Şimdi Ara

80 derece anakart sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internette video izlerken laptop'un fanı çok fazla ses çıkartmaya başladı ve ve sıcaklığını ölçtüm. Anakart'ın sıcaklığı 80 derece cpu 70 derece sabit diskte 46 dereceydi. Bu anakartın içindeki hangi yonganın sıcaklığını ölçüyor içinde ne bu kadar ısınıyor ve bir çözümü var mı? Lütfen yardım edin artık bilgisayara bir şey olacak diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende ilk defa bu foruma yeni yazıyorum bende asus n750jk notebook var geçen iki günde crysis 2 birde crysis 3 ultra grafiklerde oynadım bir sıkıntı yoktu hava sıcaklığı 40 derece olmasına rağmen benim pc ultra grafiklerde 60 c yi gördu cpu 59 anakart48 hdd 41 ancak buğun bilgieyarı açtığımda anıden 70-80 derecelere firlıyor sizce termal macuna veya anakarta zarar vermiş ola bilirmiyim
     80 derece anakart sıcaklığı

• Barkiniko kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim. Sorunun nedeni virüs olabilir.Eğer internete girdiğinizde karşınıza sweet-page diye bir şey çıkıyorsa virüs vardır. Şimdiki bazı ş****sizler internetten indirilen dosyalara bir virüs yerleştiriyorlar. Bu virüs sizin bilgisayarınızın cpu'sunu kullanarak bazı işlemler yapıyor ve bu yolla para kazanıyorlar. Bu virüs işlemciyi aşırı yorduğu için çok ısınmasına sebep oluyor. Çözüm ise Adw clener'ı yüklemek bu programı indirin ve çalıştırın. (kuruluma gerek yok). Önce size yeni sürümü yüklemek istiyormusunuz diye soracak yüklemeye gerek yok ama o size kalmış. Orada ''scan'' yazan bir kutucuk var ona tıkla sonra taramanın bitmesini bekle bittikten sonra ''scan'' yazan kutucuğun yanındaki ''clean'' kutucuğuna tıkla. Temizlik bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatır ve virüs gitmiş olur.

Programı buradan indirebilirsin.:http://www.tamindir.com/adwcleaner/indir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleep-_- -- 1 Ağustos 2014; 13:31:23 >

• Sleep-_- kullanıcısına yanıt
    kardeşi çok sağol nvidia denetim masasından kaynaklanıyormuş orda nvidia gtx880 ekran kart seçiliymiş ben otamatik şeç dedim şimdi intel hd grapichs 6000 kullanıyo oyunlarda nvidyaya geçiyor ilgin için çok teşekkür ederim şimdi41 derece ortam notebook 43 o programları denedim pekbir işe yaramiyor ben c++ dan temizliyorum tekrar tşekkür ederim
    İşlemci 95 derece !
    9 yıl önce açıldı
    Intel işlemci boşta 70+ derece
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.