sony s515 e 2 gün önce aldığım ep630 ile ilgili görüşlerim şöyle...
daha önce kullandığım w810 un kulaklıklarına göre daha az ses yalıtımı var. öncelikle benim için önemli olan bu. çünkü yanımda oturanın benimle beraber rammstein dinlemesini istemem. yada ceza yada sezen aksu.. Dışarıya ses vermesinin sebebi kulaklığın metal kısmı ile plastik kısmı arasındaki 2-3 mikronluk boşluktur. w810 un kulaklıklarında böyle bir boşluk yok, o yüzden de dışarıya nerdeyse ses vermiyor. ayrıca 810 un kulaklıklarındaki silikon yerine köpük benzeri, daha kalın bir madde kullanmışlar. Neyse ki 810 un uçları buna uyuyor.. Ses kalitesine gelince baslar güzel, tizleri ekodan ayarlarsanız patlatmazsınız. bu kulaklıkta perdelenen sadece midler onlarıda ekodan ayarlamak mümkün. ben yaptım gayet iyi ama candy shop çalıyor diyede bas ayarıyla oynamamak lazım yani neyse o. Bide kablo Y yarine asimetrik olsaymış bence daha iyi olurmuş.Malzeme kalitesi güzel. Kulaklık cx300 ile kıyaslanmamalı çünkü baya fiyat farkı var.. ama ses kalitesinde o farkı yaratacak bişey olduğunu düşünmüyorum.
Buradaki bazı kişiler, diğerlerinden 40-50 ytl daha fazla vererek aldıkları kulaklıklarını BENTLEY haline getiriyorlar. Eksilerine ve artılarına rağmen ben kulaklığımdan memnunum, bu fiyata tavsiye ederim. dahada fazlasını vererek iyisini almak istiyorsanız en az 100-150 ytl fazlasını verin ancak ozaman farkın tadına varırsınız..
Arkadaşlar ben bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama çoğu arkadaş equalizer üzerinde durmuş. iPod Shuffle'da kullanacağım ve bildiğiniz üzere equalizer yok. Sadece Rap dinliyorum. İyi bir performans alabilir miyim?
gittigidiyordan alan var mı?
gittigidiyorda bolca sahte ep630 var. alacaksan dikkatli ol.
şu anda sadece bir kişi satıyor. Bu satıcıdan alan oldu mu hiç?
faruk hocam buyur; ama önce biraz araştırma lütfen
Arkadaşlar ben Vatan'dan alıcam da soruma bir cevap verebilecek yok mu?
bence gittigidiyorla falan hiç uğraşmayın ben hepsiburda.comdan sipariş verdim 38 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: gomez2007
bence gittigidiyorla falan hiç uğraşmayın ben hepsiburda.comdan sipariş verdim 38 ytl
bencede en azından sahtemiydi orjinalmiydi diye kafanız karışmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
quote:
burn-in olayını yaptın mı? Kulaklığın sesi nasıl şu anda biraz daha iyi geliyor mu?
Ben 4levent gold dan aldım, stoktada baya var. 40ytl. Orjinal mi diye kısa süreli bir incelemede bulundum,orjinal. Kulaklığı bir haftadır geceleri bilgisayara bağlı şekilde burn'lemek için birakıyorum. hissedilir bir değişme olmadı. Ama w810 un kulaklığını 1.5 seneye yakındır kullanıyordum, sesinin kalitesi ilk günkü gibi değildi. Yani burn olayı doğrudur ama kullanan kısa zamanda pek farkına varamaz diye düşünüyorum..
GGden farklı kutularda yada poşetlerde satılıyor yalnız ben burda birinde trde bilinen büyük bir mağazadan aynı kutuyla aldığını sölediğini hatırlıyorum,ep 630 yazıp google arattım(resimlerde) kutusunun resmini buldum ve orjinal kutusu ile ggdekilerin farklı olduğunu gördüm.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
quote:
burn-in olayını yaptın mı? Kulaklığın sesi nasıl şu anda biraz daha iyi geliyor mu?
burn in yapmadım ama kulaklığa gittikçe alışıyorum.pcdeki kulaklıkla arasındaki dağlar kadar farkı zamanla anlayabiliyorum.
sana tavsiyem ilk düşüncelerin hayal kırıklığı şeklinde oalbilir ama giderek alışıyorsun.yani ben daha şöyle çok güzel bi makinede denemedim kulaklığımı.şuan için pspde kullanıyorum.
iki gündür kullanıyorum eski sony ericsson k750i nin kulaklığından bir farkı yok gibi. Ama sesleri verme başarısı güzel, tizleride bozmuyor
quote:
iki gündür kullanıyorum eski sony ericsson k750i nin kulaklığından bir farkı yok gibi. Ama sesleri verme başarısı güzel, tizleride bozmuyor
tam bilmiyorum hiçde kullanmadım ama o telefonların kulaklıkları çok fazla övülüyor.yanlışmı biliyorum yoksa.
araştırdım benim telefonun kulaklığıda 30ytl civarındaymış. ama kulağıma oturmuyordu çok büyük. sesleri hemen hemen aynı sanki
arkadaşlar, mayısta aldım. sol kulaktan ses gelmediği için servisine verdim.1e 1 değişim olacak ama tam 5 haftadır serviste. ne zaman arasam ha bugün ha yarın. en son 1 hafta önce aradım sert çıktım ama hala ses seda yok. müzik zevkim kaçtı uykularıma girmeye başladı. napmalıyım, hukuksal hakkım nedir, bunun için nereye başvurmalıyım.
30 iş gunu olmamıssa bişey yapamazsın...sure dolunca git yenisini iste..