Şimdi Ara

CREA MS 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
29.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki benq e72 club linkinden programlari yukleyebilirsiniz. Hemen hepsi crea da da çalışıyor.
    Cihaz fiyatina gore gayet başarılı arkadaşlar. Genel olarak wifi ve internet tarafını kullandım henuz simkarti takmadim.
    Wifi sorunsuz calişiyor. Skype, fring, nimbuzz gibi programlar çalışmakta. Mesajlasmalarda hiçbir problem yok.
    Fakat cihazin performansı voip ici yeterli degil fring ve nimbuzz da konuşma sırasinda takilma çok oluyor. Skype için yeni versiyon 2.5
    ile surekli kesik kesik nerdeyse hiç konuşulmuyor fakat eski 2.2 surum gayet iyi çalışıyor ve gecikme çok az. Skype kullanacaklar 2.2 surumu yuklesinler derim.
    Video icin benq sitesinde de linkini verdigim matrix videosunu denedim coreplayer ile. Performans benq dan daha dusuk fakat yinede izlenebilir bir akıcılıkla oynatıyor.

http://benq-e72.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seagleye -- 19 Şubat 2009; 10:53:04 >

• O fiyata yine iyi sayılır aslında, fakat tuş takımı kullanışsız gibi...
  • bana tuş takımı kullanışlı geldi. tıklamadan iyidir bu tarz birşey.
  • 2 gündür kullanıyorum. bu fiyata ben bu smartphonedan memnunum fakat 2 şeyi belirtmek istiyorum 1. önce kullandığım telefonun çektiği yerlerde sıkıntı var 2. kapalıyken alarm çalmadı işe geç kalıyordum :) Ama genel olarak bir sıkıntım yok. wi fi gayet iyi navigasyon tuşuda abartıldığı kadar kötü değil ben elime ilk aldığım anda bile çok rahat kullandım.
  • wi fi için bir ayar gerekiyormu?
  • bugün ramak kaldı almaya nediyorsunuz son durum nederi ben mail okuyup yanıtlayacam msn görüsmesi yapcam wifi olayı varsa çok iyisatenki var çok uygun alınıp kullanılabilinirmi nediyorsunuz yani benim kullanım amacım belli belli mekanlarda wiles bağlanıp mail okuyup işte ara ara internete bakarsam bakarım okadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hgencer03

2 gündür kullanıyorum. bu fiyata ben bu smartphonedan memnunum fakat 2 şeyi belirtmek istiyorum 1. önce kullandığım telefonun çektiği yerlerde sıkıntı var 2. kapalıyken alarm çalmadı işe geç kalıyordum :) Ama genel olarak bir sıkıntım yok. wi fi gayet iyi navigasyon tuşuda abartıldığı kadar kötü değil ben elime ilk aldığım anda bile çok rahat kullandım.

Windows mobile kullanan telefonlarda açılması için boot etmesi gerektiğinden kapalıyken alarm çalmaz, sabah uyanmak için telefonu bütün gece açık bırakmak gerekiyor.

Telefonda bluetooth desteği var denmiş ama A2DP midir? Stereo bluetooth kulaklıkla müzik dinlemek için kullanabilir miyiz? Bir de pili ne kadar gidiyor? 2 günü çıkarabiliyor mu şarj etmeden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atauysal -- 19 Şubat 2009; 11:50:50 >

• Arkadaşlar daha önce Windows Mobile cihaz kullanmamış arkadaşların yorumları yanıltıcı olabilir diye düşünüyorum. Zira W.M. zor alışılan ancak alışıldıktan sonra vazgeçilemeyen bir işletim sistemi.

mpx. gen . tr deki bir arkadaşın yorumu beni umutlandırdı aslında bu cihaz için...

quote:

Crea MS2 İncelemem.

Cihazı dünden beri inceleme fırsatım oldu. İzlenimlerim:
    -Oldukça şık ve iphone gibi ince,
    -Kasasının kaplaması touch ile aynı dokuda gibi,
    -Kamera kalitesi fena değil. Çekilen resimler cihazda pek hoş gürünmesede pc'ye atınca fark ediyor,
    -İzotopu ben oldum olası sevdiğim için bunda da olması beni çok etkiledi. Hele ki izotopundaki ışık şovu daha da şekil olmuş. Fake cursor çalışmadı ama,
    -İşlemcinin hakkını veren bir romu var, akşamdan beri takılmalar olmadı,
    -Cihazın yanındaki müzik kısayol tuşu kullanışlı olmuş,
    -Kutudan çıkan 2 adet batarya ve kılıf benden tam not aldı,
    -Ekranın aynalı bir çerçevede olması cihazın hanımlara daha çok yakışabileceği duygusu uyandırdı bende,
    -Cihazın yanındaki ses açma ve kapama tuşu keşke menüde dolaşmayı da mümkün kılsa idi iyi olurdu,
    -Cihazın flash animasyonlu 2 adet teması var birtanesi dehşet olmuş, çok beğendim,
    -Bir de harici hafıza kartı takılabilse imiş sağlam olurmuş,
    -Wi-fi oldukça güçlü çekiyor, nette sörf ise ie'de oldukça hızlı geldi bana,
    -Cihazın harici ses çıkış gücü çok güzel ama eq programı yükleyerek gücün yanında sesin kalitesini de arttırmak mümkün olabilir,
    -Cihazın tuş takımına alışmam 10-15 dakika sürdü.

Sözün özü bu paraya bu özellikleri sıfır ve garantili alabilecek babayiğiti kutlarım. Alınılacak ve kullanılacak bir cihaz. Ben çok beğendim.

• Telefona şık diyenleri gerçekten anlayamıyorum ya:) Aşırı kalitesiz dizayn ve malzeme var. Cihaz ilk elime geçtiği an eyvah ben ne yaptım dedim. Geri gönderdiğime çok memnunum. Yine WM6 işletim sistemli bir telefon alıcam o kesin. Ama tanınmış bir marka tabiiki.
    Crea MS2 adıyla satılıp kullanma klavuzunda General Mobile tarafından yaptırıldığı yazan ama internette Techfaith Vista 850 adıyla gezen ne olduğu belirsiz bir telefon gibi birşey aman tövbe. Crea'nın sitesinde bile arattırdığınızda bulamıyorsunuz. Zar zor google yardımıyla bulunuyor.
  • ben şunu diye bilirim cihazı alırken normal fiyatı ile alırsan 490,68 TL + KDV tamam değmez ama bu fiyata 249,00 TL normal bir telefon alacağıma bu cihazı alırım daha iyi. Bazı arkadaşlar Iphone ve vb telefonlarla karşılaştırmış onun fiyatınında 1.349,75 TL (8gb) , 1.578,99 TL(16GB) olduğunuda göz ardı etmeyin. ben bu fiyata ve bu özelliklere cihazdan memnunum.
  • arkadaşlar bu telefonun navigasyon özelliği var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

Telefona şık diyenleri gerçekten anlayamıyorum ya:) Aşırı kalitesiz dizayn ve malzeme var. Cihaz ilk elime geçtiği an eyvah ben ne yaptım dedim. Geri gönderdiğime çok memnunum. Yine WM6 işletim sistemli bir telefon alıcam o kesin. Ama tanınmış bir marka tabiiki.
    Crea MS2 adıyla satılıp kullanma klavuzunda General Mobile tarafından yaptırıldığı yazan ama internette Techfaith Vista 850 adıyla gezen ne olduğu belirsiz bir telefon gibi birşey aman tövbe. Crea'nın sitesinde bile arattırdığınızda bulamıyorsunuz. Zar zor google yardımıyla bulunuyor.

iyide bu paraya ne bekliyosun :)
  • 250 tl 8 taksitle dün spariş verdim parasına göre çok güzel bir cıhaz kanımca hd htc gelene kadar idare ederim en azından
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayf_666

quote:

Telefona şık diyenleri gerçekten anlayamıyorum ya:) Aşırı kalitesiz dizayn ve malzeme var. Cihaz ilk elime geçtiği an eyvah ben ne yaptım dedim. Geri gönderdiğime çok memnunum. Yine WM6 işletim sistemli bir telefon alıcam o kesin. Ama tanınmış bir marka tabiiki.

iyide bu paraya ne bekliyosun :)

aynen abi ne bekliyorsun iphonemi 249 ytl veriryonsun telefona atmadığın çamur kalmadı heee iyi bak geri verdin kurtuldun oke bitti gitti

• Kusuruma bakmayın siz. Tepkim evet aşırı oldu biraz. Herneyse, kullanacak olanlara hayırlı olsun

Saygılarımla
  • Telefon şu an elime geçti ve inceleme fırsatı buldum. Yorumlarıda okuduğumda biraz acımasız yorumlar vardı. Kendimce şöyle bir açıklama yapmak istiyorum.

Telefonun orjinal fiyatı olan 750 (Mavi bilgisayarda) TLyi görüpte 250 yi avantaj olarak düşünüp alırsanız hüsran yaşamanız normal. Çünkü o paraya daha yüksek model almak daha akıllıca. Karşılaştırma yaptığınızda tabiki IPHONE ya da benzeri ürünlerin yanında sönük kalabilir.

Ama beklentisi yüksek olmayıp 250 TLye telefon almak isteyenler kaçırmasın derim. Çünkü bu paraya fazlasını verebilir. Tabi karışık menüler ilginizi çekiyorsa.

Dış kaplaması o kadar kalitesiz değil bana göre. Ses görüntü kamera vs. bu fiyata harika bile denebilir. Hiç PDA kullanmamış biri olarak beni cezbetti.

Ha yinede daha iyisi olabilirdi. Ama teknolojinin sonu yok :)

• Peki arkadaşlar 100 lira fazla verip HP 514 almak mantıklı olur mu ne dersiniz ? yani kıyaslayınca ikisini, Crea'nın ekranının büyük olduğunu görüyoruz HP ye göre baya, bu çok olumlu bir şey, HP'nin iyi bir marka oldugunu artı sayabiliriz tabi artırılabilir hafızası da var, crea'nın yok.

hepsiburada.c om'un indiriminden sonra hangisini almalıyım oldukça sıkıntılıyım bu konuda..
  • quote:

Cihaz elime geçti. Geçmişte uzun süre Dell Axim x50v ve birkaç ayda iPhone kullanan biri olarak yorumumu açıklayayım, merak edenlere belki yardımcı olurum. Hepsiburada'daki yorumlara bakmayın. Olumsuz yorumları yayınlamıyorlar.

Cihaz ilk elinize geçtiğinde genel olarak kalitesi hiç hoş değil. Hani o analog TV'li dandik çin malı telefonlar varya, onlardan hiçbir farkı yok.
    Ortadaki touchpad çok kötü. Olması gerektiğinden çok daha fazla hassas. Yani neredeyse üfleseniz hareket edicek ve buda menülerde ikişer üçer atlama yaparak ve siz aşağı yapamyım derken o sola yada sağa yapıyor ve bu büyük problem yaratıyor. En basitinden ayarlar menusünde istediğiniz menüyü seçene kadar aklınız çıkıyor.
    Cihaz performansı düşük, yani menü geçişleri filan yavaş.
    Ses oranı normal seviyelerde ve kulaklıkları tek kelime ile berbat.
    Ekran kalitesi orta derece, iyi bir kalite parlaklık beklemeyin.
    Belirsiz bir nedenden dolayı hala Wifi ile bağlanamadım (Ama bu cihazda sorun olduğu anlamına gelmez, büyük ihtimal modem ayarlarımla alakalı) (EKLEME: Sorunsuz bağlandı)
    Vs.....

Daha cihaz elime geçeli 1 saat filan oldu. Şimdiye kadar beni en çok rahatsız eden noktası o touchpad'i arkadaşlar. Gerçekten kullanılmaz halde.
    (EKLEME: Cihazı 2 gün kullandım ve kesinlikle kullanılacak cihaz değil)

Bende aynen buradaki almayı düşünen arkadaşlar gibi o fiyata bu özellikler diye inanamamıştım ve kesinlikle kaçırmamam gerekir diye düşünmüştüm. Ama hiç öyle değil. Boş yere fiyatını 250 TL'ye düşürmemişler yani. Cihazı elinize ilk aldığınızda zaten pişman oluyorsunuz.
    Son söz olarak, bu tür bir cihazı gerçekten kullanmak istiyorsanız verin biraz daha para ve doğru düzgün birşey alın arkadaşlar.

EKLEME: Ürünü 2nci gün geri iade ettim bile...

Nasıl geri iade ettin arkdaşım sorun çıkarmadan aldılar mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: balor

Peki arkadaşlar 100 lira fazla verip HP 514 almak mantıklı olur mu ne dersiniz ? yani kıyaslayınca ikisini, Crea'nın ekranının büyük olduğunu görüyoruz HP ye göre baya, bu çok olumlu bir şey, HP'nin iyi bir marka oldugunu artı sayabiliriz tabi artırılabilir hafızası da var, crea'nın yok.

hepsiburada.c om'un indiriminden sonra hangisini almalıyım oldukça sıkıntılıyım bu konuda..

Arkadaş onu ekran çözünürlüğü çok düşük kamerasıda 1,3 hadi gps olsa haklısında kağıt üstünde hiçbir artısı var mı bilmiyorum işlemcisi vb HP kalitesi dersen birşey diyemem bende kararsızım WİFİ si olsu java 2 ve java script ve flash desteklesin çamurdan olsun diye düşünenlerdenim. Yani netten bi işim olduğunda en azından telden halletme amacı için düşünüyorum...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.