Şimdi Ara

CREA MS 2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
29.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben de düşünüyorum crea'yı fakat HP 514 aradaki 100 lira için değerse HP alacağm siz ne dersiniz?
  • hp ufak ve ekran küçük çözünürlük de düsük aslında bende simdi siparisi vercem
  • quote:

Orjinalden alıntı: balor

Peki arkadaşlar 100 lira fazla verip HP 514 almak mantıklı olur mu ne dersiniz ? yani kıyaslayınca ikisini, Crea'nın ekranının büyük olduğunu görüyoruz HP ye göre baya, bu çok olumlu bir şey, HP'nin iyi bir marka oldugunu artı sayabiliriz tabi artırılabilir hafızası da var, crea'nın yok.

hepsiburada.c om'un indiriminden sonra hangisini almalıyım oldukça sıkıntılıyım bu konuda..

iki telefon da sonuçta arm omap 850 işlemcisini kullandığı için bi farkı yok tercih sana kalmış ama telefona bişey olsa hp servisleri daha yaygın her ne kadar lanet ettirseler de insana ama crea da ince bi telefon gerçi şarj avantajı olarak bakarsan ipaq 514 normal bi telefon hatta daha da iyi bi görünümde milletin deliler gibi para baydığı nefret ettiğim nokia nın çoğu modeli 3-4 saat anca konuşma süresine sahip bu 6-7 saat süre dayanabiliyo ayrıca en önemlisi ilerde windows mobile ın yeni sürümlerinde rom desteği olacağı garanti gibi bişey ama bu crea da ne olur kestirmek zor piyasaya çıkıp az satılan tutmayan bi çok smartphone var öyle bi kaderi olursa rom bulmak imkansız olur hp nin parçaları pahalı olur ama bunun ki bulunur mu belli değil

yani bu bi nevi çakma bmw yapıp ucuza satmak gibi bişey arabaya bişey olunca akibeti belirsiz olacağı gibi bu konuda da durum aynı

ayrıca windows mobile telefonla müzik dinlenmez zaten müzik amaçlı dediysen bu hafıza kartı meselesini git sony ericsson al derim ya da yanına bi tane de ipod al

• quote:

Orjinalden alıntı: balor

Valla ben de düşünüyorum crea'yı fakat HP 514 aradaki 100 lira için değerse HP alacağm siz ne dersiniz?

HP nin ekranın çözünürlüğü 176x220 dir, Wifi olsa da o ekranda web de sörf yapmak imkansız diyebilirim. Ekran qvga olsaymış o zaman kesinlikle HP derdim.
  • cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ve verecek olan arkadaşları da dinlemek isterim teşekkürler
  • Alanlara hayırlı olsun . fiyatına göre iyi bir cihaz. Çift batarya olması ayrı bir avantaj.
  • arkadaslar telefonla 2. gunum. dun mac dolayısıyla kurcalayamıstım gunduz de is. simdi wi fi yi kullanarak nete girdim. ogame e giriş yapamadım. i.e. la alakalı bir sorun olabilir. opera mini yi nereden ve nasıl yükleyebilirim.
  • Merhaba.
    Telefonu alalı 2 gün oldu.
    Daha önce hiç PDA veya smartphone kullanmamış biri olarak izlenimlerimi aktarayım.

1- Telefonun tasarımı bence iyi.Ekranı büyük telefonlar için güzel tasarım her zaman problem olmuştur. Ama bu ürün oldukça ince olduğu için fena durmuyor. Süper de diyemem tabii ki.
    2- Kullanılan malzeme kalitesi çok iyi durmuyor ama çok kötü de değil.İdare eder.
    3- Ürün gayet iyi paketlenmiş.Türkçe kullanım kılavuzu var.Kutudan 2 adet pil çıkıyor. Şarz ve bilgisayar bağlantı kablolarının yanında sürücü ve program cd'si ve kulaklıklar var.
    4- Piller uzun süre dayanacak gibi duruyor.Bilgisayar bağlantısı yapıldığında aynı zamanda şarz da oluyor.
    5- Ortadaki hareket algılayıcı top bence çok başarılı.Kısa sürede alıştım ve kullanımı çok pratik.Ayrıca hassaslığı da ayarlanabiliyor.
    6-Wi-fi çok iyi çalışıyor.Notebooklar kadar çekim gücü var diyebilirim.Dışarıda yolda giderken wi-fi açtığımda bile bir sürü kablosuz ağ buluyor.İnternetteki hız da tatminkar.Opera kullanmak İE'ye göre daha iyi geldi bana.Wi-fi açıkken, telefonun arka tarafında kameranın hemen alt kısmı çok ısınıyor.
    7- Ses kalitei fena sayılmaz.Kulaklıklar güzel.
    8- Video oynatımı da gayet başarılı.Özellikle video boyutlarını telefona uygun hale getirdiğinizde kesintisiz bir şekilde izleyebiliyorsunuz.Çözünürlük yüksek olduğunda ise kesintiler ve donmalar oluyor.
    9- Telefonun kullanıcı arayüzü de gayet güzel.7-8 çeşit değişik arayüz var.
    10- Zaten bilgisayar kullanıyorsanız, windows mobile kullanmaya da kısa sürede alışıyorsunuz.Sonuçta oda bir windows ve aynı mantıkla çalışıyor.
    11- Ofis belgelerini de ekranın izin verdiği ölçüde ve oldukça başarılı olarak kullanabiliyorsunuz.
    12- 4-5 tane oyun yükledim.Oldukça zevkli.Ancak tuş takımı biraz sıkışık olduğu için kontrollere alışmak zor oluyor.
    13- Ben telefona celeTask, core player, pocket tv, opera programlarını ve yukarıda dediğim gibi 4-5 oyun yükledim. Hızda herhangi bir yavaşlama hissetmedim.
    14- Bluetooth çevredeki cihazları buluyor ama telefonu diğer cihazlara tanıtamadım.Sorunlu da olabilir ama muhtemelen ben beceremedim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Şunu belirtmekte fayda var. Sonuçta bu cihaz işletim sistemine sahip ve yükladiğiniz programlar ve yaptığınız ince ayarlarla en iyi şekilde kullanılabilir. Telefonu kurcalamayı sevenler için ideal.

Fiyat/Performans oranı bence 10 üzerinden 10(Yıldızlı)

Not:Yukarıda da belirttiğim gibi bu yorumları daha önce smartphone veya pda kullanmamış birinin yaptığını unutmayın.

Kolay gelsin.

• bu bilgileri verdigin icin teşekkür ederim bende alacağımda 3 gündür kararsızım alsammı almasammı aslında telefon ihtiyacım yok sony ericson w350i var walkman 2gb bellegi var ama daha oturupta mp3 attığım olmadı waktim olmuyor yani şöyle oturayım kurcalayım müsic dinliyeyim bu telefonu crea yı yani hepsiburada görünce ve ben hic smartphone kullanmadığım icin acayıp hosuma gitti windows olması msn olmasın outlook olması sardı bayagı bunu alsam başıma bela olurmu diye düsündüm simdi durup dururken çöpe atmayım 250 ytl yi diyorum ama telefonda çok özellikli ve ve tasarımı güzel bu fiyatlada bu telefonu kaçırmak istemiyorum söyle 1 saatligine teşhir edebilseydim iyi olcaktı yaa neyse olmassa şimdi siparis vereyimde yarın gelebilirse çok iyi olur tekrar tesekkürler bu telefon alınır yani saten taksitle alacağım en çok öezzilgide mail almak word exel kullanmak olayı iyi ondan sardı beni bu alet

• dış kaplaması gayet güzel telefonun. neyini beğenmedi beğenmeyenler anlamadım. metal kaplama filan mı olacaktı bu fiyattaki bir telefonda. gerçi alüminyum dış kap olsa çok güzel olurdu ama neyse.

ben bu pocket divx encoder de çözünürlüğü 320*240 yapmayı bir türlü başaramadım. video ekledikten sonra output dimension change'den 320*240 yapıyorum ama apply deyim çıktıktan sonra yine 220*176 gösteriyor ve video convert yaptıktan sonrada çözünürlük yine 220*176 . bunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 20 Şubat 2009; 11:35:57 >

• telefonun internet explorer tarayıcısından mini.opera.com adresine girerseniz uyumlu versiyon indirilip kuruluyor...
  • telefonu aldım incelemeye başladım abicim sabah söyledim öglen geldi oleyyy telefon şık bir tel abi bir görüsme yaptım karsı taarafın sesi boru gibi geliyor
  • ne bu yaa.

tuşlar hesap makinası gibi.
  • işine gelirse kardesim

begenen alır begenmeyen almaz oke
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

dış kaplaması gayet güzel telefonun. neyini beğenmedi beğenmeyenler anlamadım. metal kaplama filan mı olacaktı bu fiyattaki bir telefonda. gerçi alüminyum dış kap olsa çok güzel olurdu ama neyse.

ben bu pocket divx encoder de çözünürlüğü 320*240 yapmayı bir türlü başaramadım. video ekledikten sonra output dimension change'den 320*240 yapıyorum ama apply deyim çıktıktan sonra yine 220*176 gösteriyor ve video convert yaptıktan sonrada çözünürlük yine 220*176 . bunu nasıl çözebilirim?

pda moduna almak gerekiyormuş 320*240 yapabilmek için.

• SAMSUNG SBH500 bluetooth kulaklı var %20 indirimli ikisini birlikte deneyen oldu acaba, bazı kulaklıklar bazı marka telefonlarda sorun çıkarabiliyomuş sanırım ...
  • Merhaba bu telefonda, Uçuş modu var mıdır? Yada HATSIZ MOD u! Yani telefon özelliğini kullanmadan diğer özelliklerini kullanabilmemiz mümkün mü?
    Otobüste yada uçakta kulanabilirmiyiz? Birde telefon kapalıyken alarmı çalmadığı söylenmiş aslı var mıdır? Hafıza kartı yuvası yok diye biliorum fakat bazı stelerde var yazıyor bu çelişki neden? Yardımcı olursanız sevinirim, kolay gelsin!..
  • hafıza kartı dahili hadici takılmıyor
    sim kartsızda çalısıyor

kapalıyken zil calmıyor çünkü üzerinde işletim sistemi oldugu icin telefonun acılması gerekiyor telefon kapalı oldugu icin zil çalmıyor malesef telefonu alalı 5 saat oldu ama hala tam bakamadım telefon denmemeli bence smartpnhone denmeli güzel ucuz tel beni 2 yıl götürür
  • Sim kartını çıkartmakmı gerek illa! Kart takılı olduĞu halde telefon özelliği olmadan diğer özellikleri kullanılabilior mu?
  • yok hayır bağlantılardan telefon hattını kapatabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem650 -- 20 Şubat 2009; 20:47:01 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.