Şimdi Ara

Crash Bandicoot (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
7
Favori
17.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır sağol

Bu oyun indirime girerse öyle alırım artık 50-60 TL olunca

Benim en cok istediğim özellik yokmuş malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe altyazı var mı arkadaşlar?
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Yok.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Sony Tr yatisa gecti sanirim,horizondan sonra bir exclusive oyuna daha calisma yok,

Turkce yoksa tr psnden ve trden kutulu alma da yok.

En iyisi amazon.de den kutulu almak

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Sony Tr yatisa gecti sanirim,horizondan sonra bir exclusive oyuna daha calisma yok,

oyunu yapan activision.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Sony'nin degil oyun ki. Oyunun hic bir yerinde Sony yazisi hatta Naughty Dog yazisi yok :(

Oyunu geliştiren ekip Vicarios Studios, yayimci ve telif haklari ise Activision'da. İlerki aylarda Xbox One a da gelecegi konusuluyor. Günahını almayin milletin :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Fiyatı çabuk düşecek gibime geliyor.

• Fiyatı düşünce alırım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Fiyatı çabuk düşecek gibime geliyor.

gözüken o. Alacaktım aslında ama ortak bulamadım. İndirimlere kaldı
  • kutulu 170 tl gözüküyor alacaklara duyrulur

http://www.aralgame.com/ps4-crash-bandicoot
  • Araldan oyun alacak kalmamıştır sanırım burada hocam öyle olmalı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Araldan oyun alacak kalmamıştır sanırım burada hocam öyle olmalı artık.

doğrudur bende almıyorum fiyat bilgisi açısından yazdım D&R vs. aynı galiba; zaten dijital 119 tl olan bir oyun kutulu almak isteyende yurtdışı aynı fiyata geliyor sanırım

145 tl + kargo
    https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=crash+

gittigidiyorda en ucuz 219 tl

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-ps4-oyunu-291766507

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 1 Temmuz 2017; 11:27:10 >

• Aral'ı tavsiye etmeyelim arkadaşlar

• Xbox'a da gelebilir oyun, kaldi ki gecen nesillerde Xbox'a gelen bir Crash oyunu da olmustu. Gameboy Advanced'da da Crash Bandicoot oyunlari vardir bilen bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Xbox'a da gelebilir oyun, kaldi ki gecen nesillerde Xbox'a gelen bir Crash oyunu da olmustu. Gameboy Advanced'da da Crash Bandicoot oyunlari vardir bilen bilir.

X box takini hatırlıyorum.Mutantları öldürüp üstüne çıkıp sürüyordun filan.Gerçek crash ın dışında sevmediğim bir oyundu.

• Daha ratchet&clank bitmedi buna daha vakit var.

• Oyunun ps1 deki orjinal halini tek bir kere olmeden bitirebilirim o kadar ustalastim bu oyunda ama gelgorki ps4 remaike i asiri zor olmus ne yaptiysam su kalkanli adamlarin ustune atlayamiyorum hep beni itiyorlar ondan sonra kaplumbagalara daha dokunmadan yaklasinca bile crash öluyor oyun asiri zor olmus eskisi yenisinin yaninda citir cerez.

• Ben bu oyunu 1999 da bitirdim fakat acayip zevkli cerezlik vakit öldürme oyunu zorlamaz zekanı fazla kullanmana gerek yok zevkli kısaca ve ps4 üme de indircem biraz ucuzlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: NUSR-ET

Oyunun ps1 deki orjinal halini tek bir kere olmeden bitirebilirim o kadar ustalastim bu oyunda ama gelgorki ps4 remaike i asiri zor olmus ne yaptiysam su kalkanli adamlarin ustune atlayamiyorum hep beni itiyorlar ondan sonra kaplumbagalara daha dokunmadan yaklasinca bile crash öluyor oyun asiri zor olmus eskisi yenisinin yaninda citir cerez.

Kalkanlı adamlara daireyle alttan kayıcaksın uçuyorlar direk.Aynen ps1 dekine göre zor olmuş.Tam dibe girip dönüceksin zamanlama iyi olmalı.Zaten 3. kapıyı geçtiysen uzun dönme verdikleri için rahat oluyor warped te.

• Adamlar da hiç utanma arlanma yok ne kadar sövsen nafile oyun digital olark 119 tl spota gelmiş sorayım dedim 220 tl dediler 100 tl fark

Birde bellemişler doları bahane edip duruyorlar neyse bunlar hep benim param var ben alırım sana ne diyenlerin de suçu

Ben düşünce alıyorum oyunları 1 sene sonra falan ya da ucuzlayınca ikinci defa bir oyunu çıktığında alayım dedim neyse artık bekleyeceğiz

Yazı da kendimce sitem ettim kimse üstüne alınmasın hani derler ya yarası olan gocunur o manada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 2 Temmuz 2017; 16:4:51 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.