Şimdi Ara

Crash Bandicoot (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
7
Favori
17.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

an itibariyle duyurulmuştur

crash bandicot 1, 2 ve 3 remastered olarak geliyor

vatana millete hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 6 Aralık 2016; 17:41:21 >

• İlk oyunu sonunda Platinledim. İlkini bu şekilde bitirmeden ikincisine geçmek olmaz dedim ve başardım. Üçlemedeki en zor oyun benim için daima ilk oyun olmuştur. Neredeyse 17 yıl sonra bu oyunu tüm sinir ve stres harbine rağmen Platinlemek gerçekten de mutluluk verici. Oyundaki bir bölümde Gold relic almak, inanın Dark Souls'daki başarma hissinden kat kat daha fazla haz veriyor insana.

Oynanabilirlik çok kötü olmuş. Eski nesildeki halini bende fazlasıyla arattı. Bazı bölümleri 20-30 dakika arasında bitirmişimdir. Şu ana dek 2 boss geçtim. Ama nasıl geçtim bir ben bir Allah bilir.
    O kadar sinirlendim ki Crash i kapatıp Mortal Kombat açtım. Fatality Brutality Allah ne verdiyse yardırdım. Hala sinirim geçmiş değil...
  • Bak ne güzel az da olsa akıllanmışlar. Yapacaksan böyle oyunları remastered yap. Sacma sapan remasteredlarin yaninda ilaç gibi oldu Crash.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • remake olarak gelecek galiba. Dağlar kadar fark var remastered ile
  • Daha gecen icime dogmus gibi bu oyunun gameplay videolarini izleyip nostalji yapiyordum. Mukemmel oldu valla. En az gow4 kadar sevindim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni ps4 aldim, ula diyorum bu oyun niye hic bir yerde yok demek daha yapilmamis ps4 icin , iyi oldu eglenceli olur , normal modu pek sevmeyenlerdenim illa multiplayer olacak
  • Önlerden. E3 konferansında Crash tema müziğini duyunca gözlerim yaşardı. Remaster gelişmelerini dehşet merak etmekteyim...

3 gün sonra edit: Remaster yapan Naughty Dog değil Activision'mış. Artık merakım kendini endişeye bıraktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 19 Haziran 2016; 5:08:08 >
  • Keşke yeni oyun olsaydı ama nostalji niyetine oynanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni oyun olsa daha iyi olurdu ama bunada şükür.Ben umudu kesmiştim artık...

• Bu cok iyi oldu iste

• Muhteşem haber yıllardır bekliyorduk

• İnşallah HD Remastered değildir de bütün grafiklerin yenilendiği Remastered'dır.
  • Zaten gecen fuara Crash tshirtuyle cikip Uncharted 4 ile de beklentileri arttirmislardi. Remastered ile onceden oynamayanlari da oyuna alistirip daha sonra yeni oyun cikaracaklar herhalde

• Çok sevindim Türkçe yaparlarsa balı kaymağı olur. Ayrıca remastered yapıyorlarsa yeni oyunda yaparlar bu seri ölmemeli.
  • Bundan 3 ay önce geleceğini duyurmuştum ama sakalımız olmadığı için sözümüz dinlenmemişti.
  • OHANNESSS İşte Bomba diye buna derim
  • Konuya Sony'nin tüm Crash Bandicoot haklarını Activision'dan aldığını da ekleyebilirsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

Konuya Sony'nin tüm Crash Bandicoot haklarını Activision'dan aldığını da ekleyebilirsiniz hocam.

Kaynak ?

Yabancı siteler de böyle bir muhabbet yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Haziran 2016; 16:15:22 >
  • forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=117668916 burda konuşulmuş, sunumda söylenmiş sanırım

edit:araştırınca böyle bir bilgiye ulaşamadım,arkadaşlar yanlış duymuş olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 14 Haziran 2016; 16:32:00 >
  • Ne zaman cikacagi belli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Ne zaman cikacagi belli mi?

Skylanders Crash karakteri 2016 ekim.

crash 1-2-3 hd remake 2017
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.