıyor.

Ancak sana kötü geldi diye sende Creative'e BAN çekmişsin bu durumda o yanlı eleştiri yapanlardan da bir farkın kalmıyor
    ben de bu yüzden bu cevabı yazdım.
    Kendi açımızdan değilde kişiye özgü öneri yapabilsek o zaman bir forum olur işte

anlamana sevindim arkadaşım ama ben öyle löp diye çekmedim ki creative e ban ı.neden sevmediğimi, kimlerin seveceğini, benim ne tip ses sevdiğimi,hatta ep630 un olumlu yanlarını önceden diğer msjlarımda dile getirdim.hani ben beğenmedim almayın düşman olun siz de durumu değil.eleştirdim ve memnuniyetsizliğimi ifade ettim.
    bence foruma ilk gelenler için hiç iyi bir bilgi kaynağı değil burası.aslında sayfa tasarımına dair bi fikrim var ama burası konuşulcak yer değil neyse.
    saygılar

• Arkadaşlar Sennhesier px 100 kullanıyorum. Kulaklık içi bir kulaklık degil. Çok memnunum ama dışardayken çok ses veren ve alan bir kulaklık. Sizce bir de ep-630 alsam nasıl olur? Kulaklık için oldugu için rahatsiz eder mi? Sennhesier dan sonra beni tatmin edebilir mi? Yanıtlar için teşekkürler.
  • valla kardeş kullanmadım ama bende alıcam diye baya bi araştırdım bassları çok iyi veriyomuş vede senheiserın cx300 modeliyle nerdeyse aynıymıs öle diyim yani tatmin eder kısacesı
  • kulakligi kotulemiyoruz burda ben kendimce begenmedigim tarflari soyledim ve diger arkadaslarda ayni seyleri soylemis,

ekolayzir ayarlarim gerceken cok iyidir sandisk e serisi kullaniyorum ve iki ekolayzir arasinda cok farkli ses veriyor tabi baska kulakliklarla ama 630 taktigim zaman ekolayzirdaki o degisikligi anlamiyorum bile baslar o kadar kuvvetli cikiyor ki

hadi diyelim benim mp3 player sorunlu bilgisayarim ve diger arkadaslarin cihazlarida mi sorunlu

eger bas ve tekno muzik delisi degilseniz bu kulkalik yanlis tercih olur

ben bi bakima sansli sayilirim cebimden para cikmadi gibi birsey hediye puanlarla aldim ama alipda begenmeyen diger arkadaslar icin kotu bir durum

kablosu icin sunu soyleyeyim kablosu ince falan degil benim cihazin uzerinde gelen kulakligin kablosu daha ince kablo saglamligi konusunda bilgim yok sonucta kabloyla yuk tasimiyoruz degil mi
  • arkadaslar madem öyle bana güzel bi kulaklık tavsiye edin müzik zevkini tatmak istediğim basımı agrıtmayacak slow müzik dinlerken bile ondan ayrı bir zevk alabileceğim bir kulaklık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

arkadaslar madem öyle bana güzel bi kulaklık tavsiye edin müzik zevkini tatmak istediğim basımı agrıtmayacak slow müzik dinlerken bile ondan ayrı bir zevk alabileceğim bir kulaklık

fiyat aralığı verirsen daha çok yardımcı olabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rstm

quote:

arkadaslar madem öyle bana güzel bi kulaklık tavsiye edin müzik zevkini tatmak istediğim basımı agrıtmayacak slow müzik dinlerken bile ondan ayrı bir zevk alabileceğim bir kulaklık

50 ytl ye kadar dostum
  • Bne de kişisel görüşlerimi ileteyim sizlere öncelikle ekolayzır olayında creative in hakkını vermek lazım kesinlikle ekolayzır ayarları arasındaki farkı gösteren bir kulaklık ister yüksek seste ister orta kademede basları tatminkar ancak tizlerdeki zayıflık bariz fakat çok dikkatli ve takıntılı değilseniz sorun edecek kadar büyük bir zayıflık değil kablosu ise makul uzunlukta ve makul sağlamlıkta bence izolasyon olayı ise beklediğim kadar iyi değil bazı sennheiser kullanıcıların söylediği kulakılğı kulağıma taktım dışarıdan hiç ses almadım olayı ne yazıkki yok sesi köklersem gerçekten hiç bir şey duyamıyorum hatta kulaklığı çıkardıktan sonra da duyamıyorumAncak orta kademede dışarıdaki sesleri duyuyorum ki bundan daha önemlisi Creative in sesleri dışarıya sızdırması ki en önemli handikapımız bu çünkü böyle bir durumda insan sesi sonuna kadar açmadan önce ters tepkileri düşünüp sesi sonuna kadar açmakta tereddüt ediyor.Sonuç olarak Creative fiyatına göre iyi bir performans veriyor diyebilirim ancak bandridge bhp 159 25 ytl yken creative 45 ytl ve ikisini şu an alacak olursam bandridge alırdım bandridge in daha az sesi ve daha kullanışsız kulak pedlerine rağmen aradaki 20ytl fark bu eksikleri görmezden gelmek için yeterli bir sebep benim kanımca ha derseniz pişmanmısın creative aldığına kesinlikle değilim içim rahat ve kulaklık arızasında karşımda güvenilir bir distribütör bulabilmeninde güvenini yaşamaktayım.Saygılarımla

• karde
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rstm

quote:

50 ytl ye kadar dostum

kardeş benimde kulaklığa ihtiyacım var ben ep 630 alıcam bi kulaklık boşuna bu kadar methedilmez demekki kulaklığın var bi marifeti tabi ben birazda bass manyağıyım ondan bu kulaklık ilgimi çekiyo sonuçta creative aldıktan sonra pişman olmazsın bence

• bende EP630 alacaktım ama bası severim ama o kadar cok manyagı değilim yorumlarda da EP630 un tokat manyagı yaptıgnı söylüyorlar arkadaslar galiba CX300 alacagım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.