Şimdi Ara

Böyle bir EP-630 kutusu var mı? ORİCINILmış =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, böyle bir EP-630 kutusu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 12 Eylül 2007; 15:58:19 >

• bildiğim kadarı ile yok,muhtemelen sahte.
  • aynı kutu ile vatan'dan aldım. sahte olamaz... içinden garanti falan cıktı...
  • Yakın zamanda sanalmarketimden arkadaşıma aldık,aynı kutu sorun yok yani
  • Yabancı bir satış sitesinden aldığım fotoğraf.
    link
    Sorun yok dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifo -- 11 Eylül 2007; 11:29:40 >
  • hb den aldım kutu farklıydı benimkinde...üretici firma ambalaj değiştire bilir bu ürünün sahte olduğu imajı uyandırmasın sende...
  • Evet firmalar zaman zaman ürünlerinin ambalajlarını değiştirebilirler.Ama orjinallik konusunda yinede dikkatli olmak lazım.Bu ürüne gelince merak etmeyin ürün orjinal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuzenim vatandan almış.. Benim daha önceden ep630 vardı ve kutusu böyle değildi.. Bu nedenle kuşkuya düştüm...

quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

aynı kutu ile vatan'dan aldım. sahte olamaz... içinden garanti falan cıktı...

Arkadaşlar sanırım bu ürün çin'de çin piyasası için üretilen EP-630. Ama yinede sahte diyen bir kişi bile çıksa kuşkum bitmez....
  • up...

Yorumlarınıza göre vatana iade edicez arkadaşlar... Kutuyu açmadık daha...
  • Dostum bence bu kadar kişi orjinal diyorsa orjinaldir. Ama içinde yer edeceğine iade edip başka kutulu bir ürün alabilirsin.
  • Arkadaşım yorumları okumadın mı ki???

Sorun yok,aynı şekilde bizde aldık bu kutudan,yukarda alan arkadaşlar da yazmış işte.
    Vatan sana sahte Creative mi satacak hem
  • Sizin verdiğiniz resimde kutu içersindeki plastik siyah görünüyor. bendeki şeffaf. ve altında turuncu karton var...

quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Yabancı bir satış sitesinden aldığım fotoğraf.
    link
    Sorun yok dostum.

• Evet ilginç bir noktayı yakalamışsın. Ama vatanın sahte ürün satanlarla alışveriş yapacak bir firma olmaması lazım direk Türkiye distribütörü ile çalışıyor olması lazım.
  • Koyuncu Elektronikten garantili...

• Orjinal olduğu creative tarafından kanıtlandı... Yeni kutu buymuş....

http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=pmc&message.id=44639&jump=true#M44639
  • bu orj.kutudur
  • Hocam helal olsun iyice araştırmak diye buna denir. head-fi'de bile mesajını gördüm yani
  • bu ürünü en ucuz nerden alabilirim? kadiköy de ikamet etmekteyim :) 6300 ve laptop ta kullanıcam bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • Ayıpsın... Alman forumlarında bile yazdım. Araştırmacı ruhum seneler evveline dayanıyor... creative'in forumunda filanda var...

quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Hocam helal olsun iyice araştırmak diye buna denir. head-fi'de bile mesajını gördüm yani

Ürünü en ucuz vatanda bulursun heralde... %15 indirim var...
  • HB'dan aynısı geldi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.