Şimdi Ara

işlemci boşta 61 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

merhabalar,

sistem fx 6300, 7870xt, m5a990fx, corsair 400r

sıcaklık değerlerini düşürmem için neler yapmamı önerirsiniz? not: sistem temmuz ayında vatan bilgisayardan toplandı ama şimdiye kadar hiç termal macun sürülmedi ilk montaj da dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01ED072AE -- 27 Mart 2014; 12:12:45 >

• sorunun çözümünü sende söylemişsin "termal macun" öncelikle yeni bir termal macun sür.Ayrıca fan ve soğutucu bloğun ızgaralarına giren tozlarıda temizle, sorunun büyük oranda düzelecektir.Sanırım attığın fotoğraf sistem boştayken çekilmiş.Bu durumda işlemcinin voltajıda yüksek gibi(fx 6300'ün stock voltaj değerlerini bilmiyorum,önce araştır) stock voltaj değerlerini araştır ona göre bios'dan voltajıda biraz kısabilirsin
  • Çok yanlış,acilen macunlayın.
  • montajdada sürülmedi diyorsun bide
  • Sorun termal macundan dolayı olmayabilir bi kasayı açıp işlemci fanınını kontrol et .Oturmamış olabilir.
  • termal macun onemli kesinlikle kullanin,

yalniz sadece onunla bitmiyor islemcinin uzerinde stok fan mi var? ozel bir sogutucu almaniz daha iyi hyper 212 evo gibi. birde kasanizin yan kapagini acik birakin her zaman onemli derecede hava sirkulasyonu sagliyor
  • arkadaşlar vatandaki görevli montajı yaptı bilgisayardan da anlıyordur herhalde yanımda termal macunda getirmiştim hatta termal macun sürmeyecek misiniz dedim gerek yok kendinde var gibi bir şey dedi tam anlamadım orayı 6 ay sonra sürersin dedi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu 70 derece!!!
    15 yıl önce açıldı
    80 derece anakart sıcaklığı
    11 yıl önce açıldı
    İşlemci boşta 52-55 derece
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru kendinden macun vardır eğer stok fansa tabi ısıyı düşürmek için yapacağın iki şey var. İlki kaliteli bir macun al mesela ben Zalman kullanıyorum. İkincisi kalan dar ise hava akımı iyi olan bir kasa al. Tabi Ekstradan iyi bir işlemci Soğutucu alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.