Şimdi Ara

CREA MS 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
29.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada.com da gördüm Crea markası çin malı değil diye biliyorum ayrıca içinde windows işletim sistemi var güzel ve değişik bir telefona benziyor...

Ürün Özellikleri :

Çift Hatlı Yok

Genel Özellikleri
    Boyutlar 111 x 53 x 12.5 mm
    Şebeke 850/900/1800/1900
    Ajanda ? Var
    Alarm Var
    Titreşim ? Var
    Hesap Makinesi Var
    Java Desteği Var
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Resimli Telefon Defteri ? Var
    Ses Kayıt ? Var
    Sesli Arama Var
    Ortam Sesleri Kayıt ? Var
    Kronometre Var
    Bas Konuş ? Yok
    İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 6.0 / Media Centre
    Zil Tipi Polifonik , MP3

Telefon Tipi Bar Tipi

Güç Özellikleri
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 1000 mAh

Bağlantı Özellikleri
    Bluetooth ? Var
    Wi-Fi. ? 802.11 b/g

Bağlantı Özellikleri
    Dahili Modem Var
    GPRS ? Class 10
    GPRS ? Var
    GPS ? Yok
    EDGE ? Var
    3G ? Yok

Bağlantı Özellikleri
    Push E-mail Var
    E-mail Desteği Var
    WAP ? Versiyon 2.0
    Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
    PC Senkronizasyonu ? Var

Kamera Özellikleri
    Görüntülü Konuşma Yok
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü 2.0 Megapixel
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Entegre Flaş Yok

Eğlence
    MP3 Çalma Var
    Radyo Yok
    MMS Var
    Melodi Programlama Var
    Oyun Var

Hafıza Özellikleri
    Telefon Hafızası 2 GB Dahili Hafıza / 64 MB ROM
    Telefon Rehberi Hafızası 1000 Kişi
    Arttırılabilir Hafıza ? Yok

Ekran Özellikleri
    Ekran Tipi TFT
    Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
    Ekran Renk Çözünürlüğü 64K Renk

CREA MS 2

• bu telefonu gören veya dokunan varmı acaba :)
  • ben de merak ettim. yok mu kullanan?
  • Evet bekliyoruz arkadaşlar yanında bir tanede fotağraf makinesi veriyorlar hepsiburadada , yorum yapak yok mu ?
  • CREA MS 2, TÜRK malı.
  • fiyati 570 -600ytl yani hesapli olsa alinabilir ama ekran ufak kendisi buyuk cok bosluk var yani 400ytl olsa yada 450 alinabilir ayrica islemcisi Hizi kendi sitesinde dahi yazmiyor
  • şu an 12 taksit 571
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir arkadaşım aldıda internet ayarlarını yapamadık bilgisi olan varsa çok iyi olur.
  • Telefon şu anda hepsiburada da 249 TL.
  • Hepsiburada.com'dan az önce siparişi verdim fakat 250 YTL çok az değilmi bu ürün için? Özellikle wifi özelliği olması çekti beni. Umarım iyi birşey çıkar
  • fason marka yani tıpkı datron vs ler gibi parçalar çinden gelip burda bi distrbütör firma tarafından birleştirlip onun markası ve servisi altında satılıyor diye biliyorum.Bilgisayarlarıda var tıpkı casper'lar gibi düşünebilirsiniz casper ne kadar türkse datronda o kadar türktür işte :)
    simdi diyebilirsiniz dell toshibada işlemciler intel ekran kartları nvidia falan diyede olay pc üretmek değil bu işin server reseller boyutları,kendi teknolojisini üretme boyutları vs de var.
  • biz türkler olarak böyle bir dizayn yapabiliyorsak iyiymiş ya
  • Arkadaşlar telefon Techfaith tarafından fason olarak üretilmiş bir telefondur. Ancak Hepsiburada daki yorumlarda pek sikayetçi olan göremedim. Sonuçta bu fiyata Windows Mobile işletim sistemli ve Wifi li , gayet ince ve şık bir telefon bulmak imkansız. Hepsiburada daki değilde cihazı kullanan birisinin yorumları daha faydalı olacaktır.

mpx . gen . tr de kullanan bir arkadaşın yorumları;

quote:

ben kullanıyorum
    cihaza kötü diyemem.ince bir telefon. gezinme topu mause işlevi görüyor.
    cihaz bir smartphone. wm6 yüklü. benim ilk işletim sistemli telefonum.o yüzden karşılaştırma yapamayacağım.
    yalnız araştırdım. üretici: techfaith model ise vista

quote:

net ten aldım
    490 ytl ye aldım.yanında samsung s630 dijital fotoğraf makinası veriyorlardı.
    şimdi peşin 470 ytl. verdiğiniz linklere baktım . görüntüdeki tema bile aynen var.
    ben de daha fazla bilgi veya rom bulamadım.

Bahsedilen temanın videosu;
    http://wmexperts.com/articles/handson_with_the_techfaith_vis_1.html

Techfaith'in sitesi;
    http://www.techfaithwireless.com/english/products/products_handsets_WindowsMobile_1.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 15 Şubat 2009; 12:31:06 >

• Arkadaşlar bazı sitelerde hafıza kartı takılıyor yazıyor fakat hepsiburada da artırılabilir hafıza yok yazıyor. kullanan ve bilgisi olan varmı? Kullanan arkadaşlar yorumalrınız ne yönde birde ayrıntılı çekilmiş foto gönderebilirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

Arkadaşlar telefon Techfaith tarafından fason olarak üretilmiş bir telefondur. Ancak Hepsiburada daki yorumlarda pek sikayetçi olan göremedim. Sonuçta bu fiyata Windows Mobile işletim sistemli ve Wifi li , gayet ince ve şık bir telefon bulmak imkansız. Hepsiburada daki değilde cihazı kullanan birisinin yorumları daha faydalı olacaktır.

..................................................

Hocam sana çok teşekkür ediyorum bu bilgiler için. Ben saatlerce bilgi aradım bu telefon hakkında birşey bulamadım. Çok saol tekrar

Bu forumda kullanana varsa o arkadaşlarında yorumunu bekliyoruz. Gerçi ben siparişi verdim bile. Pazartesi yollasalar Salı günü elime geçer. Bir kaç gün kullanır yorumu yaparım buraya
  • Ayrıca şuanki fiyatının 250 TL oluşu ve bu özellikler, yani gerçekten insanı evhamlandırıyor. 250'ye Sony ericsson k530i ve onun değerleri alınıyor. Yani o telefon için bu fiayt gerçekten şaşırtıcı
  • Arkadaşlar benim bulduğum bilgiler kendi araştırmalarım değil, mpx . gen . tr den alıntıdır...

http://www .mpx . gen. tr/showthread.php?t=21161&page=3

Burada da ayrıntılı özellikler mevcut, (yine alıntıdır)

quote:

http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=1634
    vista850 nin ayrıntılı özellikleri nerdeyse birebir aynılar
    benim gördüğüm tek fark emin değilim ama creada 2 gb hafıza var ve kart okuyucusu yok tekrar söylüyorum emin değilim

http://www.alibaba.com/product-free/..._Vista850.html

bu linkte alibaba.com da satılıyor işlemci TI OMAP 850 ( 200MHz )
    olarak görünüyor sanırım rom desteği biraz zor gibi benzer bir model bulamadım başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 15 Şubat 2009; 14:10:38 >

• ROM denilen olay ne oluyor?
  • Rom dan kastı orada, yeni çıkan güncel işletim sistemi desteği. Mesela ben Qtek 8500 aldım, üzerinde WM 5 vardı.

Fakat HTC üretimi cihazlar çok yaygın kullanıldığı için xda-developers gibi sitelerde bu cihazlara özel işletim sistemi yazan arkadaşlar mevcut. Bu sayede Qtek 8500 üme WM 6 , WM 6,1 hatta pocket pc işletim sistemi bile kurabiliyorum. Bir WM 6,1 kurmak istesem bile bir çok çeşit WM 6,1 mevcut.

Kısacası Rom desteği dediği budur. XP'den Vista ya, Vista'dan Windows 7 ye geçmek gibi birşey..

Crea olsun ya da başka markalar olsun yeni işletim sistemi desteği sınırlı oluyor genelde. HTC üretimi cihazlarda çok çeşit Romlar bulabilmek mevcut...
  • qtek s200 de aynı işlemciyi kullanıyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.