Şimdi Ara

Crash Bandicoot (ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
7
Favori
17.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

İlk oyun bitti hala açılmadı :) 3 oyunda biticek yani

ilk oyun yani crash bandicoot 1 bitince aldıgınız elmaslar sayesinde farklı elmaslar ve anahtarlar alıyorsunuz

örneğin yeşil zümrüt'ü buldugunuzda resimdeki yer açılıyor resimdeki yerden bir yere gittiğinizde mor elmas acılıyor mor elmas farklı bölüme ait falan felan diye upp uzun bir yolculuk başlıyor :D
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu resimdeki saydam yerlerin nasıl açıldığını bilen varmı ?
    Crash Bandicoot (ANA KONU)

Hocam elmaslarin hangi bolumlerde bulundugu bilgisi ana haritanin bolumler kisminda yer aliyor. Elmaslari alabilmek icin yapmaniz gereken o bolumdeki tum kutulari toplamak. Renkli elmaslar icin ise bu islemi olmeden yapmaniz gerekiyor. Bonus bolumlerdeki olmeler sayilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Bazı bölümleri ölmeden bitirmek imkansız gibi gözüküyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bazı bölümleri ölmeden bitirmek imkansız gibi gözüküyor :)

Eski versiyonunda durum daha da kotuydu diye hatırlıyorum. Özellikle checkpointten sonra oldugunuzde geride kirdiginiz tüm kutular sifirlaniyordu. Cocukken buna rağmen oyunu %100 bitirebildigime hayret ediyorum doğrusu. :)

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    :) Oddworld gibi buda çok zorlu olmuş. O halde oyunu bir kere bitirdikten sonra gerçek oyun açılmaya başlıyor.

• eski halinden çok rahat 1.000 kat falan daha zor

yahu "native fortress" isimli bölüme 25 canla girip hepsini tüketip "game over" ekranı gördüm

bölüme tekrar başladığında da 4 can ile başlıyorsunuz

yuh
  • defected kullanıcısına yanıt
    O bölüm benide delirtmişti. Sonlara doğru çok zorlaşıyor.

• Ya Arkadaslar bu oyun bu kadar zormuydu? Bir Level'i defalarca oynuyorum. Hatta herseyi alamadan bitirmek zorunda kaliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Ya Arkadaslar bu oyun bu kadar zormuydu? Bir Level'i defalarca oynuyorum. Hatta herseyi alamadan bitirmek zorunda kaliyorum.

Pc de emulatörle eski versiyonu oynadım.Buna göre bir tık daha kolay ama yine de eski versiyonu da zor sayılır.Dışarıdan bakınca birçok kişiye göre çocuk,bebe oyunu vs.ama ciddi anlamda çabukluk,doğru zamanda ,doğru karar verme ve sabır isteyen bir oyun.Bu arada emulatörün grafik avantajı da olsa eski versiyon,grafik anlamında çok kötü. Ps4 teki oyunda grafikler bayağı iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 8 Temmuz 2017; 16:37:6 >
  • Bu oyunda oyunların iyice bebe zorluğuna ulaştığı şu günlerde bize ders olsun.

• Lan bu ne zorluk böyle, dark.souls 3 te bu kadar ölmedim ben. Ama cok iyi yapmışlar remake dedigin böyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 8 Temmuz 2017; 19:0:22 >
  • Valla bazen ümitsizliğe kapılıyorum. Bitiremeyip bırakıcam oyunu diye. :)

• Su arkadan kaya yuvarlanan bolum varsa kabus geri dondu demektir

• evet zor gerçekten zor fakat şunu anlayamadım hala

bu oyunu oynayanlar kesinlikle 15 yıl önce oynayanlardır kimse 120 veya daha fazla para vermezdi benim gibi.

fakat eski oynayanalrda bilir oyunda sanki lag var veya ne bileyim bir ağırlık var akıcılık yok.

görüntü kalitesi çok güzel fakat örneğin bir yerden bir yere atlıyorsun fakat istediğin doğrultuda ve hızda gitmiyor bu sebepten 20 belki30 kere aynı noktalarda öldüm.

bildiğimiz boş çukura atlamak zorunda kaldım.

sadece 1.'de var 3. oyun biraz daha seri.

bunu hisseden tek benmiyim sanki acil hız fix'ine ihtiyacı var oyunun.

hassasiyet kesinlikle yok ilk oyunda bildiğimiz akıyordu oyun şimdi ağır çekim gibi.

koşması vurması atlaması zıplaması.
  • quote:

Valla bazen ümitsizliğe kapılıyorum. Bitiremeyip bırakıcam oyunu diye. :)

Aslında oyundaki zorluk birazda nereye atlayacağını kestirememekten yoksa bu kadar kolay gözüken ama bu kadar zor olan bir oyun görmedim. Atladım dediğin yerde kılpayı düşüyorsun, valla platinum alabilen varsa helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

Valla bazen ümitsizliğe kapılıyorum. Bitiremeyip bırakıcam oyunu diye. :)

Aslında oyundaki zorluk birazda nereye atlayacağını kestirememekten yoksa bu kadar kolay gözüken ama bu kadar zor olan bir oyun görmedim. Atladım dediğin yerde kılpayı düşüyorsun, valla platinum alabilen varsa helal olsun

İlk oyunu bitirdim. Sonrasında renkli kristalleri toplayıp ilk bölümden itibaren önce tüm kutuları toplayarak bitirmeyi, sonrasında time trial görevlerini yapıyorum. Şimdilik bir günde ilk 7 bölümü tüm görevleriyle temizledim. Her bölümü onlarca kez oynamak gerekiyor. Cidden özellikle time trial görevlerinde altın anahtar almak aşırı zor olmuş. İlerleyen bölümlerde, özellikle asma köprülü bölümde ölmeden bitirmek tam bir sinir harbi olacak ama deneyeceğim.

İkinci oyundan da yaklaşık 10 bölüm oynadım ve ilk oyuna göre çok daha kolay geldi bölümler.

• dün aldım oyunu. dün 1 saat bugün 1 saat oynadım. bildiğin kanser oldum. ilk oyunun 2. boss'unda(tavşanlı olan) 30 tane hakkımı harcadım. çocukken nası bitirmişim ben bu oyunları ya. kontrollerden dolayı çok ölüyorum. 1 adım geriden fln atlıyorum atlayacağım yere cup diye ölüveriyorum. ok tuşlarıyla bazı bölümler daha rahat oynanıyor bilginiz olsun.
  • D&R de 173 tl fiyat düşüşte

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Crash-Bandicoot/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Macera/urunno=0001710204001

• Oyuna basladim 1.oyunda ilk adayi tamamladim ikincinin yarisindayim cocukluguma geri dondum.Keske ctr crash team racing de ciksaydi insallah cikar.Bana göre tum serilerin en zoru ilk oyunu...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.