Şimdi Ara

Crash Bandicoot (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
7
Favori
17.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski oyunda save sistemi biraz değişikti,herhangi bir bölümü save yapabilmek için o bölüm içindeki Bonus bölümünü geçmek gerekiyordu.Bu oyunda save sistemi nasıl?Ayrıca eski oyunda olduğu gibi şifre girip herhangi bir bölümü açabiliyor muyuz?Çok iyi bir oyun ama keşke yapmışken ps4 un gücünü kullanıp remake bir oyun yapsalarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 2 Temmuz 2017; 16:46:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Adamlar da hiç utanma arlanma yok ne kadar sövsen nafile oyun digital olark 119 tl spota gelmiş sorayım dedim 220 tl dediler 100 tl fark

Birde bellemişler doları bahane edip duruyorlar neyse bunlar hep benim param var ben alırım sana ne diyenlerin de suçu

Ben düşünce alıyorum oyunları 1 sene sonra falan ya da ucuzlayınca ikinci defa bir oyunu çıktığında alayım dedim neyse artık bekleyeceğiz

Yazı da kendimce sitem ettim kimse üstüne alınmasın hani derler ya yarası olan gocunur o manada

Hepsiburada 150 tl ve ücretsiz kargo. Almak istiyorum ama teslimat süresinden tırsıyorum ne zaman gelir acaba.
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    150 iyiymiş lakin ben genel olarak da sitem ediyorum :D
  • Çocuklar biraz bekleyin oyunu kelepir fiyata oynarsınız.
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Save bütün bölümlerde yapılıyor sıkıntı yok.Ayrıca bonus bölümlerde ölünce tekrar tekrar deneyebiliyorsunuz yine ilk oyunda böyle birşey yoktu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadıköy spotçu fiyatları ne kadar ?
  • 119 çok hayatta vermem o parayı bu kadar senelik oyuna. 30-40 a düşünce alırım
  • Gidin dijital alın bu çakallara para kaptırmayın
  • kutulu fiyatı saçma sapan cidden
  • Vatan bilgisayar 190 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/ps4-crash-bandicoot.html

• Aslında işin içinde Sony nin de aç gözlülüğü var .18 senelik oyun ,remake değil ki emek verdik diyesin!!.Ps4 te düzgün bir platform oyunu olmadığını görüp oyunu digital olarak bile çok yüksek bir fiyattan satışa çıkardılar.Bence bu oyunun ederi 60 tldir ve bu fiyattan çıksaydı satışlar katlanarak artardı.Bizler de böyle güzel bir oyundan mahrum kalmazdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 5 Temmuz 2017; 18:53:53 >
  • Oyunun fiyatı bence olması gerektiği gibi. Adamlar size günü geçmiş grafiklerin traşlanmış halini sunmuyor. Üstelik yaşattığı tecrübe eski versiyonuyla birebir aynı. Saçmasapan FPS'lere pre order yapıp, gereksiz oyunların deluxe edition versiyonlarını alan arkadaşlar bir zahmet çocukluklarını geçirdikleri şu seriyi hak ettiği ücreti ödeyerek sahip olsun. Sevdiğiniz serilerin de aynı şekilde AAA Remastered hallerinin de yapılmasına ön ayak olursunuz belki. Bugün storeda PS1 versiyonuyla satılan FF VII indirimsiz 48,00 TL. Bu tutarı üç ile çarpsak yine Crash'ın satış fiyatının üzerinde bir sonuç çıkıyor.
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum activison bu işin altından başarıyla kalkmış. Hatta şöyle söylüm oyunun grafikleri yeni nesil oyunlarla yarışır düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 6 Temmuz 2017; 0:44:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bariz remake

remastered ile remake arasındaki farkı bilmeyenler öğrensin bir zahmet

oyunun tamamı yeniden "modellenmiş" neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 5 Temmuz 2017; 21:9:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

oyun bariz remake

Hocam ben de remake olduğunu düşünüyordum. Ta ki yapımcısı kendi ağzıyla oyunun AAA Remastered olduğunu söyleyene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

quote:

Orijinalden alıntı: defected

oyun bariz remake

Hocam ben de remake olduğunu düşünüyordum. Ta ki yapımcısı kendi ağzıyla oyunun AAA Remastered olduğunu söyleyene kadar.

remake demeyelim de üzerimize yapışmasın demişlerdir

çünkü tüm karakterler yeniden modellenmiş zaten bariz belli, herpsinin poligonları hayvani artmış

remastered'da kaplama kalitesi yükseltip sallıyorlar genelde önümüze, buna bayağı uğraşmışlar.
  • Bu resimdeki saydam yerlerin nasıl açıldığını bilen varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remake ve remastered arasında kalmış. Bölüm tasarımları orijinaliyle birebir aynı. Bu açıdan bakıldığında oyun tabi ki bir remastered. Ama grafikler tamamen elden geçirilmiş. Oyunun hem anısını yaşatmışlar hemde mükemmel görünmesini sağlamışlar. Bir Crash hayranı daha ne isteyebilir ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Bu resimdeki saydam yerlerin nasıl açıldığını bilen varmı ?

çok ilerleyen yerlerde açılıyor oralar önce oyunu bitirin sonra oyun başlıyor ne oyardım küçükken :D

120 tl çok gibi geldi bana metal gear solid'ün 3lüsü bile 50 tl iken bu 120 tl biraz daha bekleyeceğim almak için gönül isterki 100 tlye cd'sini alalım fakat 200 tlden başlıyor 450ye bile var :D

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    İlk oyun bitti hala açılmadı :) 3 oyunda biticek yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.