Şimdi Ara

Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
884
Cevap
4
Favori
85.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum bir yıldır kullanıyorum ilk aldığımda bu ne ya dedim sonra ekolayzır ayarlarını yaptım super oldu

bazı arkadaslar baslar cok tizler eziliyor diyor eğer makinada gelişmiş ekolayzır ayarları varsa böyle bir sorun olmuyor

quote:

Orjinalden alıntı: yuceeren

aldım ürünü abarttıkları kadar olmasa da güzel ürün acaip iyi bir kalite beklemeyen herkese tavsiye ederim memnunum ben.(ekolayzır ayarlamayı bilmek lazım yalnız)
  • hb dan siparişini verdim.daha önce hep 5-10 ytl lik kulaklık kullanan biri olarak beni tatmin edeceği kesin.
  • bu ep630 un orjinal kutusunu biri gösterebilirmi forumdan birinin vatanbilgisayardan aldığı kulaklığın kutusu böyle
     Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi

ama sizin yolladıınız fotodaki kutu öyle değil. ben de gg de buldum bikaçtane de kutulardan dolayı şüpheleniyorum. fiyatları inanılmaz uygun duruo ama güvenemiyorum işte

http://urun.gittigidiyor.com/Orjinal-CREATIVE-EP-630-Kulaklik-YENI-KUTU_W0QQidZZ6629846

• ürün şuan elime geçti.valla çok fazla beklentim vardı yazılanları okuduğum için ama hayal kırıklığına uğradım desem yalan olmaz.yalnız şunuda söleyim kulaklığı güzel bir aletle denemedim.önce pspde denedim.biraz pcde ama öle basları manyak falan değil.neyse bi mp3 playerda denemek lazım.

paket olayına gelirsek üstteki resimdekinin aynısı geldi bana.
  • arkadaşlar şu kulaklığı burn in mi ne onumu yapmak lazım.şuanki hali sıradan kulaklıkla aynı.yani çok fazla bi özelliği yok gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basketci_46

arkadaşlar telefonum sonyesricsson w810 bir senedir kullanıyorum. kulaklıkları ilk etapta büyülemişti beni ama bir süre sonra sadece kaliteli bas verdiği izlenimi uyandı bende. midlerde ve tizlerde zayıf kalıyor. bunda telefonun müzik kalitesinin etkisi ne kadardır? telefonun kulaklığına bir alternatif düşünsem ne tavsiye edersiniz? genelde rock dinlerim gitar falan da çaldığım için kulağım hassastır biraz. mesela ensrtumanları birbirine karıştırmayan bir kulaklık arıyorum

ayrıca ep-630 dışında Sony EX71 ve sennheiser CX-300 çok övülüyor. bir kıyaslama yapabilir misiniz?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Fiyatına göre mükemmel. ama 320kbsn lik bir opeth şarkısını bir ep-630 la dinliyorum bir jays d-jays ile. Aradaki fark çok büyük EP-630 un ayrıntısı yerlerde sürünüyor... Ama bu fiyata daha iyisini bulamassınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Freeman -- 3 Kasım 2007; 15:52:44 >
  • CREATIVE ZEN AURVANA EARPHONE

Aldım beyler 150 ytl zen uyumlu creative ogh süper şahtım kaydı i
    diyebilirm profesyonel bir kulaklık bu fiyata bu kulakılık alınır ben öyle 300-400 vermem zaten kulaklığa

herkeze tavsiyemdir.....!!!!!!!!!!!

Ancak kullananlar var ise onları dinlemek isterim yorumlarınızı bekliyorum bu kulakılık için

öneriyomusunuz almayanlara alması için yoksa sizce başarılı değil mi???

http://img258.imageshack.us/my.php?image=bd815895fc4c8hy4.jpg

http://img258.imageshack.us/my.php?image=bd8158935fce0ffa8.jpg

Özellikleri

# Creative Zen Kulakiçi Kulaklığı ile tamamen gürültüsüz müzik keyfi...
    # Sürücü Birimleri: Dengeli armatür
    # Frekans: 10Hz-20KHz
    # Empadans: 42 ohm
    # Hassasiyet:115 dB
    # Kablo Uzunluğu: 1,2 m bakır kablo
    # Giriş Bağlantısı: 3.5 mm stereo altın kaplama bağlantı
    # Net Ağırlık: 13 g (kutusuz ve aksesuarsız)
    # 1 adet gürültü izolasyonlu Zen Aurvana
    # 2 adet 3 farklı boyutta silikon kulak pedi
    # 1 adet uçak konnektörü
    # 1 adet temizleme çubuğu
    # 1 adet taşıma kabı
    # 1 adet kullanım kılavuzu
    # Garanti: 2 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOTSCREEN -- 3 Kasım 2007; 16:30:20 >

• Onun yerine jays d-jays kulaklık alırdım.
  • fiyat ve özelliklreinden bahsedermisin peki???
  • Driver: Micro Armature
    Isolation: JAYS Sound Isolating System
    Sensitivity: 115dB SPL @ 1 kHz
    Impedance: 40 Ohm @ 1 kHz
    Frequency Response: 20Hz - 20 000 Hz

Cord: L 0.60 m (~24 inch) + 0.90 m (~35 inch) extension cord, W 2/1.5 mm (0.079/0.059 inch)
    Weight: 13 grams (0.46 oz)
    Plug: Straigth, Gold-Plated Stereo Mini-Plug 3.5 mm (1.8 in)

d-JAYS Earphones
    Extension cord, 0.90 m (~35 inch)
    4 Pair of Silicon Rubber Sleeves (XS, S, M, L)
    4 Pair of Canal Filters
    Airline Stereo Adapter - for listening to in-flight entertainment systems
    Stereo Splitter - Used when listening two persons to the same sound source

95€ olması lazım kdv dahil değil tabi. Jays firmasını tanıtmama gerek yoktur herhalde ünlü isveç kulaklık firması
  • Um1 tavsiye ederim o fiyata getirtebiliyorsanız...
  • pek bir üsütnlük yaratacığını sanmıyorum hiç birimiz prof deiliz özellik olarka aynılar zaten hemen hemen
  • Hiçbirimiz prof değiliz deme. Aralarında da fark var... Dinleyerek uzun süre kullanarak yere düşürerek 3 yaşındaki oğluna vererek test edebilirsin
  • ben genellikle oğluma z4 ve m3 anahtarlarını veririm ama hep kaza yapıyor artık ona değil araba kulak bile vermem

ben creative hastasıyım fark dahi olsa göze batacak kadar br fark yok yarın alıp denyeceğim
  • şu an bende hepsiburada.comdan sipariş verdim. gelince beyenip beyenmediğimi yazarım.
  • arkadaşlar ben ep630 aldım.ama bana çok sıradan bir kulaklık gibi geldi.ses olsun bass olsun burada yorumlara bakınca sahte mi aldım diye ikilemede düştüm ama sahte değilmiş.bu kulaklığın sesini napmam lazım.biraz fazla çıksın istiyorum.urn in diye bişeyler duydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

arkadaşlar ben ep630 aldım.ama bana çok sıradan bir kulaklık gibi geldi.ses olsun bass olsun burada yorumlara bakınca sahte mi aldım diye ikilemede düştüm ama sahte değilmiş.bu kulaklığın sesini napmam lazım.biraz fazla çıksın istiyorum.urn in diye bişeyler duydum.

çok yüksek basta kullanman gerekiyor kulaklığı uzun zaman. sonra sesi açılır umarım ikimizde pişman olmayız hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomez2007 -- 3 Kasım 2007; 20:50:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gomez2007

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

arkadaşlar ben ep630 aldım.ama bana çok sıradan bir kulaklık gibi geldi.ses olsun bass olsun burada yorumlara bakınca sahte mi aldım diye ikilemede düştüm ama sahte değilmiş.bu kulaklığın sesini napmam lazım.biraz fazla çıksın istiyorum.urn in diye bişeyler duydum.

çok yüksek basta kullanman gerekiyor kulaklığı uzun zaman. sonra sesi açılır umarım ikimizde pişman olmayız hayırlı olsun bu arada

Kulaklığı patlatmıycak şekilde sesi aç %80 oranında. Yüksek basslı şarkıya gerek yok at opeth şarkılarından playliste çalsın uzun bir süre...
  • arkadaşlar herkes ep630 ile cx300 ü ses kalitesi bakımından kıyaslıyor.
    sonuçta kulaklıkların basına hersey gelebilir.bence 2. plandada olsa garanti hizmeti iyi olmalı firma müşterisini mutlu etmeli.
    peki bunların garanti hizmetleri nasıldır??
    bir sorun olduğunda iyi hizmet verebiliyorlar mı?
    yoksa herhangi bi arızada kulaklıkları çöpe mi atacağız??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.