Bildirim
CPU 65 derece Soğutamıyorum :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o işlemci için normal bence
birde cpu soğutucun stoksa hayli hayli normal bence yeni bir cpu sogutucusu alabilirsin kaliteli birşey
diğer parcalar normal cpu ucuk presscot nede olsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 3 Eylül 2007; 12:07:00 > -
tamam ama işlemci fanının performansı cok iyi stok olmasına rağmen işlemci 75 derece ciwarına cıkınca 4000 rpm yi buluyor -
Birde daha önceleri böyle bişey olmuyordu 2 gün önce babam fanı söküp temizlemiş üstünü falan daha sonra ben bilgisayarı actığımda ağır bi program acıldığında %100 cpu kullanımı ve 90-95 derece işlemci oluyor neden olabilir? -
hmm
heatsink yerinden oynamış ola bilir
termal macun belki akmıstır bitarafa toplanmıştır
sen bi sök heatsink i macunu felan kontrol
heatsink yerinde sapa saglam duruyormu bi yeniden söktak macun sür varsa temizle
düzelmesse cpu sök yeniden komple tak
hem fan diğel 4bin isterse 5 binde donsun iyi bir sekilde hava akımı yapamıyacagından pek faydısı olmaz stok nede olsa uyduruk bişi -
söktüm ve gördüm ki Termal Macun die bişey yok pFF :S teşekkür ederim Bugün termal macun ve fan almaya calışacam sizi haberdar ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: -JeLiB0N-
söktüm ve gördüm ki Termal Macun die bişey yok pFF :S teşekkür ederim Bugün termal macun ve fan almaya calışacam sizi haberdar ederim
eğer macun kalmadıysa macun al yeter simdilik masraf yapma o cpu o fanla gider ama bozulunca alırsın boşa masraf etme macun kalmamıssa -
Dışarı cıkalım da bir bakıcam bi önerin warmı Fan icin yada termal macun icin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JeLiB0N- -- 3 Eylül 2007; 12:42:05 > -
quote:
Dışarı cıkalım da bir bakıcam bi önerin warmı Fan icin yada termal macun icin?
Artric silver 5 termal macun al. Bence de ekstra bir soğutucu alma. Macunu iyi bir şekilde sür. Ve soğutucuyu iyi oturt yeterli. -
ben ilk defa yapıcam bu thermal macun işini nerelerde bulunur nerden satın almam gerekir bi öneriniz warmıdır? -
artik silver termal macun önere bilirim ama soğutucuyu sogutma kısmındaki konularadn incelesen iyi olur
genelde tt bigtoyphoon yada Zalman CNPS 9700 LED bunlar tercih ediliyor ama sen bi sogutma kısmını incele
http://forum.donanimhaber.com/forumid_379/tt.htm -
quote:
Birde daha önceleri böyle bişey olmuyordu 2 gün önce babam fanı söküp temizlemiş üstünü falan daha sonra ben bilgisayarı actığımda ağır bi program acıldığında %100 cpu kullanımı ve 90-95 derece işlemci oluyor neden olabilir?
macunnnnnnnnnn -
isi degeri normal arkadasim...-JeLiB0N- -
quote:
Orjinalden alıntı: bguzelsoyy
isi degeri normal arkadasim...-JeLiB0N-
Konuyu okudunuz mu?
Babasının işlemci fanını temizledikten sonra macunsuz olarak yerine yerleştirildiğinden bahsedilmiş.
Macun sürüldükten sonra sıcaklık değerleri normale dönecektir. -
o işlemci ile overclock yapmayacaksan hiç gidipte yeni fan alıyım deme.Hatta as5 gibi 20 liralık macunlara da gerek yok.Git 3-4 liraya kavanozda satılan beyaz macunlardan al bi güzel sür keyfine bak 45-50 derecelere inmesi lazım stok fan ile
-
quote:
Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR
o işlemci için normal bence
birde cpu soğutucun stoksa hayli hayli normal bence yeni bir cpu sogutucusu alabilirsin kaliteli birşey
diğer parcalar normal cpu ucuk presscot nede olsa
kardes katılmıyorum sana bendede p4 650 var suan 43 derecede oyunlarda hemen alt+f4 yapıp cıkıyorum en fazla 52 gordum ondada havalar cok sıcaktı o zamanlar bunlara artı olarak ben ıslemcımı anakartımı degıstırdıgımden dolayı soktum yenı anakarta taktım yanı macunun durumu malum o sekılde olmasına rahmen sıcaklıklar suan bu ve yıne artı stok fan var uzerınde -
dostum aynı sorun bende de vardı ya hatta 92 dereceyi gördüm ben
ondan sonra gittim bi fan bi macun aldım düzeldi şimdi 45 derece boşta -
aynı işlemci şu anda stok fanda boşta 32 derece arkadaşlarım, büyük ihtimalle macunlamak gerekicek... -
yük altında 50-60 arası olur zaten -
Herkese teşekkür ederim.Macun alıp sürdükden sora 50-53 derece lerde oynuyor ama Fanımın kenarı kırılmış.Şimdilik idare etmek icin yapıştırdım ve acil bi şekilde CPU fanı lazım.Ve düzgün bi CPU fanı bulamadım. ben antalyada yaşıyorum icinizde düzgün ama 20-40 YTL arasında kaliteli bi CPU fanı bulabileceğim bi yer warsa bildirin lütfen.
iLetişiM iCiN : Weled-i.MeTaL@hotmail.com ^^ eKLeyin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X