Şimdi Ara

Crash Bandicoot (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
7
Favori
17.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuomir

Oyunları platinlemeden bitirdim demeyin bence. Özellikle eski nesil.

platin dediğiniz şey sıkıntı hocam.Adamlar zar zor 1 dakikada geçtiğim bölüme 50 saniye filan veriyorlar.Bugün 9.cu bölümü tomb time dı galiba yarım saatten fazla denedim bir türlü 53.saniyeden önce bitiremedim.En iyi yaptığım 57 di.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

%105 olunca bitmesi lazım. Ps1 zamanında yanılmıyorsam o şekilde bitirmiştim.

Bende 104 te kaldı.Acaba bütün zaman görevlerinden platinum mu almam gerekiyor ? Öyleyse bitmeyecek galiba çok zor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Oyunları platinlemeden bitirdim demeyin bence. Özellikle eski nesil.

Bu oyunu platinlemek Güven, Özveri, Tecrübe ister. O da bende yok ,yemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 13 Temmuz 2017; 3:48:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oyunun köprü bölümüne geldim,bu bölümü geçmek gerçektende çok büyük sabır gerektiriyor,aşırı derecede zor.ps1 zamanlarında zorlansakta geçerdik ama bunda öyle değil,aşağı düşmeden kalasların üzerine atlamak zaten başlı başına zorken birde keçiler kaplunbağalar yuh dedirtiyor

Crash Bandicoot (ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

ilk oyunun köprü bölümüne geldim,bu bölümü geçmek gerçektende çok büyük sabır gerektiriyor,aşırı derecede zor.ps1 zamanlarında zorlansakta geçerdik ama bunda öyle değil,aşağı düşmeden kalasların üzerine atlamak zaten başlı başına zorken birde keçiler kaplunbağalar yuh dedirtiyor

Halatın üstünden yürü bitir geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• deneyeceğim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

%105 olunca bitmesi lazım. Ps1 zamanında yanılmıyorsam o şekilde bitirmiştim.

Bende 104 te kaldı.Acaba bütün zaman görevlerinden platinum mu almam gerekiyor ? Öyleyse bitmeyecek galiba çok zor :)

Bütün anahtarları gold yaptığıma eminim ama platinum anahtarlar için kastığımı da hatırlıyorum. Ama platinumların hepsini alabilmiş miydim onu hatırlamıyorum. Valide benden iyi oynardı ben o zamanlar okuldayken çoğunu annem toplamıştı. 15-20 yıl geçti Ben daha ps4 versiyonunu da almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 13 Temmuz 2017; 22:32:23 >

• quote:

ilk oyunun köprü bölümüne geldim,bu bölümü geçmek gerçektende çok büyük sabır gerektiriyor,aşırı derecede zor.ps1 zamanlarında zorlansakta geçerdik ama bunda öyle değil,aşağı düşmeden kalasların üzerine atlamak zaten başlı başına zorken birde keçiler kaplunbağalar yuh dedirtiyor

bu bölüm yüzünden 2. oyuna geçtim ben

oyunun zorluğu saçma çünkü, sinir bozacak cinste bir saçmalığı var

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

bu bölüm yüzünden 2. oyuna geçtim ben

oyunun zorluğu saçma çünkü, sinir bozacak cinste bir saçmalığı var

herkes zorluk diyor hala =)

zorluk değil stabilite ve akıcılık yok oyunda atlama zıplama ilerlemede dengesizlikler var.

reflex olarak 1 noktadan ötekine atlayıp aynı hızda gidersek sorunsuz bir tamamlama olur fakat oyunda bu yok ilk ilerlerden hızlı durumda 1 adım geride duruyor gibi.

1. haritayı bitirdim 3. oyuna geçtim 3. oyun daha akıcı 1'e göre

ben bıraktım 1 gün oynadım sadece 1-2 saat acilen fix gelmesi lazım oyuna böyle oynanmaz 15 yıl önceki oyunda akıcılık akarken bunda resmen yerlerde.

• İlk oyunu sonunda Platinledim. İlkini bu şekilde bitirmeden ikincisine geçmek olmaz dedim ve başardım. Üçlemedeki en zor oyun benim için daima ilk oyun olmuştur. Neredeyse 17 yıl sonra bu oyunu tüm sinir ve stres harbine rağmen Platinlemek gerçekten de mutluluk verici. Oyundaki bir bölümde Gold relic almak, inanın Dark Souls'daki başarma hissinden kat kat daha fazla haz veriyor insana.

• Dostlar kutulu crash bandicoot oyununu bitirip satmak isteyen varsa istanbul içi elden alabilirim bilginize.

534 321 15 44 yada pm den ulaşabilirsiniz.
  • Şu oyuna yaptıkları gibi Crash Team Racing'e multiplatformda Remake yapsalar PC'de kutulu olarak orijinal almayan namerttir. Crash Bash de keza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Temmuz 2017; 2:58:43 >
  • 3. adadaki köprü bölümüne geldim. halatın üstünde yürümek bile zor. yukarıda yazıldığı gibi tuşlarda oyunda tutarsızlık var. zıplatan kutuların üzerinden kayarak aşağıya düşüyosunuz fln.
  • Hocam bensiz Crash oynarsınız ha ?
  • Baştan sona izleyin,
    https://www.youtube.com/watch?v=6wYNdAc1OL4

Daha beteri var mı?

Not. Oynanış videosudur, spoiler içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8698B3867 -- 17 Temmuz 2017; 14:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Şu oyuna yaptıkları gibi Crash Team Racing'e multiplatformda Remake yapsalar PC'de kutulu olarak orijinal almayan namerttir. Crash Bash de keza.

crash bash muazzamın da muazamı bir oyundu

inanılmaz eğleniyorduk kuzenlerle, arkadaşlarla

öyle böyle değil

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 17 Temmuz 2017; 10:2:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Şu oyuna yaptıkları gibi Crash Team Racing'e multiplatformda Remake yapsalar PC'de kutulu olarak orijinal almayan namerttir. Crash Bash de keza.

crash bash muazzamın da muazamı bir oyundu

inanılmaz eğleniyorduk kuzenlerle, arkadaşlarla

öyle böyle değil

.

Aynen. Nedense gerek oyuncular ve gerek oyun firmaları açısından Crash deyince hep Crash Bandicoot serisi akla geliyor. Hâlbuki en kral Crash oyunları Crash Team Racing ve Crash Bash. İkisinin de multiplayer özelliği var. İkisi de online oyun modunda ağızda mükemmel bir tat bırakıyor. Hele hele CTR online multiplayer'da 8 kişi -sayo daha fazla olsa dahs güzel olur tabi- yarışsak veya battle modunda kapışsak. Abov! Paha biçilemez. Evde multitap ile biz bu zevki 4'e bölünmüş ekran ile yaşıyorduk ama en fazla 4 kişi olarak. Bunun tek ekranda yüksek grafiklerle çok daha fazla kişiyle yani online yaşanması lazım. Hayali bile güzel.

Bu iki oyunun multiplatforma remake'leri ya da remastered hâlleri yapılsa tadından yenmez. Normalde konsol oyunu ama güzel bir online desteği ile ortak bir online kapışma olsa sizce de mükemmel olmaz mıydı? Eski konsol ve daha çok PC oyuncusu olarak konsolcu arkadaşlarla özellikle CTR'de kapışmak isterdim.

Tekken 6'ya kadar Tekken serisi PlayStation exc idi. Tekken 6 Xbox 360'a da çıktı. Tekken 7 zaten Multiplatform oldu. Bir CTR ya da bir Crash Bash neden böyle olmasın. Çıksa keşke. Kutulu alırım şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Temmuz 2017; 13:51:53 >

• Ortaya elmas geldi

Oyun fullenmiştir.Bazı sarı anahtarları beyaz yapamadım sadece.

• 3 oyunuda bitirdim, harika bir deneyimdi, gercekten başta 119 tl vermem bu oyuna diyordum ama kesinlikle verdiğim her kuruşa değdi. 15 gündür oynuyorum, platforma doydum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

3 oyunuda bitirdim, harika bir deneyimdi, gercekten başta 119 tl vermem bu oyuna diyordum ama kesinlikle verdiğim her kuruşa değdi. 15 gündür oynuyorum, platforma doydum

ctr ve bash ta gelse tam doyacağız platforma

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.