Şimdi Ara

Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
4
Favori
85.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kulaklık o kadar kulağın içine giriyorki kulak zarına değecek sanıyorum :) birde dinlerken sanki kulağına bişey tıkamış gibi oluyor ve kafamın içindeki herşeyi duyuyorum. ses kesinilince kalp atışını bile duyuyorum. sanki insan kendini sağır gibi hissediyor. bide sol kulağımda ağrı yaptı fazla yüksek sesle dinlememe rağmen.
  • [Deleted by Admins]
  • playerim ipod 30gb. rock metal dinliyorum. bana bu kulaklık için güzel bir eq ayarı söylermisiniz
    bir de plug in denen olay nedir
  • yaa ben bişeyi fark ettim ürünle beraber garanti belgesi gelmemiş. gerçi fatura garanti yerine geçiyor ama garanti belgesi olmayınca teknik servislerin adreslerini nerden bulacam ki ben?
  • arkadaslar benimde bugun elime gecti ep 630, ben orta seviye bi muzik dinleyicisiyim ve su anda cok memnunum kulakligimdan, gercekten ses kalitesi bana gore mukemmel hic bir eksik yok... Yalniz silikonlari iyi secin derim, mesela buyuk silikonu taktigimda tizler daha kotu cıkıyor baslar oturmuyor, ama orta boyda bunlari yasamiyorum. Alanlarin hepsine hayirli olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gomez2007

yaa ben bişeyi fark ettim ürünle beraber garanti belgesi gelmemiş. gerçi fatura garanti yerine geçiyor ama garanti belgesi olmayınca teknik servislerin adreslerini nerden bulacam ki ben?

bende de garanti belgesi yok.sen yazınca aklıma geldi valla.
  • ARKADASLAR EP-635 Mİ YOKSA PİONEERİN HER HANGİ BİR MODELİNİ ÖNERİRİSİNİZ?

BENİM İSTEDİĞİM ÖZELLİLİK BOL BAS VERSİN ZATEN İPOD NANODA KULLANİCAM... KENDİ KULAKLIGI MERFTA

AMA SESLERDE BİR GİDİM BOZULMA YAPMASİN SONUNA KADAR AÇİNCA MÜMKÜNSE PATLAMASİN

BASSTAN BASKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM KABLO ÇOK KISAMİŞ BİDE BAŞKA FARKİ WAR Mİ ? 630 İLE? KABLO DİŞİNDA!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: gomez2007

yaa ben bişeyi fark ettim ürünle beraber garanti belgesi gelmemiş. gerçi fatura garanti yerine geçiyor ama garanti belgesi olmayınca teknik servislerin adreslerini nerden bulacam ki ben?

bende de garanti belgesi yok.sen yazınca aklıma geldi valla.

bana kalırsa bu cx300 ve ep630 aynı kalitede hatta aynı fabrikada üretiliyor. aradaki fark pazarlayan firmalar ve fiyat farkıda ep630un garantnisi yok cx300'ün garantisi var. cx300 bozulsa aynından bitanedaha veriyorlar. Bence işin özü bu
  • bende buradaki yorumları okuyarak bitane ep630 aldım çok güzel bi kulaklık özellikle kulağına daha iyi yerleştirirsen bassları daha iyi hissediyorsun .
  • butun forumu okudum ve akustik müzik dinlyorsanız ii sonuç alamazsınız denmesine rağmen dün gittim ep630u aldım:) vede denildiği gibi ilgili müzik türü için beğenimi karşılamadı. şu anda yurtdışındayım haftasonu izmirde sonraki haftaiçi de bursada olucam isteyen varsa 30ytl'ye verebilirm. 39euroya almıştım ama sanırım türkiyede daha ucuzmuş.
  • cumartesi günü samsung u3 le beraber ep630 aldım. ilk izlenimlerim pek ii olmadı(1 saat içiersinde) ama su an kulagımda harika diyorum başka bi şey demiyorum. kalite akıyo. ses bas harika. alcak olanlar hiç terddüt etmesin. bende 1 aydır araştırıyorum. çok kafam karıştı ama artık mutluyum
    saygılar
  • sony ericsson w810i kulaklıklarından daha bariz bi şekilde yüksek ses verir mi arkadaşlar ep 630 ?

yoksa seste bi artma olmayıp basslar mı daha güçlü kalır 810i kulaklıklarının yanında ?

cvplarsanız cok sevinecem ii forumlar...
  • Arkadaşlar yazılanları okudum ve ep630 mu cx300 mü yoksa başka bir kulaklık mı beni tatmin edecek karar veremedim benim için ses net olmalı bas hiç olmayacak demiyorum olacak ama aşırı değil diğer seslerde önemli benim için tizleri de şarkının gerekli kısımlarında duymam lazım bu nitelikte ki kulaklık hangisi yorumlara bakılırsa ep630 tiz düşmanı bulduğu yerde öldürüp koyuyo ayrıca N73 te kullanacağımı da belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiberaL -- 9 Aralık 2007; 17:32:28 >
  • en ucuz nette yada ankara ıcınde nerede bulabılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekkir

en ucuz nette yada ankara ıcınde nerede bulabılırım

vatancomputer de bulabilirsin 30 dolr..rengini belirt ama netten alıcaksan
  • iyi aksamlar arkadaslar.oncelıkle yorumlarınız için tesekkurler.bu topici göz önüne alarak vatanbilgisayardan bır ep-630 siparişi verdim.dun elime ulastı.benım sorunum şu: kulaklıkların bas kalitesi orta seviyede.bunu oncekı kullandıgım kulaklıgın kalıtesıne dayanarak söyluyorum.oncekı kulaklıgım sony mdr-818lp idi.sony kulaklıkların ep-630a kıyasla bariz ustun.basları derin, tizleri ideal.ama 630'un baslarını daha da cok ve temız beklerken cok dusuk geldı. kulaklıgı ılk olarak w810i de denedım ve ardından da creative muvo2'de denedım.ilk olarak orjinal olmaması gibi bir kurt dustu ıcıme fakat bu topici arastırdım ve kesınlıkle orjinal olduguna ınandım.garantisi belgesı de wardı. ılk kez kulakiçi kulaklık kullanıyorum. daha guzel bir urun beklerken boyle bı urun gelmesı acıkca benı hayal kırıklıgına ugrattı.yanlıs yaptıgım bır yer varsa benı bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
  • Arkadaşlar ben de vatandan aldım...kulaklığı şimdi bilgisayar ve cep telefonumda denedim...bilgisayara taktığım zaman sessizde iken, yani hiçbir müzik falan açık değilken kulaklıktan ses geliyor (rüzgar sesi gibi uğultu desem doğru mu olur bilmiyorum...) müzik açınca o sesi haliyle bastırıyor ama müziği durdurunca bayağı hissediyorum...normal müzik setlerinde falan sesi çok açarsınız da hoparlörlerden ses gelir ya aynı o ses...

Cep telefonuma taktım onda böyle bir ses yoktu ama müzik çaları açıp şarkının sesini kıstığım zaman aynı uğultu yine geliyor...

Bu NORMAL mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: herzelaid

iyi aksamlar arkadaslar.oncelıkle yorumlarınız için tesekkurler.bu topici göz önüne alarak vatanbilgisayardan bır ep-630 siparişi verdim.dun elime ulastı.benım sorunum şu: kulaklıkların bas kalitesi orta seviyede.bunu oncekı kullandıgım kulaklıgın kalıtesıne dayanarak söyluyorum.oncekı kulaklıgım sony mdr-818lp idi.sony kulaklıkların ep-630a kıyasla bariz ustun.basları derin, tizleri ideal.ama 630'un baslarını daha da cok ve temız beklerken cok dusuk geldı. kulaklıgı ılk olarak w810i de denedım ve ardından da creative muvo2'de denedım.ilk olarak orjinal olmaması gibi bir kurt dustu ıcıme fakat bu topici arastırdım ve kesınlıkle orjinal olduguna ınandım.garantisi belgesı de wardı. ılk kez kulakiçi kulaklık kullanıyorum. daha guzel bir urun beklerken boyle bı urun gelmesı acıkca benı hayal kırıklıgına ugrattı.yanlıs yaptıgım bır yer varsa benı bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

Öncelikle ilk bşta belki böyle gelebilir. Bence bir hafta kadar kulaklığı normal kullan oturmasını bekle bariz bir fark göreceksin. Ayrıca kulağına tam oturan uçları kullan. Kesinlikle derin ve güçlü bass vermeli. Bahsettiğin kulaklığı hiç dinlemedim ve hakkında pek bir fikrim yok ama ep-630 ear bud olan bir kulaklıktan fazla bass vermeli normal şartlarda(aynı fiyat aralığı ise tabi)

quote:

Orjinalden alıntı: UNDYING

Arkadaşlar ben de vatandan aldım...kulaklığı şimdi bilgisayar ve cep telefonumda denedim...bilgisayara taktığım zaman sessizde iken, yani hiçbir müzik falan açık değilken kulaklıktan ses geliyor (rüzgar sesi gibi uğultu desem doğru mu olur bilmiyorum...) müzik açınca o sesi haliyle bastırıyor ama müziği durdurunca bayağı hissediyorum...normal müzik setlerinde falan sesi çok açarsınız da hoparlörlerden ses gelir ya aynı o ses...

Cep telefonuma taktım onda böyle bir ses yoktu ama müzik çaları açıp şarkının sesini kıstığım zaman aynı uğultu yine geliyor...

Bu NORMAL mi ?

Bu son derece normal bir durumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigin_ -- 17 Aralık 2007; 2:15:43 >

• ARKADAŞLAR BEN SES KONTROL YERİ OLAN Bİ KULAKLIK ARIYORUM EP 630 DA YADA CX 300 DE VAR MI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

ARKADAŞLAR BEN SES KONTROL YERİ OLAN Bİ KULAKLIK ARIYORUM EP 630 DA YADA CX 300 DE VAR MI?

hayır yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.